Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 19. (szerkesztve) Azt tudtam, hogy csak angolul jelent meg, de azt hittem valami fanfordítás Szerkesztve: 2014. Július 19. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Valaki esetleg el tudná nekem küldeni e-mailben az eddigieket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Ha ráér holnapig és valaki nem előz be, holnap átküldöm. Most sajnos csak a harmadik rész van nálam, a Vodafone meg jól lekorlátozta a sávszélességem, így örülök, ha a fórum bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Holnap is tökéletes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Én sem boldogultam a letöltésekkel. Rinyál a vírusirtó folyamatosan.. Nem lehetne egy zip-ben ide feldobni őket? előre is köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. (szerkesztve) Sajnos túl nagyok a feltöltéshez. Kicsit agyalj rajta, nem nagy ördöngösség leszedni őket egyébként. Szerkesztve: 2014. Július 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 20. Én innen töltöttem le. http://www.filefactory.com/file/2nri148g4ffx Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. (szerkesztve) Köszi Sky! Nincs mit. Három új képregényt jelentettek be 2015-re, a roppant kreatív Star Wars, Darth Vader és Princess Leia címekkel. Ezek elvileg már Canon művek lesznek. Az említett címek első számának borítói: Darth Vader: Megtudhatjuk, mi történt Vaderrel a Halálcsillag pusztulását követően, és miként próbálta visszaszerezni a Császár bizalmát. Star Wars: A Yavini csata után járunk. Főszerepben az eredeti trilógia hősei. Princess Leia: Megismerhetjük Leia életének nagyobb részét. Miként lett hercegnőből birodalmi szenátor, majd lázadó vezető. Megtudhatjuk, hogy dolgozta fel az Alderaan pusztulását. Szerkesztve: 2014. Július 26. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Na, arra roppant kíváncsi vagyok, hogyan rendezte Vader a Halálcsillagos kis malőrt Sidiousszal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 28. Sky, köszi. Bár a képregények címe nem túl eredeti, plusz a témákat is láttuk már korábban feldolgozva, kíváncsi vagyok, milyen megközelítést használ a Marvel. Főleg a Leiás részre, mert ez elviekben akár lazán kapcsolódhat is a Rebelshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Hát ezek új Marveles dolgok abszolút hidegen hagynak. Talán a Vaderes képregény sorozat még érdekelne. Sky: Kösz a fordításokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Ha így folytatja a Marvel... Egyedül a Vader képregény hoz lázba valamilyen szintetn, de nem hinném, hogy jobb lenne, mint a Lost Command. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Ezek miatt kár a Dawn of the Jedi-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 12. Azt már eldöntötték, hogy melyik képregény fog beletartozni a Legends vagy a kánon kategóriába? Mert a wookieepedia-n kivétel nélkül, még a filmadaptációs és a marvel által megjelentetett képregényeket is beleértve a Legends kategóriába vannak sorolva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 12. Jelen állás szerint mindegyik képregény Legends, kivéve a Son of Dathomirt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. De nem úgy volt hogy a "törlés" után kiadott dolgok már mind kánon??! Akkor már ne keverjenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Mind kánon, de eddig csak a Maul képregény jelent meg az új érában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Ja akkor félreértettem azt hittem a Darth Vaderes, Leia-s és a sima Star Wars néven futó képregények is Legends kategóriában jelennek majd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. De nem úgy volt hogy a "törlés" után kiadott dolgok már mind kánon??! Akkor már ne keverjenek Nem beszélhetünk törlésről, főleg azért nem, mert a régi művek elemeit felhasználják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. A Marvel elméletileg elmegy más korszakokba is... http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/marvels-star-wars-comic-book-735131 Ez jó lenne, csak az a baj, lehet, hogy mi, magyarok nem látunk belőle semmit. Legalábbis nyomtatásban nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. (szerkesztve) 2015 áprilisában érkezik egy új képregénysorozat Kanan főszereplésével, ami előzményként szolgál majd a Rebels animációs sorozathoz és az A New Dawn regényhez, de kapcsolódni fog a TCW-hez is. Azzal is foglalkozni fog, hogy élte túl Kanan a 66-os parancsot. A címe Star Wars - Kanan: The Last Padawan lesz... Szerkesztve: 2014. Október 12. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Nagyon várós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Na, ez már érdekes cím. Kár, hogy nálunk nyomtatásban nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Beszerezzük máshonnan. De persze a legjobb a fizikai megjelenés lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Nem zárom ki, de meglepődnék, ha magyarul nyomtatásban megjelenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. A Son of Dathomir-hoz is igényes fordítás készült, így nem aggódok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Szerintem is kiváló volt a fordítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. (szerkesztve) A starwarsmedia.hu-n elérhető magyarul Darth Maul: Dathomir fia. Szerkesztve: 2014. Október 12. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. A starwarsmedia.hu-n elérhető magyarul Darth Maul: Dathomir fia. Itt a fórumon Darth Sky fordította le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. (szerkesztve) Igen, az szintén az én fordításom, de beküldtem az említett oldalra is (Razool néven), hogy minél több SW rajongóhoz jusson el. Szerkesztve: 2014. Október 12. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.