Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ashoka, mikor a lépegető elejére felugrott, és a kabinból láttuk, az sztem vizuálisan nagyon jó elgondolás volt. Tetszett.

Anakin ismét zúz, ott van a toppon. De hogy a tw'ilek csajt hogy fogják likvidálni, arra kíváncsi leszek. (sztem ősszehívják a válságstábot a jediknél, hogy jó hogy nincs érzelem de ennek a feje akkor is durva... :P )

Hozzászólás ideje:
Ashoka, mikor a lépegető elejére felugrott, és a kabinból láttuk, az sztem vizuálisan nagyon jó elgondolás volt. Tetszett.

Vajon a klónpilóta tudott koncentrálni a vezetésre? :P

Amúgy nem twi'lek, hanem tougruta vagy valami hasonló nevű faj. :P

Hozzászólás ideje:

Olyan gonoszak vagytok, bántjátok szegény védtelen kiscsajt, pedig úgyis meg fog halni :P Ilyen fiatalon :P

Azért nekem Ahsoka nem úgy cuki, mint neked Leia, Oldie :P Elég érdekes szitu lenne... Persze néhányan élveznék :D

Hozzászólás ideje:
Vajon a klónpilóta tudott koncentrálni a vezetésre? :P

Az egy nagyon jó jelenet! Egyébként az egésznek súlya van. Ez a sziklán harcolás is remek ötlet, és nagyon eredeti. Látni kellene egyben az egészet... végülis ha a harcok jók lesznek, már csak azért is érdemes lesz megnézni. :P

Hozzászólás ideje:
Na hát akkor ezért nem szimpatikus! :P

Nem Aayla Secura-stílus, hanem Shaak Ti :P

Amúgy a jelenet ízelítőnek jó, de én már nem akarnék ennél hosszabb jelenetet így előre látni a filmből, mert akkor elvész az újdonság varázsa a moziban.

Hozzászólás ideje:
Az oké, hogy az SW főleg gyerekeknek szóló mesefilm. Nade ennyire leadni a évszámot a megtekintéshez szükséges évekhez! De nem baj, Tamáska belefér az intervallumba. :P

És ezért fognak engem zokszó nélkül beengedni, míg rád meg furcsán nézni, hogy mit keres egy ilyen vén ló a mesefilmen. :P

Nagyon jó jelenet, azt hiszem, a csaták vinni fogják a filmet. Ashoka fura, a zene nekem tetszett. Játékokban már hallottam furábbat is, szóval viszonylag nem furcsa, ha egy nem tipikus SW zene cseng SW alatt. A gegek is tetszettek, a droidok mindig elég mókásak voltak, különösen az ep3-ban. Bár kicsit értelmetlen ez a leszédülő fémkupac, de a másik beszólása telitalálta. És hát a csatákat nem lehet eléggé dícsérni.

Hozzászólás ideje:

Atomjó lesz. Tetszik az elektronikus zenei taktus is. Ashokát imádom, mimikája rendben van. Moziban ott leszek...remélem. Animáció nagyon minőségi...jobban tetszik mint a Pixar termékek. A mozgás kissé báb jellegű, de nem gáz mert ez marionett filmeket vett alapul.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Nagyon király! :P

Ááá de jó végre így egyben látni egy jelenetet.

Látványos!

A robotok tényleg "túl viccesek". de csak nem lesz belőle baj.

Hozzászólás ideje:
Nagyon király! :P

Ááá de jó végre így egyben látni egy jelenetet.

Látványos!

A robotok tényleg "túl viccesek". de csak nem lesz belőle baj.

Hát igen.

"Vissza a helyére, őrmester!" :P:D:P

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Hm... Izgalmasnak néz ki :P

Viszont a szinkronok miatt kicsit szomorú vagyok. Mace Windun, C-3PO-n és Grievouson kívül más szinkronhangok lesznek :P

De most nézem, augusztus közepén kint leszek Angliában és akkor mutatják be ott is :D

Szerkesztve: - Mina

Hozzászólás ideje:

Az előzetes nagyon jó.Nekem tetszenek a robotok marhaságai a tanítvány sem gond kinézetileg, de azt elvárom, hogy hihetően magyarázzák meg. hogy került Anakin mellé(aki bizonyos értelemben szintén zöldfülű).

Kit Fisto nem igazán lehet a Halálcsillagon, mert azt az EP3 végén kezdték építeni.

Hozzászólás ideje:
Remek hír! Állítólag a film 121 perces lesz. Ez is felettébb érdekes!

Én azt sem tudom, hogy akkor most 3 vagy 4 részt vontak össze a tv sorozatból.

Eddig mintha 3-ról beszéltek volna, de ez megerősíti a 4-et.

És akkor ezt az első négyet nem adják le a tv-ben szeptembertől, ugye? Egyből az ötödikkel kezdenek, és heti bontásban adagolják (szünet nélkül, nem úgy, mint a Lost, rajfilm Clone Wars 1. évad vagy a Battlestar Galactica sorozatoknál, ahol fél évet is kell(ett) várni)?

Volt erről valami?

Hozzászólás ideje:

Semmi konkrét nem volt, de itt előre elkészítik szinte az összes részt. Szerintem nem kell majd hónapokat várni két epizód között. Egyébként egy két órás mozifilmben azért már a sztorinak is izmosnak kell lennie!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.