Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. 1 órával korábban, caseyjones írta: Szerintetek van rá esély, hogy a Kánon-könyvek közül néhány arra a sorsra jut, mint pár Legends-könyv, tehát hogy 15-20 év múlva úgy kell majd vadászni rájuk, mert olyan ritkák? Pl. mint most A Birodalom árnyai, a Külső űr, az X-szárnyúak-sorozat, A holtak védelmezői... Nem lenne jó, ha mondjuk x év múlva kedvet kapnék pl. A Sith nagyurakhoz, aztán 15K alatt addigra már nem lehetne hozzáférni. Ez attól függ, hogy a Disney-Lucasfilmnél meddig lehet folyamatosan újítani a szerződéseket. Eddig a Szukits Kiadó mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legtovább lehessen árulni a SW könyveket - tök mindegy, hogy kánon vagy legendák. A korábbi kiadók - pl. Lap-Ics Aquila, Valhalla erre nem fektettek hangsúlyt a 90-es és a 2000-es években. Kiadták egyszer és nem akartak, vagy nem tudtak hosszabbítani, ezért csak rövid ideig voltak piacon az ő könyveik. Ezért van az, hogy több könyv is óriási hiánycikk lett rövid időn belül. Más. A Bizonyos Szemszögből - A Birodalom visszavág antológia magyarul leghamarabb és legjobb esetben 2021. március - április környékén jöhet, legalábbis jelen jóslásom szerint. 4 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. @Darth Revan9 Tudsz róla valamit, hogy miért tűntek el a Szukits oldaláról az előrendelhető termékek? Star Wars, meg minden más nincs már fent. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Szerintem technikai hiba. Majd szólok nekik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Június 23. Hozzászólás ideje: 2020. Június 23. Én most futottam bele. Elég fura. Még mindig nem kerültek vissza. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Június 24. Hozzászólás ideje: 2020. Június 24. Azt irják hogy jövő héttől áll helyre a rendszer. Az érdeklődésemre egész pontosan ezt irták: "Igen, a weáruház fejlesztése miatt jelenleg nem láthatóak ezek a könyvek, legkésőbb jövő hét keddtől újra láthatóvá válnak." 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 25. Valószínűleg inkább emiatt tűntek el az előrendelhető és az új könyvek ideiglenesen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Ja igen. Akkor biztos azért, hogy ne lehessen összevonni a legújabbakkal. Ez mondjuk üzletileg logikus lépés. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Logikus, még ha nem is egyenes. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. 11 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Valószínűleg inkább emiatt tűntek el az előrendelhető és az új könyvek ideiglenesen. Ez érvényes a képregényekre is? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Igen, és a többkötetes csomagokra is (pl. mikor három képregényt adnak nagyobb kedvezménnyel). 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Igen, és a többkötetes csomagokra is (pl. mikor három képregényt adnak nagyobb kedvezménnyel). @Kargarosz ezt nézd nézd! 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. 19 órával ezelőtt, Iqvi írta: @Kargarosz ezt nézd nézd! Nagyon finom, és külön az Akciós menübe is sok finomság van most Sőt mindenhol aki akar venni könyvet a Szukitson az tényleg most tegye. 2020. 06. 26. - 0:19, Nute Gunray írta: Valószínűleg inkább emiatt tűntek el az előrendelhető és az új könyvek ideiglenesen. Ez oké,de áruld már el nekem ez a fő oldalon hol vagyon írva? Mert én nem látom sehol se lehet én vagyok a vak. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. 3 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Ez oké,de áruld már el nekem ez a fő oldalon hol vagyon írva? Mert én nem látom sehol se lehet én vagyok a vak. Kint van a Szukits facebook oldalán, a kódot végig nagybetűvel írd. Ja és mégvalami, csak egyéni könyvekre érvényes, csomagtermékekre nem. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. 5 órával ezelőtt, Iqvi írta: Kint van a Szukits facebook oldalán, a kódot végig nagybetűvel írd. Ja és mégvalami, csak egyéni könyvekre érvényes, csomagtermékekre nem. Az oké,de én a fő oldaljukat többször nézem azért oda se lett volna rossz megemlíteni Mind1 rád számíthatok, ha bármikor ilyen van az biztos,hogy jelzel Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 28. Hozzászólás ideje: 2020. Június 28. Megjelent a Doktor Aphra hangoskönyv szereposztása. https://starwarsmedia.hu/hirek/ok-lesznek-a-hangok-a-doktor-aphra-hangoskonyvben.html 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. (szerkesztve) Érkezni fog a jövőben egy Mandalorian regény, sajnos több részletet nem árultak el. Az író Adam Christopher lesz. Egyéb finomságok is lesznek. Szerkesztve: 2020. Június 30. - luke19 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. 17 perccel korábban, luke19 írta: Érkezni fog a jövőben egy Mandalorian regény, sajnos több részletet nem árultak el. Az író Adam Christopher lesz. Egyéb finomságok is lesznek. Na ez nagyon érdekesen hangzik. Engem az se érdekel, ha az egész könyv Baby Yodáról fog szólni, akkor is megveszem. 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. 23 perccel korábban, luke19 írta: Érkezni fog a jövőben egy Mandalorian regény, sajnos több részletet nem árultak el. Az író Adam Christopher lesz. Egyéb finomságok is lesznek. Ez adaptáció vagy új történet lehet? 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. Elvileg új történet lesz. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. Itt a bejelentés. https://www.starwars.com/news/the-mandalorian-publishing-program-revealed-exclusive 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 30. (szerkesztve) The Mandalorian: The Ultimate Visual Guide, nagyon remélem, hogy ez magyarul is meg fog jelenni. Mellesleg az ifjúsági regényváltozatot egy visszatérő, Joe Schreiber írja. Ő még az új kánonban nem alkotott. Szerkesztve: 2020. Június 30. - Nute Gunray 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. 13 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Mellesleg az ifjúsági regényváltozatot egy visszatérő, Joe Schreiber írja. Ő még az új kánonban nem alkotott. De, éppenséggel alkotott. Méghozzá a Solo ifjúsági regényváltozatát. A Mandalorian regény kódneve Sparrow lesz. Khm... csak nem Hondo teszi tiszteletét? A többi is érdekes lesz. Már alig várom. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. 14 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: The Mandalorian: The Ultimate Visual Guide, nagyon remélem, hogy ez magyarul is meg fog jelenni. Mellesleg az ifjúsági regényváltozatot egy visszatérő, Joe Schreiber írja. Ő még az új kánonban nem alkotott. Azt hiszem a Kolibri vezetője pedzegette, ha lesz képeskönyv A mandalorihoz, akkor azt kiadják. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. A Szukits kiadónál örültek, hogy lesz regény A mandalorihoz. Amint lehet el is kezdenek rajta dolgozni. 1 5 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. 3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Szukits kiadónál örültek, hogy lesz regény A mandalorihoz. Amint lehet el is kezdenek rajta dolgozni. Itt is örülünk neki. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Éppen most , Whill írta: Itt is örülünk neki. Ki nem örül neki? 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. A The Art of the Mandalorian könyv december 15. -én fog megjelenni. Phil Szostak azt írta, hogy még 18 nyarán kezdett el rajta dolgozni - kb. egyidőben a The Art of TROS könyvvel. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 3. Hozzászólás ideje: 2020. Július 3. (szerkesztve) A The Mandalorian regény december 1-én fog jönni Amerikában. Ez nálunk olyan április-május lenne nálunk 2021-ben. Szerkesztve: 2020. Július 3. - Darth Revan9 7 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 4. Hozzászólás ideje: 2020. Július 4. Most összegeztük a kiadónál hány kötet várható. Ami most még nincs fent a honlapon sem előrendelhetőben, sem előjegyezhetőben elég szép mennyiség. 9 könyv még idén év végétől kb. 2021. nyár végéig. 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Az írók a TESB könyvhöz: 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.