Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Sok boldog születésnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Köszi, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. (szerkesztve) Ezt a szülinapi köszöntést inkább visszavonom... Szerkesztve: 2012. Szeptember 16. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Üdv ismét, Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Üdv ismét, Frenkie! Köszi, de honnan tudod hogy ismét vagyok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Szerintem abból, hogy új postok jelentek meg a neved alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Szerintem abból, hogy új postok jelentek meg a neved alatt. Persze, csak hülyéskedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Akkor ebbe beleugrottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Meg abból hogy rossz pénz nem vész messzire Üdv itthon, Frenkie! Ráérő néhány órám lévén elkezdtem cipősdobozokat csomagolni tavalyról megmaradt karácsonyi papírba. Meg a Tescóban vannak jó nyárvégi akciók (strandlabda, ilyesmik) aki kapja, jövő nyáron játszhat vele. Tavaly úgysem "dobozoltam" úgyhogy most pótolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Nem értem a kettő hogy függ össze, miért kell a cipős dobozokat becsomagolni karácsonyi papírba és ezután a standlabda rész még zavarosabbá teszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Számomra is full érthetetlen az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Karácsony előtt szervezetek szoktak gyűjteni olyan gyerekek részére, akik máshonnan nem kapnak karácsonyi meglepetést. Médiában is meghirdetik minden évben, hogy ha van otthon nélkülözhető akármi, akkor vidd el, ők pedig eljuttatják rászorulóknak karácsonyi meglepetésként, ez szokott menni valamilyen cipősdoboz szlogennel, nem emlékszem rá pontosan. Krande pedig majdnem minden karácsonykor ad valamit ilyen formában. Többször volt szó erről a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. (szerkesztve) De a hozzászólása alapján ő dobozokat csomagol. Szegény gyerekek kinyitják a csomagot és megtalálják benne a nedvesség elszívó golyókat, aztán játszanak azokkal? Mondjuk így már van a mondatnak értelme, csak akkor meg azt nem értem egy strandlabda hogy fér bele... Vagy leeresztve árulják, ami nem szokásuk, vagy Krandéék k*rva nagy lábon élnek! TV-t meg nem igen nézek, habár ott sem hallottam soha ilyesmit. Mi a Vörös Keresztnek adtunk régi játékokat, meg jó pár zsák ruhát. Szerkesztve: 2012. Szeptember 16. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Én sem igazán nézek tévét, de máshonnan is lehetett hallani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Én cipősdoboz koncert kapcsán hallottam erről a nemes kezdeményezésről, bár bevallom, Krande leírása alapján nekem sem ugrott be elsőre, hogy ez ugyanaz. Mindenesetre nagyon szép tőle, hogy gondja van erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Nekünk régen volt egy ajándék boltunk a lakásban, aztán változtak a dolgok és be kellett zárni, de 5éven át elég jól ment. A maradék cuccokat odaadtuk a Vörös Keresztnek, mikor meglátták a sok játékot, meg hasonló kis vicces dolgokat, majdnem örömtáncot jártak. Én max vért adni szoktam rendszeresen, ezzel segítem az embereket, de ahogy olvastam a rendszeres véradók között nagyon gyakori a leukémia kialakulása....Persze ezt a cikket nem éppen reklámozták a neten, de egy ismerős orvos is megerősítette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Vért én is szívesen adnék, de irtózom a tűtől, így nem visz rá a lélek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Én is, amikor beszúrják nem merek odanézni, egyszer láttam, majdnem elhánytam magam, ahogy a fém a húsba hatol és tövig eltűntik. A vérrel már semmi gondom, ahogy ott csordogál, meg "piros", az engem nem zavar. Mondjuk én nem annak látom aminek a többi ember, így meg tök könnyű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Én is azt nem szeretem, amikor a tű behatol. De már előtte is kikészülök pl. az érzéstelenítő szagától meg a steril környezettől. Rémálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Náunk a véradás a Kultúrban van. Szóval balra bányászati ásványi anyagok állandó kiállítás, jobbra meg a színpad és előtte pár ápolónő. Mindig ugyanazok jönnek, az egyik pedig állandóan teát hoz nekem, meg másnak két, nekem 3 csokit ad. Múltkor is a szívás után együtt cigiztünk kint, elég jól elbeszélgettünk, nekem van motivációm, hogy menjek... Amúgy meg mióta rendszeresem adom a magas vérnyomásom teljesen megszűnt és mindig bent vagyok az átlag értékekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. http://www.youtube.com/watch?v=5lqnKZN3ANs&feature=em-uploademail Eddig a legjobb kritika, beszól az ivósoknak is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. A véradás nagyon jó dolog, csak bátorítani tudom aki hezitál! Ami a tűt illeti, nem kell odanézni és kész. És teljesen más tudatállapot, mint ha (pl vizsgálati célra) vennék! Ezt adod, segítő céllal, egy ismeretlennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Amikor katona voltam adtam vért, nem volt semmi különös, utána egy kicsit szédültem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. (szerkesztve) Na, kinek van 1800 dollárja egy órára??? http://blog.perpetuelle.com/watches/seiko-star-wars-watch-collection/ Itt meg az eredeti japán oldal: http://www.seiko-watch.co.jp/bz/starwars/index.php Király! Szerkesztve: 2012. Szeptember 21. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Micsoda minőség, Te jó ég... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Basszus! Imádom az órákat, ha az életem múlna rajta sem szoknék le a karóráról. Egy ilyenért sok mindent megadnék. Nagyon baba (és nem csak azért, mert SW). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Eltört a bal kezemen a kisujj és az egész karom gipszben van, szóval két hétig csak fél kézzel gépelek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Ufff... Jobbulást Merr-Sonn! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Jobbulást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Szépek ezek az órák, de a SW-hoz egy apró logón és a hátlapon kívül nem sok közük van. Kivéve persze R2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.