Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. (szerkesztve) Egész héten itthon voltam, nehogy már holnap kezdjen el havazni, mikor utoljára az évben kimozdulok itthonról! Szerkesztve: 2011. December 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megvárhatta volna a hideg, míg kedden elintézem a fodrászt, kb. 7-8 km-ről kell majd este hazabicajoznom Szólj tesódnak, hogy vigyen haza. Egész héten itthon voltam, nehogy már holnap kezdjen el havazni, mikor utoljára az évben kimozdulok itthonról! Szegény Phobos. Legalább tudsz majd hógolyózni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. A hideg megvárta, amíg kiesünk a csapatommal a Buzánszky kupából. Így máris nem fáj annyira a negyeddöntős vereség, tudva, hogy a röpködő mínuszokba játsszák majd az elődöntőket a csapatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Végre. Nekem személy szerint már a hócipőm tele van ezzel a nyárias decemberrel. Lassan már strandra lehetne menni olyan meleg van. Nem igazi így a karácsonyi hangulat. Télen legyen hideg és essen a hó. http://www.origo.hu/idojaras/20111215-idojaras-hideg-fagy-havas-eso-ho-megerkezik-a-tel-a.html Én nem bánom, hogy eddig jó idő volt, nem hiányzott a meleg csizma, vastag sál, kesztyű és társai. Viszont mindig reménykedem, hogy karácsony környékén esik majd a hó, mert attól nagyon hangulatos az egész ünnep. Persze havat lapátolni kevésbé szeretünk, azt csak a macskák szeretik: ki-be ugrálnak közben a hókupacokból. Megvárhatta volna a hideg, míg kedden elintézem a fodrászt, kb. 7-8 km-ről kell majd este hazabicajoznom Bicikli és hóesés tényleg nem a legjobb párosítás. A hideg megvárta, amíg kiesünk a csapatommal a Buzánszky kupából. Így máris nem fáj annyira a negyeddöntős vereség, tudva, hogy a röpködő mínuszokba játsszák majd az elődöntőket a csapatok. Ti majd forralt bort kortyolgatva szurkoltok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Én élveztem eddig a meleget, pláne, mivel mostanában elég sok időt töltök a szabadban, na meg biciklivel járok dolgozni. Jah, mint ahogy Pilditől is elhangzott, nem a legjobb párosítás a bicaj meg a sz*r idő. Egész héten itthon voltam, nehogy már holnap kezdjen el havazni, mikor utoljára az évben kimozdulok itthonról! Holnap én is bejárom fél Pesten, korán indulok, későn jövök, jó lenne megúszni a napot, majdnem szó szerint, mert inkább esőre lehet számítani, annyira nem lesz hideg. Szólj tesódnak, hogy vigyen haza. Nem fogom ezért rángatni, megoldom magam, max. hosszú gyalogjárat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Frenkie ... abszolút egyetértek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Én örülök a enyhébb időnek, csak tovább ne tartson a tél. Gyerekek, kinőtt az első ősz hajszálam. Nem kellett volna megnézni ezt az Expendables 2 trailert, beindultak az öregedési folyamatok. Azt már meg se említem hogy kopaszodni is elkezdtem egy ideje. Ó, az a csodálatos hajkoronám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Gyerekek, kinőtt az első ősz hajszálam. Amikor nekem még csak egy ősz hajszálam volt, azok voltak a szép idők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Nem fogom ezért rángatni, megoldom magam, max. hosszú gyalogjárat Ja, de akkor nem kell a nyafi. Holnap is 11 fok lesz. Milyen hidegről beszéltek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. (szerkesztve) Szerintem meg a tél az lenyen tél.. a nyár meg nyár.. (más dolog, hogy a meleget nehezen bírom és inkább tél páprti vagyok) de hogy decemberben 10 fok és a fölött legyen... ugyan kérem, csak én vagyok ledöbbenve ezen? (meg Frenkie)? Ez egy csöppet nem normális. Szerkesztve: 2011. December 16. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Szerintem meg a tél az lenyen tél.. a nyár meg nyár.. (más dolog, hogy a meleget nehezen bírom és inkább tél páprti vagyok) de hogy decemberben 10 fok és a fölött legyen... ugyan kérem, csak én vagyok ledöbbenve ezen? (meg Frenkie)? Ez egy csöppet nem normális. Attól függ, mi a normális, az elmúlt tíz évben volt melegebb is decemberben, de átlagba ilyen volt a tél: http://www.csatolna.hu/archive/Beka/korabbi/korabbi.shtml Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Amikor nekem még csak egy ősz hajszálam volt, azok voltak a szép idők. De nemrég még azon kellett izgulnom hogy a pénztáros elkéri-e a személyimet, most meg már hol tartok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. (szerkesztve) Dzséjt... nem érdekel az elmúlt 10 év... az érdekel, amilyennek a télnek normál esetben decemberben már lennie kell. Ez nem olyan. Szerkesztve: 2011. December 16. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 16. De nemrég még azon kellett izgulnom hogy a pénztáros elkéri-e a személyimet, most meg már hol tartok. Nyugodj meg, ezután is elfogja. Egy hajszál még nem öregít annyit, hogy a kocsmárosnét megakadályozza személyik kuncsorgásában. Ami azt illeti, több sem. Tapasztalatból mondom. Szerintem a totál deres tök az, ami már eltántorítja őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Nyugodj meg, ezután is elfogja. Egy hajszál még nem öregít annyit, hogy a kocsmárosnét megakadályozza személyik kuncsorgásában. Ami azt illeti, több sem. Tapasztalatból mondom. Szerintem a totál deres tök az, ami már eltántorítja őket. Engem speciel többet támadnak be mióta elmúltam 18. Na de most irány Bécs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Tegnap éjjel itt nagyon összekaptunk Bennel, nagyon csúnya dolgok folytak. Nem mondom hogy színjózan voltam, persze ez nem mentség. Szégyellem is magam miatta épp ezért most karácsonyig nem fórumozom. Így is megérdemelném hogy kivágjanak. Ha ez számít akkor elnézést mindenkitől aki olvasta este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Bazz, már bocs, de miért nem lehet a vén f*szra hallgatni amikor azt mondja, hogy Ne etess Trollokat? Mit vártál? Nah, mindegy......szerintem azért most ne érezd sz*rul magad, pia hatása ide vagy oda, Ben nem ér annyit. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Tegnap éjjel itt nagyon összekaptunk Bennel, nagyon csúnya dolgok folytak. Nem mondom hogy színjózan voltam, persze ez nem mentség. Szégyellem is magam miatta épp ezért most karácsonyig nem fórumozom. Így is megérdemelném hogy kivágjanak. Ha ez számít akkor elnézést mindenkitől aki olvasta este. Én megbocsáltok neked ha ez számít valamit Én téged is tökéletesen megértelek hogy nem kedveled különösképpen Bent, valamint Bent is megértem a lelkiállapota miatt. De ettől független nem kell egymásnak ugrani, főleg nem ennyire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. A Mecsekre is leesett az első hó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. (szerkesztve) Akárki akármi mond, itt a hóval nagyon nagy gondok vannak, bár az is lehet, hogy ez igaz az egész természetre is. Néném aki tanár a helyi általános iskolában, nem tudta megértetni az elsősökkel, hogy most a hideg és havas hónap van. A kicsik azt állították, hogy ha egyszer a havas időszak van, akkor hol van a hó? Különben meg az sem igaz, hogy hideg időszak van, mert nincs hideg. Az viszont szerintem még durvább, hogy vannak már olyan kis gyerekek, aki azt sem tudják, hogy mi a hó és mi a szánkózás. Ha a helyzet nem változik, mit mondok majd erről a gyerekeimnek vagy az unokáimnak??? Szerkesztve: 2011. December 17. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Össze kell hozni a lurkókat a brazil társaikkal. Tél, minimum 20 fok. De az is csak kétszer az évszakban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. (szerkesztve) Össze kell hozni a lurkókat a brazil társaikkal. Tél, minimum 20 fok. De az is csak kétszer az évszakban. Maradjunk Magyarországon... ehhez semmi közük a braziloknak. Szerkesztve: 2011. December 17. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Az viszont szerintem még durvább, hogy vannak már olyan kis gyerekek, aki azt sem tudják, hogy mi a hó és mi a szánkózás. Az a gyerek aki nem tudja mi a hó az nem itt lakik. Magyarországon az elmúlt években mindig esett a hó, nem is kevés. Igaz főleg januárban és februárban. Van rá képi bizonyiték is Itt egy képem tavaly decemberről (Pest belváros, még épp átépitették a Március 15 teret): És azelötti év nálunk: Na meg az azt megelöző tél szánkozó gyerekekkel (helyszín: Budapest, Naphegy) Bónusz: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Igazán eshetne már a hó, reggel is hiába megy a Neo-n a sok karácsonyi dal, hó nélkül fullra semmi kari hangulat nem jön rám Gépemen lévő HTC Home program szerint nálunk jövő héten reggel mínuszok lesznek, nappal se megy +2 fölé, plusz havazást ír ki. Előrejelzésben sose tévedett eddig, remélem most se fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Ha lehet kivánni akkor én még egy héttel eltolnám a havazást. Jövő héten még meló és minket egy természetvédelmi övezet választ el a várostól amit nem szabad sózni, ergo az első lehulló nagyobb hó után katasztrófa lesz a közlekedés. De karácsonykor már jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Nagyon jó képek ezek, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Bomarr! A borpince bejárata télvíz idején hangulatosabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Bomarr! A borpince bejárata télvíz idején hangulatosabb. Jaja Donát: Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Jaja Főleg ilyenkor lehet jó oda bemenni. Meginni egy két ibrik bort, majd leszánkázni a lejtőn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Főleg ilyenkor lehet jó oda bemenni. Meginni egy két ibrik bort, majd leszánkázni a lejtőn. A szánkózásnak mondjuk durva következményei lehetnek Viszont tényleg jó mert télen a pince kifejezetten kellemes hőfokú odabent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.