Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hát pedig én ha nem is hibáztatom baromira ostobának tartom azt a nőt, aki hagyja hogy verjék. Ha a húgomat egyszer megütötte volna a csávója(hálistennek tök rendes ember), akkor a faszi csomagolhatta volna a bőröndjét. Aki meg beleszeret a túszejtőbe, vagy sorozatgyilkosoknak ír szerelmes leveleket a börtönbe az komplett idióta. Legalábbis szerintem. Nem csak szerinted! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. (szerkesztve) Szerintem Obi1-nak igaza van. A szerelem bonyolult dolog, ember ki nem találná, hogy néha ki kibe miért szeret bele, és tart ki mellette, vagy hagyja éppen el. Elfogadom, hogy sokszor fontos a pénz, de ahol a pénz fontos, az már nem is igazi szerelem. Az erőszak pedig van akit taszít, de van akit meg rabul ejt, mégha nem is akarja. Nem vagyunk egyformák - szerencsére. Szerkesztve: 2011. Szeptember 12. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Oldie ezt a pénzes dolgot inkább hagyjuk, nem tudjuk hogy mi volt a szitu. Ezen felül egy evolúcióilag természetes ösztönről beszélünk. Anno még én is megnéztem ezt a műsort, sőt, amiben ez a génhulladék Damu is nyilatkozott. Az, hogy mennyi igaz abból amit elmondtak tök mindegy abból a szempontból, hogy megtörtént az erőszak, nem egyszer, hanem többször is és a csaj kitartott a férfi mellett. Nekem senki se mondja, hogy ez szerelem volt. Vagy ha igen, akkor mazochista volt a csaj. Még egy "nevelő" célzattal elcsattant pofonnál is rezegni kéne a lécnek.És igen, több bizonyíték van rá, hogy a nő megtűri ezeket. Nem hagyja el, főleg ha addig mindent a p*csája alá tolt a pasija. Egyszóval van az a pénz....ugye ahogy mondani szokták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hát pedig én ha nem is hibáztatom baromira ostobának tartom azt a nőt, aki hagyja hogy verjék. Ha a húgomat egyszer megütötte volna a csávója(hálistennek tök rendes ember), akkor a faszi csomagolhatta volna a bőröndjét. Aki meg beleszeret a túszejtőbe, vagy sorozatgyilkosoknak ír szerelmes leveleket a börtönbe az komplett idióta. Legalábbis szerintem. Csak hogy általában az ilyesmi nem a kapcsolat elején jön el, senki se kezdi baseball-ütővel támogatni a leendő barátnő fejét az első randin. Ehhez általában évek kellenek, amikor már kialakul egy olyan viszony a két fél között hogy nem gondolkodnak tisztán. Az egyik üti a másikat, az meg szépen nyeli a pofonokat. A túszejtős dologról annyit hogy az emberi agy extrém körülmények között hihetetlen dolgokra képes. Elhiheted hogy egyik elrabolt nő se szánt szándékkal szeretett bele fogvatartójába, a saját agya szórakozik vele. És ez nem ostobaság kérdése szerintem, egyik elrabolt áldozatra se mondanám azt hogy komplett idióta csak mert a sokkhatás miatt ellentétes érzelmeket táplál. Nem ismerem Oldie Damu sztoriját, főleg az anyagi helyzetét nem, de annyira csak nem volt gazdag az ürge hogy eltűrje a csaj a bántalmazást. Ha meg tényleg csak erről van szó akkor persze, nem volt normális a nő hogy mellette maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Jut eszembe: "- Stockholm Finnország fővárosa. - Svédországé." /Die Hard/ Boldog születésnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Boldog szülinapot Dzséjt. Szolgálat után hajts fel egy pálinkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Köszi! Frenkie: abban nem lesz hiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Isten éltessen Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Sok Boldog Szülinapot Dzséjt! Jut eszembe: "- Stockholm Finnország fővárosa. - Svédországé." /Die Hard/ Ez valami alternatív Die Hard lehet. Kis pontosítás: - Feltehető hogy a túszok már átestek az úgynevezett Helsinki Szindróma első korai fázisán. - Helsinki, mint Svédország...Finnország. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Isten éltessen Dzséjt koma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt. Szolgálat után hajts fel egy pálinkát. Mi az, hogy szolgálat után. Előtte is! Tudod te. hogy milyen cudar idő tud lenni azokban a kis bódékban? Kell a védőital. :D Boldog szülinapot Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Mi az, hogy szolgálat után. Előtte is! Tudod te. hogy milyen cudar idő tud lenni azokban a kis bódékban? Kell a védőital. :D Boldog szülinapot Dzséjt. Oldie nem tél van. Csak szólok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Oldie nem tél van. Csak szólok. Forróságban nem lehet védőitalt inni tántalán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Forróságban nem lehet védőitalt inni tántalán? Pálinkát inkább ne, mert attól csak felfordul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Happy Birthday! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Sok Boldog Szülinapot Dzséjt! Ez valami alternatív Die Hard lehet. Kis pontosítás: - Feltehető hogy a túszok már átestek az úgynevezett Helsinki Szindróma első korai fázisán. - Helsinki, mint Svédország...Finnország. Jó, tudom, csak Stockholmról volt szó, és nem akartam megkavarni, mert amúgy a Helsinki Szindróma az ugyanaz, mint a Stockholm (legalábbis valahol ezt olvastam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldogat Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Köszi srácok! Mi az, hogy szolgálat után. Előtte is! Tudod te. hogy milyen cudar idő tud lenni azokban a kis bódékban? Kell a védőital. :D Már másfél hónapja nem abban a bódéban dekkolok. Most már egy klassz, öt szobás, két ágyas, konyhával felszerelt acélból és betonból készült mikrohullámú sütőben tengetem unalommal éppen nem teli lévő szolgálataimat (állítólag télen fagyasztókamraként üzemel, de erről még a késői nyárnak hála nem volt lehetőségem tapasztalatot szerezni). Ráadásul ma hozták meg a víztartályt, olyan frankó hideg vizet nyomat (meg forrót, de azt inkább majd a hidegebb időkben próbáljuk ki), hogy kedvem lenne belebújni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Dzséjt, sok boldog születésnapot Szerintem Obi1-nak igaza van. Hasonlóan vélekedek én is, mint ti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Isten éltessen, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Jó, tudom, csak Stockholmról volt szó, és nem akartam megkavarni Én mégis megkavarodtam. A két szindróma amúgy tényleg afféle rokona egymásnak. A Helsinki-sz. amannak a névváltozata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldog születésnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Uraim és hölgyem, köszönöm nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Boldog születésnapot! Nem tudtam elgondolni hogy miért van az itteni Árkádban rengeteg SW legó kiállítva, aztán rájöttem hogy biztos ők is téged ünnepelnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Köszi nektek is! Nem tudtam elgondolni hogy miért van az itteni Árkádban rengeteg SW legó kiállítva, aztán rájöttem hogy biztos ők is téged ünnepelnek Hehe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.