Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Itt is nyomnak egy rebootot mint a Star Wars esetében, vagy itt nincs kukázva semmi ami eddig megjelent bármilyen mű? 

Passz, nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit. Bár mivel az Alien világában a könyveknek/képregényeknek eleve nincs sok köze a filmekhez, ráadásul az írott/rajzolt művek nagyja sem függ össze, így nem nehéz ignorálni mindent. Ráadásul a hat filmen kívül csak három könyv és két videojáték számít kánonnak, semmi más. Szóval szerintem alapból nem foglalkoznak a többi könyvvel és képregénnyel, csak a filmekkel - vagy még azzal sem. Lehet, ez is egy a filmektől is független sztori lesz, vagy csak az első két részt alapul vevő, vagy... Szóval olyan, mint a többi.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Dzséjt írta:

Passz, nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit. Bár mivel az Alien világában a könyveknek/képregényeknek eleve nincs sok köze a filmekhez, ráadásul az írott/rajzolt művek nagyja sem függ össze, így nem nehéz ignorálni mindent. Ráadásul a hat filmen kívül csak három könyv és két videojáték számít kánonnak, semmi más. Szóval szerintem alapból nem foglalkoznak a többi könyvvel és képregénnyel, csak a filmekkel - vagy még azzal sem. Lehet, ez is egy a filmektől is független sztori lesz, vagy csak az első két részt alapul vevő, vagy... Szóval olyan, mint a többi.

Azt hittem az elmúlt 1 évben ezzel kapcsolatban volt változás :D 

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Én most láttam, hogy a Titan Books újabb két Alien regényt is bejelentett, úgyhogy egyelőre nekem úgy tűnik, nem akarnak leállni a regényekkel.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Én most láttam, hogy a Titan Books újabb két Alien regényt is bejelentett, úgyhogy egyelőre nekem úgy tűnik, nem akarnak leállni a regényekkel.

Nem is a leállás itt a kérdés, inkább az, hogy milyen formában akarja a Disney az Alien-univerzumot kezelni. Egységesen, mint a Star Wars-t és az MCU-t, hogy minden könyv, film, képregény és sorozat számít vagy marad minden a régiben, és mindenki azt ír, amit akar. De jelenleg még azt sem tudni, hogy az Alien és a Predator franchise egymáshoz hogyan viszonyul. Marad a három, úgy-ahogy elszeparált univerzum? Hivatalosan is egyesülnek?

Jön az új képregény, készülnek könyvek, Ridley Scott dolgozik az új filmen (nem a Prometheus/Covenant új felvonásán) és jön egy élőszereplős sorozat is. És persze készül az új Predator mozi. De arról fogalmunk sincs, hogy a Disney jelenleg hogyan tekint erre a franchise-ra. Lehet, hogy momentán még ők sem, és még csak próbálják felmérni a lehetőségeket.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Dzséjt írta:

Az űrben mindenki jól hallja az M41A kerepelését. :D

Wow. Pc-s game lesz vagy mobilos?

Hozzászólás ideje:

PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S a célplatformok. A USS Endeavor legénységének bőrébe bújhatunk majd bele többed magunkkal, és a peremvidéki kolóniákat kell megtisztítanunk a xenomorph fertőzéstől. 11 különböző xeno variánssal gyűlhet meg a bajunk, de a Weyland-Yutani szntetikusai sem fognak lelkesedni a kártevő irtási hadműveleteinkért. :) 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Az űrben mindenki jól hallja az M41A kerepelését. :D

A pörzsölő is hasznos lesz ott! :fuck2: Nagyon tetszik az ötlet amúgy, az Isolation után vágytam már egy jó Alien játékra. Mondjuk itt nem annyira a horror elemek tűnnek hangsúlyosnak, de így is nagyon izgalmasan hangzik. 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az Eredendő bűn az ALIEN 4 folytatása, és abban magyarázzák meg, hogy miért akarja annyira a Weyland/Yutani az idegeneket.

Nem valami nagy szám, egyszer el lehet olvasni.

A másik kettő előtt viszont el kell olvasnod az "Idegenek a Földön"t, mert úgy teljes a trilógia, egyébként zseniálisak.

Mondjuk a "Lidérces Utazás" képregényben jobb.

Hozzászólás ideje:
6 minutes ago, HeirToGrievous said:

A másik kettő előtt viszont el kell olvasnod az "Idegenek a Földön"t, mert úgy teljes a trilógia, egyébként zseniálisak.

Aha, köszi. Hátha az is megvan a szembeszomszédnak, mert tőle kaptam őket. 

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2021. 04. 22. - 9:31, Iqvi írta:

Az Eredendő bűn, Lidérces utazás és a Ripley háborúja c. Alien regények milyenek?

Az Eredendő bűnt én csak ajánlani tudom. Van benne egy 8-9 oldal a közepén ami megmagyaráz egy két dolgot, és egyben újabb kérdéseket szül,de ahogy végig viszik a múltat, és hogy mi történhetett, és fog az nekem nagyon tetszett. Simán megnéztem volna egy filmbe a regény történetét teljesen jó volt folytatásnak.  A Trilógiát még nem olvastam,de ami késik nem múlik. Mondjuk várnám az Omnibus kiadást a Szukitstól,de hát várhatom. 

Újabb regény lett előrendelhető szóval lassan csak kijönnek az újabb dolgok bár írták, hogy nagyban függ a mostani termékek eladásától...mert ha vennék akkor jelezték, hogy sok újdonsággal szolgálnának. 

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:

Tegnap késő este elcsíptem a Csillagainkban a hiba

romantikus drámát aminek egyik jelenetkéjében az Amszterdamba utazó két főszereplő az Aliens muvit nézi a repülőn.

Jópofa kis szösszenet. :D

Hozzászólás ideje:

Nem fogamaztam meg valami szerencsésen a szöveget a videóhoz. Gondolom off-screen azért csak nézte a csajszi a muvi nagy részét. :D

Szerkesztve: - Rog

• 1 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

"Igaz a hír, tényleg valódi emberi koponyát használtam referenciaként az első életnagyságú modellem készítésekor. De nem árulom el, hol vettem. Fiatal koromban a koponyák, múmiák és hasonló dolgok megszállottja voltam. Ridley csak a jelenetek forgatása előtt akarta megmutatni a színészeknek a lényeket. Ez nagy reakciókat váltott ki."

- H.R. Giger -

237003743_4315385368520921_6939480557176

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Gondoltam egyet és elolvastam az eddig megjelent új Alien képregény 6 számát. Nekem nagyon tetszik, a facehuggerek utáni rejtélyes álom érdekes adalék a "mítoszhoz", kíváncsi vagyok ebből mit hoznak ki.

Meg is hozta a kedvemet újra a filmekhez, lehet majd 1-2 könyvet is elolvasok amik fentebb ajánlva lettek. :) Viszont eldönthetnék mi a kánon :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2021. 06. 20. - 10:36, tomcsi80 írta:

Ilyen lett volna a Neill Blomkamp féle Alien folytatás, ha elkészült volna. Látványtervek Geoffroy Thoorens munkáiból. 

https://www.origo.hu/filmklub/galeria/20210617-ilyen-lett-volna-az-alien-5-sigourney-weaver-foszereplesevel-kepek.html?fmlogin=1

Ezek szerint Blomkamp kitért volna a Mérnökökre is?

Hozzászólás ideje:
15 hours ago, NorbiLordi said:

Az abszolút szívás mintapéldája :D 

clean.jpg

Mennyire jó amúgy ez a marveles Alien képregény?

Hozzászólás ideje:
2021. 09. 20. - 8:28, Darth Revan9 írta:

Ezek szerint Blomkamp kitért volna a Mérnökökre is?

Mivel ott van az űrhajójuk, valószínűleg kiderült volna, hogy kik voltak az utasok. 

• 1 hónappal később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Innentől már tényleg rá lehet mondani Dillon-ra hogy "You son of a bitch!". :D

Szerkesztve: - Rog

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Fede Álvarez, az első Vaksötét muvi rendezője és egyik írója, a második Vaksötét muvi egyik írója és a 2013-as Gonosz halott egyik írója alien-es muvit fog írni és rendezni a Hulu részére. A producer Scott papa míg a gyártó cég a Scott Free lesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.