Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoilermentes topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azért ezek erős szavak. Persze legyen így! Mi csak örülni fogunk ennek.

Igazából nincs sok okom kételkedni egy híres rendező kijelentésében. Cameron is kijelentette, hogy szerinte a Terminator Genisys az igazi Terminator 3, és tökéletesen egyetértek vele. Bár Spielberg kijelentése kicsit magasröptűbb... mindenesetre hamarosan kiderül :)

Hozzászólás ideje:

Már háromszor látta? Az igen! :o Persze ő elég bennfentes, de a levegőbe csak nem mond ilyen súlyos dolgokat. Később a fejére olvashatják. :)

Bomarr! Szerinte a TPM is egy "instant classic" :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én meg akkor leszek igazán elégedett ha bejövős lett és ha jól illeszkedik a sagába.

Amúgy elég magasröptű gondolatokat váltott ki a jó öreg Pista bátyánkból a film azt meg kell hagyni de az csak jót jelenthet ha odáig van érte. :D

A legjobban Gyuri bátyánk véleménye érdekel. Ő is megnézhetné már. :D

Hozzászólás ideje:

A Rolling Stone TFA témájú gyűjtői kiadásában egy jó kis cikk is helyet kapott.

Az alábbi kép is onnan van:

IXJlUAZ.png

Hozzászólás ideje:

Én benézek néha, de szinte nem is olvasok semmit (akkor meg minek?). :D Látom Bomarr írt egy szép hosszút a sztoriról. Neked tetszik Bomarr? :) Pár szót írhatnál ide spoilermentesen.

Azaz érdekes, hogy a sztori bizonyos pontjait elég jól ismerjük, de dialógusaink, normális jelenet leírásaink egyáltalán nincsenek. Csak vázlatok. Az alapján én nagyon várom :)

Most már napok óta én is csak a spoilermentes topikot látogatom. Biztos hogy pár nap és elkezdenek jönni az igazán preciz kémjelentések hisz a filmet hamarosan elkezdik fordítani/szinkronizálni. 14-e után pedig elszabadul a pokol és tele lesz a net a film részletes leírásaival. Ep.7 ügyben én már csak ide, a TV Spotok meg a Box Office topikba merek benézni.

Hozzászólás ideje:

Biztos hogy pár nap és elkezdenek jönni az igazán preciz kémjelentések hisz a filmet hamarosan elkezdik fordítani/szinkronizálni.

A szinkron már kész, ha jól vettem ki a múltkori Csernák János interjúból..

Hozzászólás ideje:

Ody: Egyelőre nincs bővebb. A dolog egy interjúból derült ki amit Kennedy-vel csináltak. Miután rákérdeztek mondta hogy Lucas látta és kifejezetten tetszett neki. Lucas egyébként ott lesz 14-én a los angeles-i világpremieren és a londoni premieren is. Tuti hogy 14-én rengeteg újságíró fog nekiesni hogy mondjon pár szót a filmről úgyhogy még mielőtt láttnánk az ep.7-et biztos hallunk tőle még valami bővebbet is :)

Szerintem már az is jel, hogy miután látta a filmet beadta a derekát és elmegy mindkét nagy premierre.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem már az is jel, hogy miután látta a filmet beadta a derekát és elmegy mindkét nagy premierre.

Én inkább ezt veszem jó jelnek, mintha mondott volna valami bővebbet.

14-e után pedig elszabadul a pokol és tele lesz a net a film részletes leírásaival.

Ezért fogok 14-től csak ide, a PGO-ra és a videojátékos oldalakra felmenni - utóbbiakat is ignorálnám, ha tehetném, mert egy IGN-en simán felfedezhet az ember ilyeneket. Bár lehet, hogy azokat az oldalakat, amik filmekkel is foglalkoznak, kerülni fogom. Kicsit megnehezíti a munkám, de inkább az, minthogy belefussak az ep7 fordulataiba.

Hozzászólás ideje:

Már én is spoilermentesen követem az eseményeket.

A könyvjelzőmből direkt töröltem minden SW-s oldalt, reddict-et, TFN fórumot, nehogy engedjek a sötét oldal delejes csábításának..

Most már fél lábbal kibírom 2 hétig!!!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.