Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. 17 perccel korábban, tomcsi80 írta: Luke-nak lesz sárga fénykardja! https://www.newsarama.com/49078-luke-skywalker-gets-a-new-yellow-lightsaber-this-may.html Olvasod most ezt a sorozatot Tomcsi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. 13 perccel korábban, Iqvi írta: Olvasod most ezt a sorozatot Tomcsi? Az első két részt a readcomiconline.to-nak köszönhetően elolvastam. Mert? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. 14 perccel korábban, tomcsi80 írta: Az első két részt a readcomiconline.to-nak köszönhetően elolvastam. Mert? Csak úgy kérdeztem. Amúgy pont ma jött ki a 3.szám. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Jody Houser fogja írni a Skywalker kora képregény adaptációját. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Szép az a sárga fénykard. Felhasználnak valami korai Jedi visszatérbeli koncepciót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 5. @Darth Revan9 lehet már valami biztosat tudni arról, hogy mi jön a Sötét Látomások és a Felkelés Kora: Gonosztevők képregények után? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 6. 2020. 03. 05. - 18:06, Iqvi írta: @Darth Revan9 lehet már valami biztosat tudni arról, hogy mi jön a Sötét Látomások és a Felkelés Kora: Gonosztevők képregények után? Igen, újabb két Star Wars képregény együtt. Ahogy eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. Az Abyssal Rooms hogy szerepelt az első Darth Vader 3. kötetében, A Shu-Torum történetben? Én Mélységi Termekre emlékszem. A legújabb képregényben is, amit nézek Mélységi Termeknek van fordítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. (szerkesztve) Még egy dolgot észrevettem abban a képregényben, amit nézek. Történik utalás Benthic cloud rider múltjára. A Cloud rider kifejezés emlékeim szerint felhő lovasnak volt fordítva a könyvekben. Remélem jól emlékszem. Szerkesztve: 2020. Március 8. - Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. Hmm, csak nem Star Wars 11: Shu-Torun megkorbácsolása lesz a cím? Túl sok az egyértelmű nyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. 6 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Az Abyssal Rooms hogy szerepelt az első Darth Vader 3. kötetében, A Shu-Torum történetben? Úgy látom, "felszín alatti termek"-nek lett fordítva. 3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Cloud rider kifejezés emlékeim szerint felhő lovasnak volt fordítva a könyvekben. Igen, Felhőlovasok voltak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 8. 6 perccel korábban, Darth Sky írta: Úgy látom, "felszín alatti termek"-nek lett fordítva. Annak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. Köszönöm. Most lehet, hogy Mélységi Termek lesznek. Ez kifejezőbb. Egyébként biztos nem megkorbácsolás lesz a cím, mert az gagyin hangzik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. 11 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Köszönöm. Most lehet, hogy Mélységi Termek lesznek. Ez kifejezőbb. Egyébként biztos nem megkorbácsolás lesz a cím, mert az gagyin hangzik. Shu-Torun Felperzselése? Shu-Torun Ostora? Shu-Torun-i Megtorlás? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. Shu-Torun Ostroma esetleg? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. Shu-Torun eltörlése a föld színéről? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 9. A Shu-Torun-i Elrettentés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. Az egyik biztos befutó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Revan, van lehetőség a TIE Fighter képregények kiadására? Szerintem az Alphabet osztag elől nagyon hiányzott az a történet. Persze élvezhető nélküle is, de a vadászgép ezred fenyegetettsége nem jön át a képregény nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. 3 órával ezelőtt, kdani20 írta: Revan, van lehetőség a TIE Fighter képregények kiadására? Szerintem az Alphabet osztag elől nagyon hiányzott az a történet. Persze élvezhető nélküle is, de a vadászgép ezred fenyegetettsége nem jön át a képregény nélkül. Elméletileg van, de már így is rengeteg mini van ami fontos lenne. Jedi Fallen Order: Dark Temple, The Rise of Kylo Ren, Allegiance, Galaxy's Edge, Han Solo Imperial Cadet, Target Vader....stb. Be kéne fejezni az Age of sorozatot. Haladni kéne a Star Wars-szal és a Doktor Aphrával, az olvasók akarják a Poe Dameront is. Akkor ott vannak a most induló második SW, második Aphra, harmadik Vader, Bounty Hunters sorozatok. És akkor még nem is beszéltünk a Köztársaság Fénykora képregényekről. Ez így elég sok. És akkor nem beszéltem még a koronavírus okozta lehetséges gazdasági visszaesés negatív következményeiről. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Még éjfélig online képregény börze alkalmából 33% kedvezménnyel rendelhetők elő az áprilisi képregény újdonságok. 500ft-os kupon mellé: E7RU254Z 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Ez nagylelkű felajánlás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 16. Még csak most olvastam el a "Felkelés kora: Hősök"-et és azt kell mondjam hogy a végén az a sztori, ahol Porkins és Biggs közösen elmennek vakációzni az egyik legviccesebb SW sztori, amit valaha olvastam. Jöhetnének még hasonlók 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 16. 6 órával ezelőtt, Bomarr írta: Még csak most olvastam el a "Felkelés kora: Hősök"-et és azt kell mondjam hogy a végén az a sztori, ahol Porkins és Biggs közösen elmennek vakációzni az egyik legviccesebb SW sztori, amit valaha olvastam. Jöhetnének még hasonlók Örülök, hogy tetszett. A korábbi szerkesztő kifogásolta a döntésemet, mi szerint az Age of sorozatból a Rebelliont is beválogattam annak idején. Az ő véleménye szerint ezt ki lehetett volna hagyni. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 16. Kár lett volna érte. Örülök, hogy kiálltál mellette! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 16. Éppen most , Bomarr írta: Kár lett volna érte. Örülök, hogy kiálltál mellette! Úgy gondoltam a teljesség jobb lenne. Jól fog kinézni a teljes Age of sorozat, mindhárom trilógia történeteivel. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 18. Érdekes helyzetet eredményezhet az esetleges gazdasági visszaesés. Kíváncsi vagyok a kiadó milyen válasz lépéskelet tesz majd, Én reálisan a kiadványok számának csökkentésével és áremelkedéssel számolok. Az áremelkedés tuti nem lesz jó. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 18. Én is azt tartom sajnos reálisnak hogy kevesebb jön de drágábban. Pedig már a 4990-es borítóár se tréfa ha az ember például másat is vesz mellette. Én még elgondolkodtam a formátumváltáson, hogy a hosszú sorozatokat egy füzetsorozatban ki lehetne adni valamivel olcsóbban, évi 2-3 minisorozattal TPB formátumban még kiadva. Bár erről már tudom hogy volt vita korábban a topikban, és a kronológia elrendezést is nehezíti, ha példáuk egy füzetben menne például a Star Wars(2020) a Poe Dameron és a High Republic. Ami viszont a legjobb lenne ha a már megkezdett sorozatokat vinnék végig, jelen esetben a Star Warst(2015) az Age of-ot és a Doktor Aphrát, és a gazdasági helyzet rendeződéséig csak minik mennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 18. Nem hiszem, hogy most tér4nek át a füzetesre. Azt még normál körülmények között is elvetették. Inkább a kevesebb képregény kötet megjelenése a reálisabb. De majd meglátjuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 18. Én inkább az áremelkedést választanám, és tartanám a kiadvány számot. De biztos vannak akik máshogy gondolkodnak, nem egyszerű döntés sajnos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.