Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Vagy tudja hogy kicsit vegyes volt a prequelek fogadtatása és mivel az ep.7-en múlik a filmes karrierje "kicsit" izgul így a bemutató előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Dupla J. ma reggel egy kis Good Morning America.interjúra is időt szakított. http://www.youtube.com/watch?v=Pa8-rs5XqZA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Spielberg szerint a Force Awakens lehet minden idők legjobb filmje! SPIELBERG SAYS STAR WARS: THE FORCE AWAKENS COULD BE THE GREATEST MOVIE OF ALL TIME. http://makingstarwars.net/2015/11/spielberg-says-star-wars-the-force-awakens-could-be-the-greatest-movie-of-all-time/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Azért ezek erős szavak. Persze legyen így! Mi csak örülni fogunk ennek. Igazából nincs sok okom kételkedni egy híres rendező kijelentésében. Cameron is kijelentette, hogy szerinte a Terminator Genisys az igazi Terminator 3, és tökéletesen egyetértek vele. Bár Spielberg kijelentése kicsit magasröptűbb... mindenesetre hamarosan kiderül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 30. A napokban olvastam hogy már háromszor látta. Ebből már sejthető volt hogy bejött neki. Csipem hogy minden SW előtt tüzeli a hype-ot. Biztos hogy túlzás de nem baj, kell ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 30. (szerkesztve) Már háromszor látta? Az igen! Persze ő elég bennfentes, de a levegőbe csak nem mond ilyen súlyos dolgokat. Később a fejére olvashatják. Bomarr! Szerinte a TPM is egy "instant classic" Szerkesztve: 2015. November 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Én már azzal is elégedett leszek, ha minden idők legjobb Star Wars filmje lesz. Mondjuk ezt speciel az Aranyfénykard III-ban pár év múlva ki is deríthetjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Én már azzal is elégedett leszek, ha hozza az előző hat színvonalát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Én meg akkor leszek igazán elégedett ha bejövős lett és ha jól illeszkedik a sagába. Amúgy elég magasröptű gondolatokat váltott ki a jó öreg Pista bátyánkból a film azt meg kell hagyni de az csak jót jelenthet ha odáig van érte. A legjobban Gyuri bátyánk véleménye érdekel. Ő is megnézhetné már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 1. A filmhez erősen kapcsolódik az anyag ezért inkább ide teszem nem a játék topicba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 1. Dupla J. tegnap Howard Stern rádióműshowrába is beugrott. http://www.youtube.com/watch?v=Hr-H_VXm8SU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 1. Ford is látta már a filmet: “It was great. It’s a wonderful movie, it’s got great production values. It’s a real big movie and I was delighted to see it.” Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Már csak pár hét...el sem hiszem!4 Azért elrepült ez az 1 év.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Már csak pár hét...el sem hiszem!4 Azért elrepült ez az 1 év.... 3 volt az az 1, de jó neked, hogy csak 1 évnek érezted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 2. A Rolling Stone TFA témájú gyűjtői kiadásában egy jó kis cikk is helyet kapott. Az alábbi kép is onnan van: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Remélem hamarosan jön a többi bennfentes véleménye is a filmről. Vajon Kevin Smith megnézte már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Remélem hamarosan jön a többi bennfentes véleménye is a filmről. Vajon Kevin Smith megnézte már? Kevin Smith bennfentesnek számít? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Annyira mint Spielberg biztosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Látom az MF.com megint alkotott. Mennyire tetszetős a kikerült anyag? Egyáltalán miből áll? Persze csak spoilermentesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Már csak 15 nap!!! Elképesztően várom már a filmet, de itt más topicba be se merem tenni a lábam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Én benézek néha, de szinte nem is olvasok semmit (akkor meg minek?). Látom Bomarr írt egy szép hosszút a sztoriról. Neked tetszik Bomarr? Pár szót írhatnál ide spoilermentesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. George Lucas látta a filmet és tetszett neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Lucas elvileg már látta a filmet, és tetszett neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Én benézek néha, de szinte nem is olvasok semmit (akkor meg minek?). Látom Bomarr írt egy szép hosszút a sztoriról. Neked tetszik Bomarr? Pár szót írhatnál ide spoilermentesen. Azaz érdekes, hogy a sztori bizonyos pontjait elég jól ismerjük, de dialógusaink, normális jelenet leírásaink egyáltalán nincsenek. Csak vázlatok. Az alapján én nagyon várom Most már napok óta én is csak a spoilermentes topikot látogatom. Biztos hogy pár nap és elkezdenek jönni az igazán preciz kémjelentések hisz a filmet hamarosan elkezdik fordítani/szinkronizálni. 14-e után pedig elszabadul a pokol és tele lesz a net a film részletes leírásaival. Ep.7 ügyben én már csak ide, a TV Spotok meg a Box Office topikba merek benézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Köszi! Én is visszafogom magam. Lucas mondott valami bővebbet? De megnéztem volna a képét kifelé jövet. Vagy ahogy Abrams odafordul és megkérdez: "Megcsináltuk?" Egyébként számomra nagyon jó jel, ha Lucas -nak tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Biztos hogy pár nap és elkezdenek jönni az igazán preciz kémjelentések hisz a filmet hamarosan elkezdik fordítani/szinkronizálni. A szinkron már kész, ha jól vettem ki a múltkori Csernák János interjúból.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Ody: Egyelőre nincs bővebb. A dolog egy interjúból derült ki amit Kennedy-vel csináltak. Miután rákérdeztek mondta hogy Lucas látta és kifejezetten tetszett neki. Lucas egyébként ott lesz 14-én a los angeles-i világpremieren és a londoni premieren is. Tuti hogy 14-én rengeteg újságíró fog nekiesni hogy mondjon pár szót a filmről úgyhogy még mielőtt láttnánk az ep.7-et biztos hallunk tőle még valami bővebbet is Szerintem már az is jel, hogy miután látta a filmet beadta a derekát és elmegy mindkét nagy premierre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Szerintem már az is jel, hogy miután látta a filmet beadta a derekát és elmegy mindkét nagy premierre. Én inkább ezt veszem jó jelnek, mintha mondott volna valami bővebbet. 14-e után pedig elszabadul a pokol és tele lesz a net a film részletes leírásaival. Ezért fogok 14-től csak ide, a PGO-ra és a videojátékos oldalakra felmenni - utóbbiakat is ignorálnám, ha tehetném, mert egy IGN-en simán felfedezhet az ember ilyeneket. Bár lehet, hogy azokat az oldalakat, amik filmekkel is foglalkoznak, kerülni fogom. Kicsit megnehezíti a munkám, de inkább az, minthogy belefussak az ep7 fordulataiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Már én is spoilermentesen követem az eseményeket. A könyvjelzőmből direkt töröltem minden SW-s oldalt, reddict-et, TFN fórumot, nehogy engedjek a sötét oldal delejes csábításának.. Most már fél lábbal kibírom 2 hétig!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Már én is itt vagyok egy ideje. Szerencsére amúgy sok spoilert már elfelejtettem, így majdhogynem totál fogalmatlanul fogok beülni a filmre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.