Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. (szerkesztve) Maul Én attól félek ebben ezzel a Maul dologgal kapcsolatban, hogy nem lesz megmagyarázva hogy élhette túl. Lehet, hogy már a mostani epizódban megmagyarázták. Lásd Daka anyó Szerkesztve: 2012. Február 28. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Maul Én attól félek ebben ezzel a Maul dologgal kapcsolatban, hogy nem lesz megmagyarázva hogy élhette túl. Mit kell rajta megmagyarázni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Mit kell rajta megmagyarázni? Szerinted mit? Miként jutott el Naboo -ról arra a bolygóra pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Szerinted mit? Miként jutott el Naboo -ról arra a bolygóra pl. Az már egy másik kérdés, te mást írtál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Egy kis képmorzsa a Bounty-ból: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Jól nyomják az animátorok. Boba egyre inkább hasonlít apucira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Szerinted mit? Miként jutott el Naboo -ról arra a bolygóra pl. Az is lehet, hogy csak a következő évadban lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Az is lehet, hogy csak a következő évadban lesz. Revan, azt jól látom, hogy a Daka féle nekromancia behozatala óta már nem ódzkodz annyira Maul "feltámasztásától"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. De bobának Daniel Logan jelenkori önmagára is hasonlítania kell, mert úgy néz ki, újra ő lesz boba fett az sw underworldben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. De bobának Daniel Logan jelenkori önmagára is hasonlítania kell, mert úgy néz ki, újra ő lesz boba fett az sw underworldben. Én emiatt nem aggódnék. A klónok se teljesen úgy néznek ki mint Temurra Morrison. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Visszatérve a Maul-os trailerre: Valahogy vicces(, vagy inkább ironikus) Dooku szájából hallani a "Something is rising... something sinister" mondatot . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Revan, azt jól látom, hogy a Daka féle nekromancia behozatala óta már nem ódzkodz annyira Maul "feltámasztásától"? Nem, sőt ellenkezőleg. Ha ez áll a háttérben, akkor jöhet vissza Maul! Imádom a nekromanciát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Új Bounty előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Köszi az előzetest Ody! Úgy látszik nindzsák is lesznek benne. Valaki a stábban nagy Kelet fan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Köszi az előzetest Ody! Úgy látszik nindzsák is lesznek benne. Valaki a stábban nagy Kelet fan. Azok nem nindzsák. Egyébként majdnem az egész EPIV -et Kurosawa munkássága ihlette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Hát nem tudom Bossk-ot még simán el tudtam fogadni. Maulnak örültem. De Dengar? Kicsit már izzadságszagú. Persze, örülök a régi király karaktereknek, de mintha a sorozat a tényleges háboú helyett a régi arcokkal akarná eladni magát. Nem kell ennyi régit beletenni, ez már túlzás. Inkább legyenek új, de izgalmas karakterek, mint Savage, Bane vagy Embo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Azok nem nindzsák. Egyébként majdnem az egész EPIV -et Kurosawa munkássága ihlette. Hanem micsodák? Persze, lehetnek natúr rendfenntartók, de nekem egyből a nindzsák ugrottak be. Az a szinkronmozgás, a mozdulatok rájuk hajaznak.Na de majd a történetből kiderül. Ezt a Kurosawa-dolgot nem is tudtam, érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Új Bounty előzetes. Köszi Ody! Annyi pontosítást tennék, hogy ezek nem Trailerek, hanem Sneak Peek videók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Hanem micsodák? Persze, lehetnek natúr rendfenntartók, de nekem egyből a nindzsák ugrottak be. Az a szinkronmozgás, a mozdulatok rájuk hajaznak.Na de majd a történetből kiderül. Ezt a Kurosawa-dolgot nem is tudtam, érdekes. Majdnem mindenre rá lehet húzni a Japán harcművészetet. Persze az ihlet onnan jött. Mondjuk engem jobban érdekel a gyönyörű látványvilág meg az ismét hangulatos helyszín. Ventress új rucija se rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Annyi pontosítást tennék, hogy ezek nem Trailerek, hanem Sneak Peek videók! Ez most komoly? Ki nem sz*rja le, hogy minek hívják? Preview vagy Sneak Peek nem egyre megy? De gondolom most bele kellett kötni ebbe, mert szóltam egy képért a viccesben. Ne menjünk át óvodába ha kérhetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Ventress új rucija se rossz. Az én ízlésvilágomban fényévekkel veri a kapucnis változatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. (szerkesztve) Ody, hátrább az agarakkal, eszemben sem volt beszólni vagy kötekedni. Néha te is elég érzékeny tudsz lenni. Az óvodás dolgot engedtessék meg kikérnem magamnak, mert szó sincs arról, amit vizionálsz. (Most néztem meg amit a képre reagáltál, eddig nem is láttam... szóval ez most nem nyert!) Szerkesztve: 2012. Február 29. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Ody, hátrább az agarakkal, eszemben sem volt beszólni vagy kötekedni. Néha te is elég érzékeny tudsz lenni. Az óvodás dolgot engedtessék meg kikérnem magamnak, mert szó sincs arról, amit vizionálsz. De ilyet szóvá tenni basszus, hogy az sneak peek nem előzetes. De tényleg...nem mindegy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. (szerkesztve) Ünnepélyesen mélységesen bocsánatot kérek. Ezt az egészet fel sem kellett volna venned! Nem értem mi bajod van. Hol volt sértő vagy bántó, vagy lélekbe tipró? (Ha jól látom első dolgom volt MEGKÖSZÖNNI a videót, de mindegy!) Ehh... hagyjuk. Szerkesztve: 2012. Február 29. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. (szerkesztve) Ünnepélyesen mélységesen bocsánatot kérek. Ezt az egészet fel sem kellett volna venned! Nem értem mi bajod van. Hol volt sértő vagy bántó, vagy lélekbe tipró? (Ha jól látom első dolgom volt MEGKÖSZÖNNI a videót, de mindegy!) Ehh... hagyjuk. Nem kell mélységesen bocsánatot kérni, de azt hittem nem foglalkozol ilyen apró dolgokkal. Meglepődtem, ennyi. De inkább foglalkozzunk a sztorival. Szerkesztve: 2012. Február 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. De ilyet szóvá tenni basszus, hogy az sneak peek nem előzetes. De tényleg...nem mindegy? Szerintem se volt semmi rossz szándék abban, amit Riddick írt, én se szeretem, ha egy kifejezést rosszul használnak. A trailer/előzetes egy montázs az adott részből, míg a sneak peek egy részlet belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Szerintem se volt semmi rossz szándék abban, amit Riddick írt, én se szeretem, ha egy kifejezést rosszul használnak. A trailer/előzetes egy montázs az adott részből, míg a sneak peek egy részlet belőle. Akkor szólj az amcsiknak is, akik 90% -ban preview -nak írják. De tényleg ne lovagoljunk már ilyen hülyeségen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Ventress fénykard nélkül sem egy elveszett lélek. Egyébként Dengar csak szerintem hasonlít baromira Tal Merrikre? Az Ep5 szempontjából érdekes, hogy összejött a Boba, Bossk, Dengar trió, én nem tartom izzadtságszagúnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Ventress fénykard nélkül sem egy elveszett lélek. Egyébként Dengar csak szerintem hasonlít baromira Tal Merrikre? Az Ep5 szempontjából érdekes, hogy összejött a Boba, Bossk, Dengar trió, én nem tartom izzadtságszagúnak. A csaj szerintetek is egy theelin? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. A csaj szerintetek is egy theelin? Engem is arra emlékeztetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.