Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Ashoka, mikor a lépegető elejére felugrott, és a kabinból láttuk, az sztem vizuálisan nagyon jó elgondolás volt. Tetszett. Anakin ismét zúz, ott van a toppon. De hogy a tw'ilek csajt hogy fogják likvidálni, arra kíváncsi leszek. (sztem ősszehívják a válságstábot a jediknél, hogy jó hogy nincs érzelem de ennek a feje akkor is durva... ) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Ashoka, mikor a lépegető elejére felugrott, és a kabinból láttuk, az sztem vizuálisan nagyon jó elgondolás volt. Tetszett. Vajon a klónpilóta tudott koncentrálni a vezetésre? Amúgy nem twi'lek, hanem tougruta vagy valami hasonló nevű faj. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Amúgy nem twi'lek, hanem tougruta vagy valami hasonló nevű faj. Na hát akkor ezért nem szimpatikus! Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Olyan gonoszak vagytok, bántjátok szegény védtelen kiscsajt, pedig úgyis meg fog halni Ilyen fiatalon Azért nekem Ahsoka nem úgy cuki, mint neked Leia, Oldie Elég érdekes szitu lenne... Persze néhányan élveznék Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Vajon a klónpilóta tudott koncentrálni a vezetésre? Az egy nagyon jó jelenet! Egyébként az egésznek súlya van. Ez a sziklán harcolás is remek ötlet, és nagyon eredeti. Látni kellene egyben az egészet... végülis ha a harcok jók lesznek, már csak azért is érdemes lesz megnézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Persze, a komolyabb vélemény az majd a teljes film megnézése után következik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Na hát akkor ezért nem szimpatikus! Nem Aayla Secura-stílus, hanem Shaak Ti Amúgy a jelenet ízelítőnek jó, de én már nem akarnék ennél hosszabb jelenetet így előre látni a filmből, mert akkor elvész az újdonság varázsa a moziban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Asuka fura, a zene szintén, robot-viccből tényleg lehetne kevesebb, de ugy összességében egész rendben van ez a két perc. A harcokkal nem lesz baj. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Az oké, hogy az SW főleg gyerekeknek szóló mesefilm. Nade ennyire leadni a évszámot a megtekintéshez szükséges évekhez! De nem baj, Tamáska belefér az intervallumba. És ezért fognak engem zokszó nélkül beengedni, míg rád meg furcsán nézni, hogy mit keres egy ilyen vén ló a mesefilmen. Nagyon jó jelenet, azt hiszem, a csaták vinni fogják a filmet. Ashoka fura, a zene nekem tetszett. Játékokban már hallottam furábbat is, szóval viszonylag nem furcsa, ha egy nem tipikus SW zene cseng SW alatt. A gegek is tetszettek, a droidok mindig elég mókásak voltak, különösen az ep3-ban. Bár kicsit értelmetlen ez a leszédülő fémkupac, de a másik beszólása telitalálta. És hát a csatákat nem lehet eléggé dícsérni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Végre valami amit az eredeti helyén meg tudtam nézni:) Aranyos, tetszik, de távol van attól hogy lenyűgözzön. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. (szerkesztve) Atomjó lesz. Tetszik az elektronikus zenei taktus is. Ashokát imádom, mimikája rendben van. Moziban ott leszek...remélem. Animáció nagyon minőségi...jobban tetszik mint a Pixar termékek. A mozgás kissé báb jellegű, de nem gáz mert ez marionett filmeket vett alapul. Szerkesztve: 2008. Június 8. - Zééé Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Nagyon király! Ááá de jó végre így egyben látni egy jelenetet. Látványos! A robotok tényleg "túl viccesek". de csak nem lesz belőle baj. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. (szerkesztve) Nagyon király! Ááá de jó végre így egyben látni egy jelenetet. Látványos! A robotok tényleg "túl viccesek". de csak nem lesz belőle baj. Hát igen. "Vissza a helyére, őrmester!" Szerkesztve: 2008. Június 9. - kolmilan Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Tetszetős Nekem nincs bajom Ashokával sem, a zene is lehet ideiglenes, fene tudja. Csak a droidok ne vicceljenek folyton Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. (szerkesztve) Hm... Izgalmasnak néz ki Viszont a szinkronok miatt kicsit szomorú vagyok. Mace Windun, C-3PO-n és Grievouson kívül más szinkronhangok lesznek De most nézem, augusztus közepén kint leszek Angliában és akkor mutatják be ott is Szerkesztve: 2008. Június 9. - Mina Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Pár érdekes kép a CW -ből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. A youtubról már leszedték a kisfilmet, de innen leszedhető. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Mit keres Kit Fisto a halálcsillagon? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Az előzetes nagyon jó.Nekem tetszenek a robotok marhaságai a tanítvány sem gond kinézetileg, de azt elvárom, hogy hihetően magyarázzák meg. hogy került Anakin mellé(aki bizonyos értelemben szintén zöldfülű). Kit Fisto nem igazán lehet a Halálcsillagon, mert azt az EP3 végén kezdték építeni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Mit keres Kit Fisto a halálcsillagon? Egyszerűen nem ott van. Ennyi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Jaaa, csak a folyosó hasonló, értem Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Viszont a szinkronok miatt kicsit szomorú vagyok. Mace Windun, C-3PO-n és Grievouson kívül más szinkronhangok lesznek Tyranus Nagyúr is az eredeti hangján szólal meg: http://www.christopherleeweb.com/forums/qu...wars-movie.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Remek hír! Állítólag a film 121 perces lesz. Ez is felettébb érdekes! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Remek hír! Állítólag a film 121 perces lesz. Ez is felettébb érdekes! Én azt sem tudom, hogy akkor most 3 vagy 4 részt vontak össze a tv sorozatból. Eddig mintha 3-ról beszéltek volna, de ez megerősíti a 4-et. És akkor ezt az első négyet nem adják le a tv-ben szeptembertől, ugye? Egyből az ötödikkel kezdenek, és heti bontásban adagolják (szünet nélkül, nem úgy, mint a Lost, rajfilm Clone Wars 1. évad vagy a Battlestar Galactica sorozatoknál, ahol fél évet is kell(ett) várni)? Volt erről valami? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. (szerkesztve) Semmi konkrét nem volt, de itt előre elkészítik szinte az összes részt. Szerintem nem kell majd hónapokat várni két epizód között. Egyébként egy két órás mozifilmben azért már a sztorinak is izmosnak kell lennie! Szerkesztve: 2008. Június 10. - Ody Mandrell Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Ahsoka is ott volt a Disney SW Weekends-en a hétvégén: http://farm4.static.flickr.com/3281/256517...baaa29d.jpg?v=0 Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Itt egy új making of, bár nem sok látszódik belőle... http://www.youtube.com/watch?v=KZ_u3ZhUsto Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. http://movies.yahoo.com/movie/1809991325/video/8273357 Új trailer.Remélem még nem volt, ha igen akkor bocs. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Én is most láttam. Ez hatalmas lesz. A bárkát mikor elkapja az az új hajó, egyedül az volt furcsa. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.