Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Iqvi írta:

Olvasod most ezt a sorozatot Tomcsi? 

Az első két részt a readcomiconline.to-nak köszönhetően elolvastam. Mert? 

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, tomcsi80 írta:

Az első két részt a readcomiconline.to-nak köszönhetően elolvastam. Mert? 

Csak úgy kérdeztem. Amúgy pont ma jött ki a 3.szám.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2020. 03. 05. - 18:06, Iqvi írta:

@Darth Revan9 lehet már valami biztosat tudni arról, hogy mi jön a Sötét Látomások és a Felkelés Kora: Gonosztevők képregények után?

Igen, újabb két Star Wars képregény együtt.  Ahogy eddig.:)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az Abyssal Rooms hogy szerepelt az első Darth Vader 3. kötetében, A Shu-Torum történetben? Én Mélységi Termekre emlékszem. A legújabb képregényben is, amit nézek Mélységi Termeknek van fordítva.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Még egy dolgot észrevettem abban a képregényben, amit nézek. Történik utalás Benthic cloud rider múltjára. A Cloud rider kifejezés emlékeim szerint felhő lovasnak volt fordítva a könyvekben. Remélem jól emlékszem.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Hmm, csak nem Star Wars 11: Shu-Torun megkorbácsolása lesz a cím?:D Túl sok az egyértelmű nyom.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Az Abyssal Rooms hogy szerepelt az első Darth Vader 3. kötetében, A Shu-Torum történetben?

Úgy látom, "felszín alatti termek"-nek lett fordítva.

3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A Cloud rider kifejezés emlékeim szerint felhő lovasnak volt fordítva a könyvekben.

Igen, Felhőlovasok voltak. 

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Köszönöm. Most lehet, hogy Mélységi Termek lesznek. Ez kifejezőbb.

Egyébként biztos nem megkorbácsolás lesz a cím, mert az gagyin hangzik.

Shu-Torun Felperzselése? Shu-Torun Ostora? Shu-Torun-i Megtorlás?

Hozzászólás ideje:

Revan, van lehetőség a TIE Fighter képregények kiadására? Szerintem az Alphabet osztag elől nagyon hiányzott az a történet. Persze élvezhető nélküle is, de a vadászgép ezred fenyegetettsége nem jön át a képregény nélkül.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, kdani20 írta:

Revan, van lehetőség a TIE Fighter képregények kiadására? Szerintem az Alphabet osztag elől nagyon hiányzott az a történet. Persze élvezhető nélküle is, de a vadászgép ezred fenyegetettsége nem jön át a képregény nélkül.

Elméletileg van, de már így is rengeteg mini van ami fontos lenne. Jedi Fallen Order: Dark Temple, The Rise of Kylo Ren, Allegiance, Galaxy's Edge, Han Solo Imperial Cadet, Target Vader....stb. Be kéne fejezni az Age of sorozatot. Haladni kéne a Star Wars-szal és a Doktor Aphrával, az olvasók akarják a Poe Dameront is. Akkor ott vannak a most induló második SW, második Aphra, harmadik Vader, Bounty Hunters sorozatok. És akkor még nem is beszéltünk a Köztársaság Fénykora képregényekről. Ez így elég sok. És akkor nem beszéltem még a koronavírus okozta lehetséges gazdasági visszaesés negatív következményeiről.

Hozzászólás ideje:

Még éjfélig online képregény börze alkalmából 33% kedvezménnyel rendelhetők elő az áprilisi képregény újdonságok.

500ft-os kupon mellé: E7RU254Z

Hozzászólás ideje:

Még csak most olvastam el a "Felkelés kora: Hősök"-et és azt kell mondjam hogy a végén az a sztori, ahol Porkins és Biggs közösen elmennek vakációzni az egyik legviccesebb SW sztori, amit valaha olvastam. Jöhetnének még hasonlók :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
6 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Még csak most olvastam el a "Felkelés kora: Hősök"-et és azt kell mondjam hogy a végén az a sztori, ahol Porkins és Biggs közösen elmennek vakációzni az egyik legviccesebb SW sztori, amit valaha olvastam. Jöhetnének még hasonlók :)

Örülök, hogy tetszett. A korábbi szerkesztő kifogásolta a döntésemet, mi szerint az Age of sorozatból a Rebelliont is beválogattam annak idején. Az ő véleménye szerint ezt ki lehetett volna hagyni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Éppen most , Bomarr írta:

Kár lett volna érte. Örülök, hogy kiálltál mellette!

Úgy gondoltam a teljesség jobb lenne. Jól fog kinézni a teljes Age of sorozat, mindhárom trilógia történeteivel.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes helyzetet eredményezhet az esetleges gazdasági visszaesés. Kíváncsi vagyok a kiadó milyen válasz lépéskelet tesz majd, Én reálisan a kiadványok számának csökkentésével és áremelkedéssel számolok. Az áremelkedés tuti nem lesz jó.

Hozzászólás ideje:

Én is azt tartom sajnos reálisnak hogy kevesebb jön de drágábban. Pedig már a 4990-es borítóár se tréfa ha az ember például másat is vesz mellette. Én még elgondolkodtam a formátumváltáson, hogy a hosszú sorozatokat egy füzetsorozatban ki lehetne adni valamivel olcsóbban, évi 2-3 minisorozattal TPB formátumban még kiadva. Bár erről már tudom hogy volt vita korábban a topikban, és a kronológia elrendezést is nehezíti, ha példáuk egy füzetben menne például a Star Wars(2020) a Poe Dameron és a High Republic. Ami viszont a legjobb lenne ha a már megkezdett sorozatokat vinnék végig, jelen esetben a Star Warst(2015) az Age of-ot és a Doktor Aphrát, és a gazdasági helyzet rendeződéséig csak minik mennének.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem hiszem, hogy most tér4nek át a füzetesre. Azt még normál körülmények között is elvetették. Inkább a kevesebb képregény kötet megjelenése a reálisabb. De majd meglátjuk.

Hozzászólás ideje:

Én inkább az áremelkedést választanám, és tartanám a kiadvány számot. De biztos vannak akik máshogy gondolkodnak, nem egyszerű döntés sajnos

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.