Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Oldie, egyrészt mit kerestél nálunk? Másrészt, hogy merészelted lefotózni a karácsonyi ajándékaimat? Phobos, csak hogy tud kiket zártál ki akik végül nálam találtak vigaszt. http://www.nextdoormania.com/only-tease-christmas-babes.php Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. (szerkesztve) Köszi mindenkinek :) Nálunk is jó hangulatban telik a karácsony,bár most nem érzem olyan "kiemelkedőnek",mint tavaly.... Lehet,hogy az a karácsonyfa a kakuktojás... Bár mókás volt a feldíszítése Volt jó sok beigli,diós is és mákos is A Jézuska hozott nekem egy La Rive parfümöt (isteni az illata ),öt pár zoknit,jó sok mandarint annál is több szaloncukorral és csak úgy nyolcezer forintot a számlámra és még jönnek a rokonok Neked azért nem javasolnám(még) hogy igyál valamit. Én egyébként nem vagyok oda az alkoholért,még nem is ittam nagy mennyiséget,de az én koromban már ciki,ha nem iszok semmit pl. ünnepkor. Nekem ez jött le az új oszt.társaimtól...lesz*rom.Na,de ma egy jó kis barack pálinka áll a házhoz.... Te jó ég....Ennyire jó az a Doctor Who? :D :D Szerkesztve: 2011. December 26. - Ágki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Én egyébként nem vagyok oda az alkoholért,még nem is ittam nagy mennyiséget,de az én koromban már ciki,ha nem iszok semmit pl. ünnepkor. Nekem ez jött le az új oszt.társaimtól...lesz*rom. Sz*rd is le, tojj a fejükre... nem kell beállni a sorba, tök mindegy mit mondanak az osztálytársak. Te jó ég....Ennyire jó az a Doctor Who? :D :D Még annál is jobb!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Boldog születésnapot, Ágki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. A Jézuska hozott nekem egy La Rive parfümöt (isteni az illata ) Csak óvatosan Ágki kedves az ilyen kijelentésekkel, mert oldie pedofil és majd a végén érezni akarja az illatodat. De majd megvédünk ne félj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Csak óvatosan Ágki kedves az ilyen kijelentésekkel, mert oldie pedofil és majd a végén érezni akarja az illatodat. De majd megvédünk ne félj. LOL Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Csak óvatosan Ágki kedves az ilyen kijelentésekkel, mert oldie pedofil és majd a végén érezni akarja az illatodat. De majd megvédünk ne félj. Ne is mond öregem. Suliban már tizenkét naprend....ízé, tizenkét osztályteremben mondták ki rám a halálos ítéletet. :D Mocskosul sz*r dolog csitrik közé keveredni vén f*szként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Ne is mond öregem. Suliban már tizenkét naprend....ízé, tizenkét osztályteremben mondták ki rám a halálos ítéletet. :D Mocskosul sz*r dolog csitrik közé keveredni vén f*szként. A kékfényben is téged keresnek már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Na, nekem sikerült egy frankó hörghurut szerűséget is összeszednem a rokonoktól, úgy köhögök, hogy rossz hallgatni... remek. Remélem, emiatt szilveszterezni se tudok majd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. (szerkesztve) Boldog szülinapot, Ágki! Remélem, nem összevonva tartjátok a karácsonnyal. Nekem talán ez volt a legvidámabb karácsonyom. Sikerült betegre röhögnöm magam. Hogy egy példát említsek, Jézuska-várás közben énekeltük volna a Pásztorok, pásztorokat... csakhogy senki nem tudta a szövegét. Viszont ez nem okozott nagyobb fennakadást, valami ilyesmit sikerült összehoznunk: Pásztorok, pásztorok, páhásztorok Pásztorok, pásztorok, páhásztorok Pásztorok, pásztorok, páhásztorok Pásztorok, pásztorok, páhásztorok Képzelhetitek, milyen volt a hangulat. Jobbulást, Donát! Szerkesztve: 2011. December 26. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. (szerkesztve) Karácsonykor a legszebb ajándék a jó hangulat. Nálunk most mentek el a vendégek (szűk család kb. huszan), és nem volt hiány semmiben, nevetésben meg pláne. Donát: jobbulást! Mindig vacak dolog betegnek lenni, de ilyenkor különösképpen. Nos és végül, de nem utolsósorban: Boldog szülinapot, Ágki! Rólad mindig az jut eszembe, hogy milyen jó lett volna, ha nekem ennyi idősen lett volna egy ilyen fórumom, ahol kidumálhattam volna mindent, ami érdekelt, olyan emberekkel, akik rokonlelkek ilyen vagy olyan szempontból... Irígyellek. Szerkesztve: 2011. December 26. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Köszönöm nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Egyébként jó az idei karácsony, tanulni meg most azért már mégsem Köszönet a bevállalós vizsgabeosztásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Na, nekem sikerült egy frankó hörghurut szerűséget is összeszednem a rokonoktól, úgy köhögök, hogy rossz hallgatni... remek. Remélem, emiatt szilveszterezni se tudok majd... Jobbulást Donát Nem vagy egyedül, nekem is sikerült megfáznom, bár nem értem hogyan, de lényeg hogy most szenvedek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Jobbulást Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Jobbulást, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Jobbulást kívánok én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Jobbulást Donát! egyébként én már olyan vagyok mint a mosott sz*r. Húzós ez a karácsony, pedig nem csináltam semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Jobbulást Donát! Mostanában elég sokszor beteg vagy, nem kéne elmenni laborba, ha ennyire fogékony vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. (szerkesztve) Mindenkinek köszi! Phobos: Múltkor alaposan kivizsgáltak, de nem volt semmi gáz. Meg az egy vírus volt, egy nap alatt lement, aztán semmi gond. A légúti betegségekre valahogy fogékony vagyok, szinte bármikor beteg vagyok, az köhögésbe torkollik... Szerkesztve: 2011. December 26. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. A légúti betegségekre valahogy fogékony vagyok, szinte bármikor beteg vagyok, az köhögésbe torkollik... Sajnos én is így vagyok, nálam ráadásul arcüregre húzódik, ha nem kezelem időben. A meleg teák és a infralámpa viszont sokat segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. (szerkesztve) Rólad mindig az jut eszembe, hogy milyen jó lett volna, ha nekem ennyi idősen lett volna egy ilyen fórumom, ahol kidumálhattam volna mindent, ami érdekelt, olyan emberekkel, akik rokonlelkek ilyen vagy olyan szempontból... Irígyellek. Hát,akkor jó nekem Donát: jobbulást Még egyszer köszi mindenkinek Remélem, nem összevonva tartjátok a karácsonnyal. Dehogynem Csak óvatosan Ágki kedves az ilyen kijelentésekkel, mert oldie pedofil és majd a végén érezni akarja az illatodat. Tényleg? Ezt nem tudtam Még annál is jobb!! Azért sem fogom nézni Mocskosul sz*r dolog csitrik közé keveredni vén f*szként. Sssssssssssssssszívás Szerk: idézetekhez nevet még mindig nem tudok csatolni Szerkesztve: 2011. December 26. - Ágki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Azért sem fogom nézni ... a te döntésed! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Tényleg? Ezt nem tudtam Bizony ám, szóval vigyázz vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Dehogynem Ne már! Én tennék valamit a helyedben. Szerk: idézetekhez nevet még mindig nem tudok csatolni A hsz-ek jobb alsó oldalán találsz egy kis gombot, „MultiIdézés”. Azokat megnyomod minden olyan hsz-nél, amiből idézni szeretnél, és csak azután kattintasz legfölül a „válasz” gombra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. A hsz-ek jobb alsó oldalán találsz egy kis gombot, „MultiIdézés”. Azokat megnyomod minden olyan hsz-nél, amiből idézni szeretnél, és csak azután kattintasz legfölül a „válasz” gombra. Köszi,ezer hála Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Baromi hasznos. http://www.origo.hu/techbazis/20111223-telepitse-villamgyorsan-uj-szamitogepet.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Köszönet a bevállalós vizsgabeosztásnak. Meg a sulinak, hogy így táblázott be mindent Donát és NorbiL. jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Boldog Karácsonyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Boldog Karácsonyt! Neked is Boldog Karácsonyt így utólag is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.