Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Remélem, hogy fel fog tűnni, de azért van olyan szereplő, aki már régebb óta nem mutatta meg a képét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Időrendben ugye nem egymás után jönnek. Akinek mondjuk 10 -nél több az IQ -ja, és eddig nézte a sorozatot, azt ez nem zavarja. A 8-10 éves korosztályt -akikre a hsz-em értendő- szerintem nem érdekli/észre sem veszik az ilyet.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Cad Bane fog szerepelni az évadban? A 4. évad óta nagyon eltűnt :S Kedvenc TCW-s karakterem. Mondjuk szeretem Hondot, meg Embot is, de Cad az igazi keményfiú Elvileg sitten űl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Cad Bane fog szerepelni az évadban? Igen. Elvileg sitten űl. Aurra Sing után ez nem jelent semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Bane nem fog szerepelni az évadban, és Aurra Sing nem volt sitten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. A Necessary Bond ep guide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Bane nem fog szerepelni az évadban Kár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Aurra Sing nem volt sitten. Nem tudom hol írtam ilyet... Aurrát letartóztatták az Assassinben, az utána játszódó Hostage Crisisben pedig már szabad volt, minden utalást mellőzve a menekülését illetően. Ezt ugyanígy megléphetik Bane-nél is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Bane esetében láttuk, hogy már többször is meglépett. Aurra -nak csak a Jedi templomból kellett megszökni... Ráadásul a következő esemény amiben feltűnik nem másnap játszódott. Bőven volt ideje megszökni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Naja, Cad Bane-nek semmi sem állhat az útjába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Naja, Cad Bane-nek semmi sem állhat az útjába. Csak az írók, hogy nem teszik bele az 5. évadba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. (szerkesztve) Előzetes az új részből. Poénban nem lesz hiány. http://www.youtube.com/watch?v=TXUx_ajwpSg Szerkesztve: 2012. November 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Remek, megismerhetünk egy új fajt. Én örülök annak, hogy egy kicsit könnyedebb rész jön, mivel utána úgy is sokkal komolyabb szálak következnek. Ja, és már látom előre, hogy Flóri Disney-zni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Remek, megismerhetünk egy új fajt. Én örülök annak, hogy egy kicsit könnyedebb rész jön, mivel utána úgy is sokkal komolyabb szálak következnek. Ja, és már látom előre, hogy Flóri Disney-zni fog A kis muki hatalmas! "....hogy időre otthon legyünk, amikor engem kineveznek generálissá!" Tök jó, hogy az SW világában is sok olyan lény van, ami-aki eltér a humán méretarányoktól. A Star Trek világa ennek a hiánya miatt sablonosabb, a MIB világa pedig pont ezért faszányos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Egyetértek. A Star Trekben sokszor előfordult, hogy az adott illető homlokára húztak egy csíkot, és arra már rámondhatták, hogy nem ember. Ilyen téren (is) a Star Wars már 1977-ben is sokkal érdekesebb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Előzetes az új részből. Poénban nem lesz hiány. Tetszik! Bizakodom.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Szükség is van egy ilyen könnyedebb szálra, hisz amint ez véget ér, bedurvul az évad, nem kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. De akkor hány részes ez a történet? 2? 3? 4? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Trilógia a címek alapján Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. (szerkesztve) Trilógia a címek alapján Én is úgy gondolom, csak valaki írta, hogy január 5-én indul a Maul szál, így csak duó lenne. De másvalaki meg, mintha 4 részről regélt volna... Ha trió lesz akkor egy hónaot kell várnunk majd a zárásra. Szerkesztve: 2012. November 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Az ifjak után mi lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Amit alább látsz a videóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. (szerkesztve) Még kettő részlet az új szálból. Korábban már voltak bent, de érdemes felfrissíteni. Szerkesztve: 2012. November 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. ok thx Mikor lesz már Darth Maul-os részek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Jövőre lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 28. (szerkesztve) Jók ezek a részletek. Az első már nyilván a titkos küldetés után van, hisz a "tábornok úr" hátán ott lóg a titkosítási modul Szerkesztve: 2012. November 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Igen, én is észrevettem. Jó nagy spoiler ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 28. A tábornok egy glurrg lenne? Legalábbis nagyon hasonlít rá, az EPI.-hez készült egy ilyen concept art, amin szerepelnek, de végül nem használták fel őket és csak a Galactic Battlegroundsban bukkantak fel. Vajon új nevet kap a faj? Vagy megmarad glurrgnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Komikus, de komoly is egyben. Nekem bejön az alapján amit eddig láttam belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 28. És valóban jó, hogy beraktad a 2 videót, így már 3 előzetesünk van ehhez a story-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.