Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Kaminopedia szerint az első két évad egy hónappal korábban kezdődött magyarul, minthogy az eredetinek a végére értek volna Akkor pont fordítva tudtam... Mindegy, kösz az infót! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Ha jól emlékszem, a 3. évadnál kezdték el korábban adni nálunk, az 1-2. évad csak a külföldi lefutása után került adásba. Köszi szépen, nekem is tetszik. Pont fordítva. Egyébként tök jó az Avatarod. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Jó az avatarod Sky Akkor már én is beújítok Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Kidnapped és Slaves of the Republic egy klikkes Web-DL 720p Kidnapped Filesonic http://www.filesonic.com/file/4081267714/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E11.Kidnapped.720p.WEB.DL.AVC.AC3.SWC.mkv'>http://www.filesonic.com/file/4081267714/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E11.Kidnapped.720p.WEB.DL.AVC.AC3.SWC.mkv Filefactory http://www.filefactory.com/file/cf70462/n/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E11.Kidnapped.720p.WEB.DL.AVC.AC3.SWC.mkv Slaves of the Republic Filesonic http://www.filesonic.com/file/4081267714/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E11.Kidnapped.720p.WEB.DL.AVC.AC3.SWC.mkv Fileserve http://www.fileserve.com/file/P5MKsAR/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E11.Kidnapped.720p.WEB.DL.AVC.AC3.SWC.mkv Filefactory http://www.filefactory.com/file/cf7044e/n/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E12.Slaves.of.the.Republic.720p.WEB.DL.AVC.AC3.SWC.mkv Remélem ezek valódiak, a fájlméretek mindenesetre stimmelnek. Jól beszívtam. A Slaves of the Republic linkeken is a Kidnapped van. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) Jól beszívtam. A Slaves of the Republic linkeken is a Kidnapped van. Ú, bocsi, töröltem őket Nem értem mi történt, mert én még a Filesonic-os link-ről szedtem le és az volt... Szerkesztve: 2011. December 6. - Werebazs Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Ú, bocsi, töröltem őket Nem értem mi történt, mert én még a Filesonic-os link-ről szedtem le és az volt... Semmi baj, nem te voltál a hibás. Tegnap este akarnám megnézni és láttam hogy a file nevében a 11 van meg a Kidnapped. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Az utolsó link tényleg a 12. rész volt, én is onnan szedtem le. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Na még ilyen se volt, hogy már most kikerült az évad hátralévő részeinek címe. Vannak közöttük érdekes, lehet szemezgetni és találgatni. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Na még ilyen se volt, hogy már most kikerült az évad hátralévő részeinek címe. Vannak közöttük érdekes, lehet szemezgetni és találgatni. Valóban érdekes címek Valami azt súgja, hogy a 14-15-16 lesz a Death Watch szál, rémlik, hogy még a nyáron olvastam valahol, hogy Lux és Ahsoka azért találkoznak újra mert Lux segítséget kért tőle , úgyhogy az "A friend in need" cím adja magát, a "Friends and Enemies" pedig szintén elég egyértelmű, szóval nem úgy néz ki, hogy lecsapják Ahsokát Ben kezéről Bocs ez gonosz volt És lehetséges lenne, hogy nem csak hogy az Opress-Ventress-szál lesz az évadzáró, de ráadásul egy quadrológia lesz? Amúgy hol találtad ezeket? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. The Box? Lehet az lesz a Mortis szerű rész? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Valóban érdekes címek Valami azt súgja, hogy a 14-15-16 lesz a Death Watch szál, rémlik, hogy még a nyáron olvastam valahol, hogy Lux és Ahsoka azért találkoznak újra mert Lux segítséget kért tőle , úgyhogy az "A friend in need" cím adja magát, a "Friends and Enemies" pedig szintén elég egyértelmű, szóval nem úgy néz ki, hogy lecsapják Ahsokát Ben kezéről Bocs ez gonosz volt És lehetséges lenne, hogy nem csak hogy az Opress-Ventress-szál lesz az évadzáró, de ráadásul egy quadrológia lesz? Amúgy hol találtad ezeket? Valóban, a Kadavo után egyből jönnek Ahsokáék. Ráadásul Christian Taylor írta ezt a szálat (Mortis). Az utolsó három (négy?) rész pedig tuti, hogy Maul-ék jegyében telik. Egyébként az SW insiderben voltak benne az infók Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. The Box? Lehet az lesz a Mortis szerű rész? Én is erre gondoltam. Viszont így csak 1 részes lesz. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. szóval nem úgy néz ki, hogy lecsapják Ahsokát Ben kezéről Bocs ez gonosz volt Ezt miért írtad? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Ezt miért írtad? Na vajon? Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Na vajon? Fogalmam sincs, azért kérdem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Valóban, a Kadavo után egyből jönnek Ahsokáék. Ráadásul Christian Taylor írta ezt a szálat (Mortis). Az utolsó három (négy?) rész pedig tuti, hogy Maul-ék jegyében telik. Egyébként az SW insiderben voltak benne az infók Ez a kép alapján megint felülíródik Anakin és Dooku "utolsó találkozása", mióta a Anakin "erősebb lett". Mért botlasztják egymásba ezt a két karaktert állandóan? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Ez a kép alapján megint felülíródik Anakin és Dooku "utolsó találkozása", mióta a Anakin "erősebb lett". Mért botlasztják egymásba ezt a két karaktert állandóan? Még mindig itt tartasz? Szerintem érdemes túllépni ezen. Majd az utolsó találkozásukhoz illesztjük Anakin szövegét. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Ez a kép alapján megint felülíródik Anakin és Dooku "utolsó találkozása", mióta a Anakin "erősebb lett". Mért botlasztják egymásba ezt a két karaktert állandóan? A képregényben is találkoztak, gondolom ezen nem akartak változtatni. A képregényben egyébként Dooku ölte meg Miraj-t, akit Anakin-nak elvileg védenie kellett volna (ha másért nem, hát azért, hogy ő maga fojthassa meg ), úgyhogy ezzel inkább új mélységet kap, Anakin kijelentése, ellentétben a Shadow Warrior-os találkozásukkal Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) De már megint a Naboo(és már megint egy krízis). Nem unják még a szepik, hogy állandóan vereséget szenvednek(nameg a készítők, hogy állandóan oda írnak sztorikat) Szerkesztve: 2011. December 6. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) De már megint a Naboo(és már megint egy krízis). Nem unják még a szepik, hogy állandóan vereséget szenvednek(nameg a készítők, hogy állandóan oda írnak sztorikat Mit már megint? 88 részből kb. 5 játszódik a Naboo-n. Imádom amikor sarkítotok. Szerkesztve: 2011. December 6. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Mit már megint? 88 részből kb. 5 játszódik a Naboo-n. Imádom amikor sarkítotok. Így is több mint amennyi kellene hogy játszódjon. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. De már megint a Naboo(és már megint egy krízis). Nem unják még a szepik, hogy állandóan vereséget szenvednek(nameg a készítők, hogy állandóan oda írnak sztorikat) Mondd csak, egész véletlen nem vagy fent Port Haven-ön is? Továbbítottam oda az ep címeket, az első válaszoló reakciója pontosan ugyanez volt Egyébként egyetértek. Az Alderaan-t pl sokkal szívesebben viszont látnám. Vagy akár a Yavint is meglátogathatnák Csakhát Padmé mégiscsak naboo-i, és idén nem sokat szerepelt -oké ott volt a Mon Calán, de csak mellékszereplőként, és a Shadow Warrior-ban sem igazán ő volt a főszereplő. Naboo-ról jut eszembe, idén Palpatine egyáltalán nem is szerepelt, csak abban az egy hologram beszélgetésben Dooku-val! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) Mondd csak, egész véletlen nem vagy fent Port Haven-ön is? Tudomásom szerint nem Egyébként egyetértek. Az Alderaan-t pl sokkal szívesebben viszont látnám. Hát pont ez az: itt a lehetőség hogy bemutassanak új bolygókat, erre egy olyat használnak állandóan amelyiket már 4 filmeben is láthattunk. Az meg már vicc hogy a konzervek akkor ruccannak le a Naboora amikor csak akarnak. Szerkesztve: 2011. December 6. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hát pont ez az: itt a lehetőség hogy bemutassanak új bolygókat, erre egy olyat használnak állandóan amelyiket már 4 filmeben is láthattunk. Állandóan? Te jó ég. Számold össze ebben az évadban mennyi új bolygó volt és mennyi régi. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy már ismert bolygókat többször is felhasználnak. Coruscant hányszor is szerepelt? Oké, a Köztársaság fővárosa, de Naboo is jelentősnek mondható bolygó, így nem tartom furcsának, ha néha-néha újra felbukkan. Ezen kívül bőven kaptunk új bolygókat, elég, ha csak a 4. évad eddigi részeit nézzük: Dac, Aleen, Balnab, Patitite Pattuna, Umbara, Kiros, Zygerria. Úgyhogy nem panaszkodom. Rengeteg rész van még hátra, biztos vagyok benne, hogy nem a Naboo-n és a Coruscanton fog játszódni az összes. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Állandóan? Te jó ég. Számold össze ebben az évadban mennyi új bolygó volt és mennyi régi. Jó, az "állandóan" tényleg egy kicsit túlzás, de ahelyett hogy azt a szerencsétlen Naboot ismét megszállnák, inkább írhatnának már egy Nal Huttán, vagy Korélián játszódó történetszálat(megjegyzem ezek a bolygók stratégiailag sokkal fontosabbak, és több értelme lenne ha ezeket támadgatnák a szepik) Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Jó, az "állandóan" tényleg egy kicsit túlzás, de ahelyett hogy azt a szerencsétlen Naboot ismét megszállnák, inkább írhatnának már egy Nal Huttán, vagy Korélián játszódó történetszálat(megjegyzem ezek a bolygók stratégiailag sokkal fontosabbak, és több értelme lenne ha ezeket támadgatnák a szepik) Nal Huttán már jártunk, és azok után, hogy Dooku benne volt Rotta elrablásában, kétlem, hogy a Szepik olyan helyen próbálkoznának, ahol -hála Ziro holonaplójának- Jabba dirigál Korélia viszont tényleg jöhetne, de szigorúen tinédzser Han Solo nélkül Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Jó, az "állandóan" tényleg egy kicsit túlzás, de ahelyett hogy azt a szerencsétlen Naboot ismét megszállnák, inkább írhatnának már egy Nal Huttán, vagy Korélián játszódó történetszálat(megjegyzem ezek a bolygók stratégiailag sokkal fontosabbak, és több értelme lenne ha ezeket támadgatnák a szepik) Koréliát én is megnézném. Lehet, hogy lesz még. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Korélia viszont tényleg jöhetne, de szigorúen tinédzser Han Solo nélkül Mi bajod lenne azzal, ha feltűnne? Corellia kapcsán pedig akár Garm Bel Iblis is felbukkanhatna, bár kétlem, hogy ezt meglépnék. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Cade Bane mikor jön? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.