Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Yoda! Cic, cic, cic! Itt a friss tejcsike! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 22. Hozzászólás ideje: 2007. Július 22. Mindenesetre jobban néz ki, mint az eddigi képeken. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Július 22. Hozzászólás ideje: 2007. Július 22. Anakin ruhája olyan Vaderes......... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. (szerkesztve) Pár elkészült bábú. Dooku büntet. Szerkesztve: 2007. Július 30. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Minden egyes képpel egyre jobbak lesznek, vagy csak jobban tetszenek. Anakin feje lehetne egy kicsit "vékonyabb", Haydené nem volt ilyen vaskos egyik részben sem. Kenobi nálam kész van, és az a filmes beállás le a kalappal. Palpira még rá lehetne ereszteni egy körömreszelőt. Dooku valóban büntet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Van kép a klónkatonák kinézetéről is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Nekem a jobb oldali tetszik Vajon az honnan van, mert ilyen klón nem volt a filmekben. Bár a középső is remekül fest. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Nekem a jobb oldali tetszik Vajon az honnan van, mert ilyen klón nem volt a filmekben. Bár a középső is remekül fest. Hát ez a kép nem ugy lenne, hogy a baloldali a CW-s klónkatona, a középső lesz a 3D-s sorozatban, a jobb oldali meg a filmeli? És ezek nem ARC klónok? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Állítólag a filmest meg a rajzfilmeset gyúrták össze a középsővé. Filmes meg godolom onnan, hogy volt egy alap klón és azt színezték az Ep3 kedvéért mindenhogyan. Biztos készült egy ARC - színű is, még amikor a filmes klónkákat tervezgették. (Bár akkor már Ep3-as páncél kéne rá...) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. (Bár akkor már Ep3-as páncél kéne rá...) Hát éppen ez az érdekes, hogy ezen ep2-es sisak, de a test ep3-as. Persze nem lehet nehéz kicserélni az ep2-es kulopot ep3-asra, de viszont az ep3-ban nem szerepeltek kék szoknyás-pisztolytáskás figurák. Olyanok csak a Felucian voltak, sárgák, és tudtommal rajtuk kívül csak vörösben készültek el, csak az nem passzolt Felucia színvilágához, így lett Bly csapata sárga. Szóval ezért érdekel, hogy hogyan került ide a jobb oldalra egy ilyen szépen ötvözött filmes klón, akire tökéletesen illik az EU-s ARC leírás. Vajon tervezett volt, mielőtt leváltották a sityakokat? Vagy már az ep2-re gondoltak egy ilyet? Esetleg az ep3-ra, amiben annyi féle sisak volt? Netalántán tényleg csak egy gyors sisakcsere volt a modellen, és votlaképpen az ep3 össze klón variánsa megvan mindenféle színben? Mondjuk, a 3d sorozat szempontjából úgyis a középső a lényeges, az meg jól néz ki, csak úgy, mint a Clone Warsos. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Netalántán tényleg csak egy gyors sisakcsere volt a modellen, és votlaképpen az ep3 össze klón variánsa megvan mindenféle színben? Szerintem ez történt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Ha jól tudom Coruscanton voltak kék klónok amikor Bail érdeklődni ment a Jedi templomhoz.....bár, hogy azokon mennyi kék festés volt most nem ugrik be. Szoknyájuk viszont asszem nem volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Ha jól tudom Coruscanton voltak kék klónok amikor Bail érdeklődni ment a Jedi templomhoz.....bár, hogy azokon mennyi kék festés volt most nem ugrik be. Szoknyájuk viszont asszem nem volt. Se pisztoly táskájuk, se válllapjuk, és még a festés sem ilyen volt De végül is mindegy is. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Jó ez a kákabelű klón, úgylátszik nemkapnak elég tejet őfelsége századaiban. Hogy ha pont a sorozatba nem is illik, de tetszenek a fejek stílusai.A testükről inkább ne beszéljünk, szegény Anakint éheztethetik. Ha jól tudom Coruscanton voltak kék klónok amikor Bail érdeklődni ment a Jedi templomhoz.....bár, hogy azokon mennyi kék festés volt most nem ugrik be. Szoknyájuk viszont asszem nem volt. Na ja, az 501-es légió, amit Anakin is vezetett a Jedi Tempom ellen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. (szerkesztve) Érdemes megnézni a clone wars csapatának bemutatkozó kisfilmjeit, néhol vannak benne részek a készülő filmből. Sajnos nem nagy fantáziára vall viszont, hogy kedvenc jeleneteiknek csupa lerágott csontot jelölnek meg. Én vagyok az apád, meg hasonlók... Mintha direkt hízelegni akarnának a rajongóknak. Főleg a nők. Clone Wars készítők Szerkesztve: 2007. Augusztus 4. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Most komolyan, ki a fenét érdekelnek?Kihozhatnának helyette valami "Making of"-ot.. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Szerintem aranyosak. Lucasfilm most nagyon Indiana JOnesra koncentrál, mert kettejük bemutatkozó videójában is Indy zene volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Egy újabb kép a sorozatból. és egy concept Szerintem nagyon jól néznek ki. Bár az első kép nagyban emlékeztet a számítógépes játékokra, ami valljuk, nem csoda. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Nekem is tetszik! Egyre jobbak, de Anakin feje még mindig széles. Jóval szélesebb, mint Haydené a filmben, de ez gondolom már így marad. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Na ez már keskenyebb. Jobban is tetszik. De leszállok erről az Anakin fej témáról, mert minden adandó alkalommal beírhatnám(eddig naggyából ezt meg is tettem), szóval nekem már csak ez a bibi. Ha még egy évig dolgoznak rajta ki tudja, még tökéletes is lehet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hát szerintem Hayden feje nem ennyire karakterisztikus. Neki ennél sokkal lágyabb arcvonásai vannak. A szem meg a száj is idegen a filmbéli karaktertől. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hát ha a karikatúra rajzolás volt a cél, akkor valamit tényleg elrontottak, mert mindenki pont az ellentetje a valós kinézetének.Anakinnek például túl féfias kinézete van, az eredeti kiskölykös arca mellett. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Megnézném már ezeket a frissebb "faragásokat" akcióban... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. (szerkesztve) Az a concept McQuarrie conceptjeit emlékeztetik bennem, és az jó dolog szerintem. Kis nosztalgia is kissé. Szerkesztve: 2007. Augusztus 12. - Coce_Plant Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Bennem erős a gyanús, hogy az nem csak emlékeztet egy McQuarrie concept-re, hanem az konkrétan az is... az egyik amit a Birodalom visszavághoz csinált. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Na utánna néztem, ahogy így mondtad, és igazad volt. http://www.flickr.com/photos/heilemann/sets/152728/ Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Itt 2 kép az Insiderből. Mivel nincs scannerem, így ezek mobillal vannak fotózva: http://starwars-3d.uw.hu/DSC00161.JPG http://starwars-3d.uw.hu/DSC00159.JPG Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. A második kép az, ami szolgál némi ujdonsággal. Sajna kicsit rossz a kép. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Azért durva h még nincs kint egy HD verziós trailer. Vagy csak én nem tudok róla? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. ITT egy cikk. Nem túl tartalmas, de szokás szerint rug egyet a Lucas-gépezetbe... viszont érdekes látni az alatta lévő hozzászolásokat... meglepően értelmesek. Látszik, hogy ma már nem akkora divat Lucast utálni, mint a prequelek megjelenése idején. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.