Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Minden egyes képpel egyre jobbak lesznek, vagy csak jobban tetszenek.

Anakin feje lehetne egy kicsit "vékonyabb", Haydené nem volt ilyen vaskos egyik részben sem.

Kenobi nálam kész van, és az a filmes beállás le a kalappal.

Palpira még rá lehetne ereszteni egy körömreszelőt.

Dooku valóban büntet.

Hozzászólás ideje:
Nekem a jobb oldali tetszik :lol:

Vajon az honnan van, mert ilyen klón nem volt a filmekben. Bár a középső is remekül fest.

Hát ez a kép nem ugy lenne, hogy a baloldali a CW-s klónkatona, a középső lesz a 3D-s sorozatban, a jobb oldali meg a filmeli? És ezek nem ARC klónok?

Hozzászólás ideje:

Állítólag a filmest meg a rajzfilmeset gyúrták össze a középsővé. Filmes meg godolom onnan, hogy volt egy alap klón és azt színezték az Ep3 kedvéért mindenhogyan. Biztos készült egy ARC - színű is, még amikor a filmes klónkákat tervezgették. (Bár akkor már Ep3-as páncél kéne rá...)

Hozzászólás ideje:
(Bár akkor már Ep3-as páncél kéne rá...)

Hát éppen ez az érdekes, hogy ezen ep2-es sisak, de a test ep3-as. Persze nem lehet nehéz kicserélni az ep2-es kulopot ep3-asra, de viszont az ep3-ban nem szerepeltek kék szoknyás-pisztolytáskás figurák. Olyanok csak a Felucian voltak, sárgák, és tudtommal rajtuk kívül csak vörösben készültek el, csak az nem passzolt Felucia színvilágához, így lett Bly csapata sárga. Szóval ezért érdekel, hogy hogyan került ide a jobb oldalra egy ilyen szépen ötvözött filmes klón, akire tökéletesen illik az EU-s ARC leírás. Vajon tervezett volt, mielőtt leváltották a sityakokat? Vagy már az ep2-re gondoltak egy ilyet? Esetleg az ep3-ra, amiben annyi féle sisak volt? Netalántán tényleg csak egy gyors sisakcsere volt a modellen, és votlaképpen az ep3 össze klón variánsa megvan mindenféle színben?

Mondjuk, a 3d sorozat szempontjából úgyis a középső a lényeges, az meg jól néz ki, csak úgy, mint a Clone Warsos.

Hozzászólás ideje:
Ha jól tudom Coruscanton voltak kék klónok amikor Bail érdeklődni ment a Jedi templomhoz.....bár, hogy azokon mennyi kék festés volt most nem ugrik be. Szoknyájuk viszont asszem nem volt.

Se pisztoly táskájuk, se válllapjuk, és még a festés sem ilyen volt :clap:

De végül is mindegy is.

Hozzászólás ideje:

Jó ez a kákabelű klón, úgylátszik nemkapnak elég tejet őfelsége századaiban.

Hogy ha pont a sorozatba nem is illik, de tetszenek a fejek stílusai.A testükről inkább ne beszéljünk, szegény Anakint éheztethetik.

Ha jól tudom Coruscanton voltak kék klónok amikor Bail érdeklődni ment a Jedi templomhoz.....bár, hogy azokon mennyi kék festés volt most nem ugrik be. Szoknyájuk viszont asszem nem volt.

Na ja, az 501-es légió, amit Anakin is vezetett a Jedi Tempom ellen.

200px-501stlegion1.jpg

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Érdemes megnézni a clone wars csapatának bemutatkozó kisfilmjeit, néhol vannak benne részek a készülő filmből. Sajnos nem nagy fantáziára vall viszont, hogy kedvenc jeleneteiknek csupa lerágott csontot jelölnek meg. Én vagyok az apád, meg hasonlók... Mintha direkt hízelegni akarnának a rajongóknak. Főleg a nők.

Clone Wars készítők

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Na ez már keskenyebb.

nav_image_top.jpg

Jobban is tetszik. De leszállok erről az Anakin fej témáról, mert minden adandó alkalommal beírhatnám(eddig naggyából ezt meg is tettem), szóval nekem már csak ez a bibi. Ha még egy évig dolgoznak rajta ki tudja, még tökéletes is lehet.

Hozzászólás ideje:

Hát ha a karikatúra rajzolás volt a cél, akkor valamit tényleg elrontottak, mert mindenki pont az ellentetje a valós kinézetének.Anakinnek például túl féfias kinézete van, az eredeti kiskölykös arca mellett.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
ITT egy cikk. Nem túl tartalmas, de szokás szerint rug egyet a Lucas-gépezetbe... viszont érdekes látni az alatta lévő hozzászolásokat... meglepően értelmesek. Látszik, hogy ma már nem akkora divat Lucast utálni, mint a prequelek megjelenése idején.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.