Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. 5 perccel korábban, NorbiLordi írta: De a Visions mikor játszódik, azt nem tudni, mi? Nem, azóta nincs róla új infó, hogy bejelentették ah Investor Day-en. De mivel antológia, így az Old Republictól a Skywalker Kora utáni 1000. évig akármikor játszódhat. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. A Visions biztos különleges lesz, meglátjuk mit tartogat. Addig a könyv engem se érdekel, amíg meg nem tudjunk többet erről az egészről. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. (szerkesztve) Érdekes ez a könyv. A Ronin is meglepő. A Wookie szerint a Melitto kultúrában a ronin férfi harcosokat jelentett, akik legyőzték a Myrmitrixeket (ezek a Melitto faj serdülő nőegyedei voltak) és ún. életképtelen kitaszítottakká váltak. Neves személy is van: Sarco Plank, aki beállt fejvadásznak, de dolgozott régészként is a Devaronon. A The Weapon of a Jedi c. könyvben Sarco vezette Luke -ot a Devaroni Eedit templomhoz, röviddel a Yavini csata után. Szerkesztve: 2021. Március 22. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. A Roninok szamurájok voltak Japánban, szóval valószínűleg Jediket követhetünk nyomon ebben a könyvben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 22. Mindenesetre ha Del Rey-es megjelenés lesz, akkor ez megjelenik nálunk. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 23. Egyelőre lövésem sincs, mit várjak ettől a sorozattól. Illetve a könyvtől. De kíváncsi leszek nagyon. És mivel Del Rey-es, így akkor jön magyarul. Aminek mindenképpen örülök. Mindenre vevő vagyok, minden megkapja a lehetőséget. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 3. Hamarosan elbeszélő költemény formájában is átélhetjük a történetet: https://www.starwars.com/news/the-odyssey-of-star-wars-an-epic-poem-book-announce Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 3. Chiss Birodalom trilógia befejező része nov. 16.-án jelenik meg kint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 3. 6 órával ezelőtt, kdani20 írta: Chiss Birodalom trilógia befejező része nov. 16.-án jelenik meg kint. Bejárta már a trilógia topikját is a hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. 16 órával ezelőtt, Iqvi írta: Bejárta már a trilógia topikját is a hír. Oh, bocsi. Azt nem néztem, csak azt, hogy itt nincs fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. 10 perccel korábban, kdani20 írta: Oh, bocsi. Azt nem néztem, csak azt, hogy itt nincs fent. Semmi baj. Majd ha olvastad a könyveket kukkants be oda is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Tippeljük meg, hogy kb. mikor jelennek meg a felnőtt regények és a YA. regények. Kb. július-augusztus. Thrawn: Chiss Birodalom 2. rész, vagy Alphabet osztag 3. rész. Kb. szeptember-október Doktor Aphra hangoskönyv forgatókönyv változata. Kb október-november. Alphabet osztag 3. rész, vagy Thrawn: Chiss Birodalom 2. rész. Kb. november-december The Rising Storm THR regény Kb. december-január Out of the Shadows THR regény Kíváncsi vagyok, vajon így fognak-e alakulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Én novemberre várom az Alphabet 3-at, eddigi részek is akkor jelenetek meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. (szerkesztve) Előjegyezhető az Alphabet osztag 3. része. https://www.szukits.hu/konyvek/10858-star-wars-alphabet-osztag-a-gyozelem-ara-010846.html Szerkesztve: 2021. Április 27. - Darth Revan9 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Akkor neked lett igazad a július-augusztusi megjelenéssel, nem vártam ilyen korán. De ennyi baj legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Én még az új Zahnt vártam volna nyárra, de az szerintem már nem fér bele. Az Aphra szövegkönyv hamarabb jött, mint vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. (szerkesztve) Legjobb kánon regények a moly szerint. Ki ért egyet? Sötét tanítvány 91,00% 76 értékelés Leia, az Alderaan hercegnője 91,00% 52 értékelés Thrawn 90,00% 95 értékelés Elveszett csillagok 90,00% 99 értékelés Mester és tanítványa 90,00% 71 értékelés Dooku, az elveszett Jedi 89,00% 45 értékelés Thrawn: Chiss Birodalom: A káosz ébredése 89,00% 33 értékelés Az Erő nyomában 88,00% 25 értékelés Vérvonal 87,00% 71 értékelés Thrawn: Árulás 87,00% 64 értékelés Ahsoka 87,00% 135 értékelés Zsivány Egyes 87,00% 80 értékelés Katalizátor 86,00% 72 értékelés Skywalker kora 84,00% 38 értékelés Thrawn: Szövetségek 83,00% 74 értékelés Szerkesztve: 2021. Április 30. - Darth Revan9 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Tök jó, hogy mindegyik 80% felett teljesített. Mondjuk én nem a Sötét Tanítványt tenném a lista elejére, inkább a Dooku-t. Bár én nem szoktam rangsorolni a regényeket. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. 7 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Legjobb kánon regények a moly szerint. Ki ért egyet? Nálam abszolút más lenne a sorrend. Az Elveszett Csillagok szerintem az új kánon legtúlértékeltebb könyve, én inkább középszerűnek tartom a többihez képest. Százalékot most nem adok, de a top 10 nálam így nézne ki: 1. Vérvonal Magasan a legjobb kánon könyv, számomra az a kánonnak, ami a Darth Plagueis a legendsnek. Rendberakja a 7. epizód katyvaszos politikai rendszerét, és a története is izgalmas. Claudia Gray-nél jobban senki nem tud Leiát írni. 2. Mester és Tanítványa Hasonlóan nyomozgatós történet, mint a Vérvonal, de sokkal kisebb léptékű. Obi-Wan és Qui-Gon párosát nagyon szeretem, és sok érdekes dolgot megtudhatunk a jedik múltjáról. 3. Thrawn Ezt nem kell ecsetelnem, szépen bemutatja belülről a Birodalom működését. Zahn továbbra is nagyon jól tud több szálon futó történeteket írni. 4. Thrawn: Szövetségek Hasonlóan jó, mint a Thrawn könyv, viszont a régi időkben játszó részeknél itt-ott ellaposodott a történet. Vader és Thrawn párosa, a Batuu hangulata és az új ellenség behozása elviszi a hátán ezt a regényt. 5. Thrawn - Chiss Birodalom: A Káosz Ébredese Itt Zahn-nak szinte egy teljesen új világot kellett alkotnia, és remekül megcsinálta. Ismerős szereplők hiányában viszont a történet még egyelőre nem tudta olyan szinten fenntartani az érdeklődésemet, mint az első két Thrawn-könyv. 6. Alphabet Osztag Tekintve, hogy a jedi/sith vonalhoz mindig is jobban ragaszkodtam, nem gondoltam volna, hogy 500 oldalnyi vadászpilóta ennyire le tud kötni. De mégis, jól kidolgozott karakterek, izgalmas történet, és talán a legjobb csataleírások, amiket SW-könyvben olvastam. Freed nagyon profin ért a háborús regényekhez. A folytatást még nem olvastam, de napirenden van. 7. Thrawn: Árulás Itt már Zahn érezhetően kezdett belefáradni a trilógiába, nem is sikerült olyan nagyot dobnia, mint az első két részben. Néhány helyen már nagyon túlzásba vitte a technikai leírásokat a cselekmény rovására. Ennek ellenére méltó lezárása a trilógiának, és továbbra is egy profin megírt könyv, jó karakterekkel. 8. Sötét Tanítvány Érződik rajta, hogy ezt a történetet nem regényre írták eredetileg, de attól még egy jó könyv. Ventresst és Vost jó ötlet volt egy csapatba rakni, hiszen mindketten a világos és a sötét oldal között ingáznak, bár Vos esetében ezt a Köztársaság képregény jobban bemutatta. 9. Sith Nagyurak Izgalmas alapötlet, majd kihagyott ziccer. Az író berakta Vadert és Palpatine-t egy új érdekes szituációba, majd a regény nagy részében számomra érdektelen karakterekkel foglalkozott. A két sith-ről szóló részeket faltam, a többinél itt-ott leült a történet. Kíváncsi voltam rá, hogy Palpatine hogyan reagál bizonyos szituációkra, de fájdalmasan keveset foglalkozott vele a könyv. 10. Tarkin Luceno hozta a kötelezőt, de a Darth Plagueis után többre számítottam tőle. Betudható annak, hogy egy nagyon korai szakaszban íródott, amikor a kánon még szinte üres volt, ezért nem foglalkozhatott sokat a galaxis helyzetével. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. 2 perccel korábban, Whill írta: Nálam abszolút más lenne a sorrend. Az Elveszett Csillagok szerintem az új kánon legtúlértékeltebb könyve, én inkább középszerűnek tartom a többihez képest. Százalékot most nem adok, de a top 10 nálam így nézne ki: 1. Vérvonal Magasan a legjobb kánon könyv, számomra az a kánonnak, ami a Darth Plagueis a legendsnek. Rendberakja a 7. epizód katyvaszos politikai rendszerét, és a története is izgalmas. Claudia Gray-nél jobban senki nem tud Leiát írni. 2. Mester és Tanítványa Hasonlóan nyomozgatós történet, mint a Vérvonal, de sokkal kisebb léptékű. Obi-Wan és Qui-Gon párosát nagyon szeretem, és sok érdekes dolgot megtudhatunk a jedik múltjáról. 3. Thrawn Ezt nem kell ecsetelnem, szépen bemutatja belülről a Birodalom működését. Zahn továbbra is nagyon jól tud több szálon futó történeteket írni. 4. Thrawn: Szövetségek Hasonlóan jó, mint a Thrawn könyv, viszont a régi időkben játszó részeknél itt-ott ellaposodott a történet. Vader és Thrawn párosa, a Batuu hangulata és az új ellenség behozása elviszi a hátán ezt a regényt. 5. Thrawn - Chiss Birodalom: A Káosz Ébredese Itt Zahn-nak szinte egy teljesen új világot kellett alkotnia, és remekül megcsinálta. Ismerős szereplők hiányában viszont a történet még egyelőre nem tudta olyan szinten fenntartani az érdeklődésemet, mint az első két Thrawn-könyv. 6. Alphabet Osztag Tekintve, hogy a jedi/sith vonalhoz mindig is jobban ragaszkodtam, nem gondoltam volna, hogy 500 oldalnyi vadászpilóta ennyire le tud kötni. De mégis, jól kidolgozott karakterek, izgalmas történet, és talán a legjobb csataleírások, amiket SW-könyvben olvastam. Freed nagyon profin ért a háborús regényekhez. A folytatást még nem olvastam, de napirenden van. 7. Thrawn: Árulás Itt már Zahn érezhetően kezdett belefáradni a trilógiába, nem is sikerült olyan nagyot dobnia, mint az első két részben. Néhány helyen már nagyon túlzásba vitte a technikai leírásokat a cselekmény rovására. Ennek ellenére méltó lezárása a trilógiának, és továbbra is egy profin megírt könyv, jó karakterekkel. 8. Sötét Tanítvány Érződik rajta, hogy ezt a történetet nem regényre írták eredetileg, de attól még egy jó könyv. Ventresst és Vost jó ötlet volt egy csapatba rakni, hiszen mindketten a világos és a sötét oldal között ingáznak, bár Vos esetében ezt a Köztársaság képregény jobban bemutatta. 9. Sith Nagyurak Izgalmas alapötlet, majd kihagyott ziccer. Az író berakta Vadert és Palpatine-t egy új érdekes szituációba, majd a regény nagy részében számomra érdektelen karakterekkel foglalkozott. A két sith-ről szóló részeket faltam, a többinél itt-ott leült a történet. Kíváncsi voltam rá, hogy Palpatine hogyan reagál bizonyos szituációkra, de fájdalmasan keveset foglalkozott vele a könyv. 10. Tarkin Luceno hozta a kötelezőt, de a Darth Plagueis után többre számítottam tőle. Betudható annak, hogy egy nagyon korai szakaszban íródott, amikor a kánon még szinte üres volt, ezért nem foglalkozhatott sokat a galaxis helyzetével. Nálam a fentebbiek közül az Alphabet osztag (3-as) és a Thrawn: Árulás (3,5-ös) csalódás volt. A többi nekem is tetszett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Legjobb kánon regények a moly szerint. Ki ért egyet? Nálam jelenleg így néz ki a sorrend: Sötét tanítvány Mester és tanítványa Elveszett csillagok Vérvonal Leia, az Alderaan hercegnője Az Erő nyomában Dooku, az elveszett Jedi Katalizátor Zsivány egyes Thrawn Thrawn: Chiss Birodalom: A káosz ébredése Thrawn: Árulás Thrawn: Szövetségek Skywalker kora Ahsoka 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. (szerkesztve) Nálam: Elveszett csillagok, Mester és tanítványa, Chiss birodalom 1, Sötét tanítvány, Utóhatás, Szabadesés, Dooku, Ahsoka, Thrawn: Árulás, Utóhatás: Adósság a top 10. De bevallom 10-11 regény még visszavan Szerkesztve: 2021. Május 1. - kdani20 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Majd kíváncsi leszek jövőre hogy fog alakulni. Jövőre ilyenkor már túlleszünk minimum 4 Köztársaság Fénykora regényen és befejeződik a Chiss Birodalom trilógia. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. A Kolibri következő Star Wars kiadványa https://www.libri.hu/konyv/star-wars-5-perces-star-wars-tortenetek.html Még csak véletlenül se Köztársaság Fénykora. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. 9 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Kolibri következő Star Wars kiadványa https://www.libri.hu/konyv/star-wars-5-perces-star-wars-tortenetek.html Még csak véletlenül se Köztársaság Fénykora. Valahol érthető, hogy még egyelőre nem merik bevállalni a Köztársaság Fénykorát. A Szukits könnyebb helyzetben van, mert a felnőtt könyveket adja ki. A young reader könyveknél viszont nem teljesen egyértelmű a célközönség: felnőtteknek lehet, hogy túl gyerekes a stílusa; a gyerekek meg sokkal szívesebben olvasnak Vaderről, Luke-ról, Yodáról és a többiekről, mint korábban ismeretlen jedikről. Lehet, hogy kivárják, hogy milyen lesz a Szukits könyveinek a fogadtatása, és utána adják ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. 7 perccel korábban, Whill írta: Valahol érthető, hogy még egyelőre nem merik bevállalni a Köztársaság Fénykorát. A Szukits könnyebb helyzetben van, mert a felnőtt könyveket adja ki. A young reader könyveknél viszont nem teljesen egyértelmű a célközönség: felnőtteknek lehet, hogy túl gyerekes a stílusa; a gyerekek meg sokkal szívesebben olvasnak Vaderről, Luke-ról, Yodáról és a többiekről, mint korábban ismeretlen jedikről. Lehet, hogy kivárják, hogy milyen lesz a Szukits könyveinek a fogadtatása, és utána adják ki. Ez viszont be fog kavarni az Out of the Shadows-ba (ezt a Szukits adja ki, mivel YA), ugyanis az a regény a Test of Courage folytatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. A Doktor Aphra hangoskönyv szöveges átirata is előrendelhető. Júliusban jön. https://www.szukits.hu/kanon-regenyek/10734-sarah-kuhn-star-wars-doktor-aphra-010723.html Reálisan még nyár végére beleférhet az Alphabet osztag 3. része. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Sorrendem az eddigi összes általam olvasott canon könyveket illetően: - Claudia Gray: Vérvonal - Timothy Zahn: Thrawn - Beth Revis: A lázadás hajnala - Kevin Shinick: Az Erő nyomában - Claudia Gray: Elveszett csillagok - James Luceno: Katalizátor - Claudia Gray: Leia, az Alderaan hercegnője - Alexander Freed: Zsivány Egyes - Claudia Gray: Mester és tanítványa - Rae Carson: Skywalker kora - Timothy Zahn: A káosz ébredése - James Luceno: Tarkin - Cavan Scott: Dooku: Az elveszett Jedi - Timothy Zahn: Thrawn: Árulás - E. K. Johnston: A királynő árnyéka - Rae Carson: Koréliai hajsza - Christie Golden: Battlefront II: Inferno osztag - Christie Golden: Sötét tanítvány - Rebecca Roanhorse: Az Ellenállás újjászületése - Paul S. Kemp: Sith Nagyurak - Alexander Freed: Battlefront: Alkony század - Kevin Hearne: A Jedik örököse - Alexander Freed: Alphabet osztag - John Jackson Miller: Új hajnal - Delilah S. Dawson: Phasma - Star Wars: Bizonyos szemszögből - Chuck Wendig: Utóhatás: Adósság - Mur Lafferty: Solo - Chuck Wendig: Utóhatás: A Birodalom vége - E. K. Johnston: Ahsoka - Timothy Zahn: Thrawn: Szövetségek - Chuck Wendig: Utóhatás - Daniel José Older: A végső dobás - E. K. Johnston: Királynő végveszélyben - Alan Dean Foster: Az ébredő Erő 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Nute! A szabadesést még nem olvastad el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Nem volt hangulatom hozzá, így inkább félbehagytam, mert tudom, hogy nem a könyvben van a hiba. A Bad Batch hatására a rajongói énem valószínűleg ismét felszínre kerül, úgyhogy csak idő kérdése és persze majd írok egy hosszabb kritikát is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.