Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Boldog Mikulást mindenkinek! Nekem egy holnapi prezentáció + vizsga kombót hozott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Boldog Mikulást így a nap végén! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Boldog Mikulást mindenkinek így utólag! Ne haragudjatok, hogy eddig nem voltam, közbe jöttek olyan dolgok melyekről azt hittük nagy baj, de hála Istennek csak a füstje volt nagy. Most már gyakrabban itt leszek, remélem minden jó is marad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. A Mikulás sulisoknak már csak olyan, hogy vizsgák jönnek ezerrel, nekem is lesz a hétvégén 3 is. Remélem, mindenkinek sikerül minden. Az egyikből kb. 10 mondatot tudnék csak hirtelen elmondani (sz*vás, hogy berakták annak a tárgynak a vizsgáit, kénytelen vagyok megkockáztatni most, hátha jobb kérdéseket kapok... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. A Mikulás sulisoknak már csak olyan, hogy vizsgák jönnek ezerrel, nekem is lesz a hétvégén 3 is. Remélem, mindenkinek sikerül minden. Az egyikből kb. 10 mondatot tudnék csak hirtelen elmondani (sz*vás, hogy berakták annak a tárgynak a vizsgáit, kénytelen vagyok megkockáztatni most, hátha jobb kérdéseket kapok... ) Hajrá Karrde! Majd drukkolunk és iszunk a sikerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Köszi Ami az ivást illeti, az még egyelőre elhalasztva, mert még sokára lesz vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Köszi Ami az ivást illeti, az még egyelőre elhalasztva, mert még sokára lesz vége Azért egy forralt bort meg lehet inni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Azért egy forralt bort meg lehet inni. Sőt 3-at is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. A Mikulás sulisoknak már csak olyan, hogy vizsgák jönnek ezerrel, nekem is lesz a hétvégén 3 is. Remélem, mindenkinek sikerül minden. Az egyikből kb. 10 mondatot tudnék csak hirtelen elmondani (sz*vás, hogy berakták annak a tárgynak a vizsgáit, kénytelen vagyok megkockáztatni most, hátha jobb kérdéseket kapok... ) Az Erő legyen veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Jópofa képeket raktatok itt ki, különösen Oldfighteré tetszik. Így utólag is boldog mikulást mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Az Erő legyen veled. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. A Mikulás sulisoknak már csak olyan, hogy vizsgák jönnek ezerrel, nekem is lesz a hétvégén 3 is. Ez nem semmi... Sok sikert hozzá! Aztán majd lazítunk szombaton, nekem is nehéz hét áll a hátam mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Sok sikert, Miss! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Köszi így utólag is, mindig jól jön a drukkolás Tegnapi teljesen jól sikerült, a maiaknál is átmentem (legalább is szerintem ), de még a pontos végeredményt nem tudom. A stat kissé kemény volt, bár mindent megoldottam, kérdés, hogy a rengeteg számolás között nem néztem-e el számot, stb. Semmit sem tudtam visszanézni, annyira kevés volt az idő. Nyomoronc Durbin -Watson próbánál az összes y kalapot, meg e négyzetet ki kellett számolni Egy komplett feladat kis részével ennyit t*kölni kínzás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Obi1-kám, törölnél a postaládából, mert nem tudok üzenni néked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Obi1-kám, törölnél a postaládából, mert nem tudok üzenni néked. Már is ugrok Benőkém. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Már is ugrok Benőkém. A végén még haverok leszünkl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. (szerkesztve) Nem tudom ki ismeri a Videa nevű oldalt, ami olyan mint a YouTube, csak magyar. A kérdésem az lenne, az elsőnek említett oldallal kapcsolatban, hogy meddig kell várni míg egy feltöltött videót megvizsgálnak? Még dél előtt, olyan 10 óra fele tettem fel oda egy videót, amire azóta azt írják, hogy "ÁTALAKÍTÁS ALATT". Tudja valaki, hogy ez meddig tarthat? Előre is kosss minden választ! Szerkesztve: 2011. December 11. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Tapasztalataim szerint elég hamar kész van az átalakítás. Egy 16 megás videó a feltöltés után két-három perccel már elérhető szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Meg tudná valaki esetleg mondani honnan tudnám leszedni az "igazság ára" című Jakupcsek által vezetett műsorokat? Nagyon fontos lenne tulajdonképpen egy per függ tőle. Vagy ha esetleg anno valaki felvette az is jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Meg tudná valaki esetleg mondani honnan tudnám leszedni az "igazság ára" című Jakupcsek által vezetett műsorokat? Nagyon fontos lenne tulajdonképpen egy per függ tőle. Vagy ha esetleg anno valaki felvette az is jó lenne. Youtube -on, Videa-n vannak részek, onnan le is szedhető tudtommal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Én is épp megnéztem, és a YouTube-on találtam is pár részt a cím alapján. Kicsit zavaró, hogy épp van egy ugyanilyen című film is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Youtube -on, Videa-n vannak részek, onnan le is szedhető tudtommal. Sajna youtube-on 1 rész van de nem az ami kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. A TeVe2 videótárában lehet hogy akad valamennyi azokból az adásokból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 14. A TeVe2 videótárában lehet hogy akad valamennyi azokból az adásokból. Sajna ott sincs ami kell. Mindegy még keresem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Végre. Nekem személy szerint már a hócipőm tele van ezzel a nyárias decemberrel. Lassan már strandra lehetne menni olyan meleg van. Nem igazi így a karácsonyi hangulat. Télen legyen hideg és essen a hó. http://www.origo.hu/idojaras/20111215-idojaras-hideg-fagy-havas-eso-ho-megerkezik-a-tel-a.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 15. 9 fok? Májusban fogadok még hóviharok lesznek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 15. 9 fok? Májusban fogadok még hóviharok lesznek... Jövő hét elején már fagy mégpedig nappal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megvárhatta volna a hideg, míg kedden elintézem a fodrászt, kb. 7-8 km-ről kell majd este hazabicajoznom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Én élveztem eddig a meleget, pláne, mivel mostanában elég sok időt töltök a szabadban, na meg biciklivel járok dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.