Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Megkérdeztem őket fészen, de a szokásos válasz: A közeljövőben nem fogják őket kiadni. Legközelebb már majd azt kérdezem mi az amit akkor kiadnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Van egy olyan érzésem hogy nagyon kevés fogyott itthon az Art könyvből. Én emiatt a többit inkább megrendeltem a britektől az Amazonon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 14. No igen csak nekem az angolom zéró pont zéró szóval ezért is örültem volna,ha később lefordítják. Biztos,hogy kevés fogyott el mert most is folyamatosan teszik be akciókba mind a szukits mind a Libri meg stb...kár érte pedig érdekességnek nagyon jó lett volna. Esetleg majd valaki későbbiekbe hátha lesz olyan szorgalmas, és lefordítja az erő segítségével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Már csak 2 nap és elvileg megkapom a Lázadás Hajnala, Leia, az Alderaan Hercegnője és a Thrawn: Szövetségek triumvirátust. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Szerintem tetszeni fog neked az első kettő. A Thrawn: Szövetségek-et én most vettem meg, mindjárt neki is kezdek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Koréliai hajsza lesz a Most Wanted magyar címe. Lezajlott az első kör a Szukits Kiadónál a szerkesztői állásra való jelentkezésre. A több mint 100 jelentkező közül kiválasztották a 10 legesélyesebbe.t Én magam is megpályáztam, és bekerültem a TOP 10-be. A kiadó küldött egy kérdés és próbafeladat sort, melyet a jelentkezőknek meg kell válaszolniuk és meg kell oldaniuk. Aztán ebből a 10-ből is még tovább válogatnak, pár embert meghívnak személyes interjúra. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Gratulálok! Remélem, Te leszel a befutó. Nehezen hiszem, hogy Nálad hozzáértőbbet találnának, ami a témában való jártasságot illeti. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Jó hír! Én is drukkolok! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. (szerkesztve) Köszönöm. Nem vagyok benne biztos, hogy én leszek a befutó. A helyzet az, hogy üzleti angol levelezéssel is kéne foglalkozni a munka során. A próba feladtok közül ez egyik egység pont ilyen. Üzleti angol nyelvvizsgám van, de 2008-ban tettem le azóta üzleti angollal nem tudtam foglalkozni. Édesanyám halála után kezdtem neki az angol tudásom bővítésének és karbantartásának. Habár megértem az angolt, tudok angolul is olvasni szöveget, de sajnos úgy érzem sok minden megkopott. Édesanyámat kellett ápolnom, hosszú ideig a haláláig, ami sokszor nem volt könnyű és nem volt időm minden nap angolozni. De azért próbát teszek vele... hátha szerencsém lesz. Szerkesztve: 2018. November 26. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Az angol nyelvtudás fontos, de abba újra bele lehet jönni, ha korábban foglalkoztál levelezéssel. Az elkötelezettség, de főleg a téma és az eddigi könyvek ismerete szerintem sokkal fontosabb, az előbbit nem kell magyarázni, azt utóbbinál pedig az esetleges hiányosságokat nehezebb behozni rövid távon, még ha meg is van a lelkesedés. Ha hosszú távon jól akarnak járni, akkor ezt nézik inkább. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Jó hír Revan, én is drukkolok! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Drukkolok, Revan 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Köszönöm szépen a biztatásokat! Meglátjuk mi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Én is sok sikert kívánok, Revan! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Legalább felgyorsítanád a megjelenéseket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 26. Hajrá, remélem összejön! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 27. Az erő legyen veled! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Van rá esély, hogy 5-e előtt felkerül még a Szukits honlapjára előrendelhetőben valami? Az Aphra+Jedha+Solo együtt még nem üti meg az ingyen szállítást, és minden mást megrendeltem már Ha nem lesz semmi, akkor megrendelem úgy. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Csak most láttam a pályázatod, Revan! Sok sikert kívánok én is! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 2. 9 órával ezelőtt, Rincewind írta: Van rá esély, hogy 5-e előtt felkerül még a Szukits honlapjára előrendelhetőben valami? Az Aphra+Jedha+Solo együtt még nem üti meg az ingyen szállítást, és minden mást megrendeltem már Ha nem lesz semmi, akkor megrendelem úgy. Jó kérdés, én se tudom. A Koréliai hajsza van olyan állapotban, hogy január-február környékén kijöjjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Az új Thrawn könyv címe Treason lesz és jövő nyáron jelenik meg. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 5. (szerkesztve) A Thrawn: Treason borítója. Wáó! A leírás szerint akkor ez a Rebels 4. évad lyukait fogja betömködni? Mármint amíg nem látjuk Thrawnt, illetve amikor a Coruscantra utazik? szerk.: És Eli Vanto is visazatér! Szerkesztve: 2018. December 5. - Bence1997 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Remek hír! Alig, hogy befejeztem a másodikat, már be is jelentik a 3. részt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 5. "Az újabb részben Thrawnnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie: egyrészt biztosítania kell a pozícióját a Birodalom hierarchián belül, mivel Krennic Halálcsillag-projektje miatt ő mintha kiesne az Uralkodó kegyeiből; másrészt egykori protezsáltja, Eli Vato visszatér a Chissek bolygójáról, és közelgő veszély hírét hozza. A főadmirális látszólag lehetetlen döntés elé áll, amikor a Császárnak tett esküje és a hazájához való hűsége között kell lavíroznia. A helyes döntés ugyanis lehet, hogy árulásnak minősül." 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Remek hír! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. A borító nagyon király lesz. Remélem, a tartalom is, a második részt most olvasom, egyelőre jóval gyengébbnek tartom az első résznél. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Szuper hír! Remélem, minimum az első könyv színvonalát fogja hozni, és nem a másodikét 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Akkor ez is bekerül az új szerződés csomagba. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 7. A szerkesztői állásnál első körben egy két évtizedes szerkesztői tapasztalattal rendelkező illetőt hívnak be. Ha ő nem válik be, akkor jelezték nekem, hogy engem és másik két embert hívnak be elbeszélgetésre. Meglátjuk mi lesz. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 13. A napokban két könyv is megjelent, az egyik a TLJ-t a másik a SOLO-t teszi a középpontba. A TLJ-t azonnal megvenném ha megjelenne nálunk, de szerintem erre kicsi az esély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.