Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Sólyomszemed van! Akkor KÉMJELENTÉS SPOILER ő lesz az a rohamosztagos akinek a falugyújtogatáskor egy rohamosztagos társa végighúzza a sisakján a véres kezét? Ütős! Óóó tényleg, eszerint egy újabb kémjelentés nyert tanúbizonyságot, ráadásul ez megint egy olyan apró elem amit eddig nem láttunk Star Wars filmben. Ezután a trailer után már nem tartok attól, hogy OT koppintás lesz. Szerkesztve: 2015. Április 16. - Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Itt letöltheted, legfelül a 1080p-s, Jobb klikk, mentés másként http://www.hd-trailers.net/movie/star-wars-the-force-awakens/ Már nem lehet. eltávolították.. Ilyenkor mindig küzdök a egy fél napig mire megoldom.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Én most töltöttem le a linkről és simán jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nekem html dokumentumként akarja menteni... közben szedtem le quick-time-ot. Hogy kell azzal leszedni a egy videót az apple-ről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Most értem haza, első dolgom volt megnézni az előzetest... geek out!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nem tudom Frenkie majd mit szól hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. És Zééé hol van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nekem html dokumentumként akarja menteni... Kattintsd meg a linket, amit Jake beszúrt és ott a legfelső Teaser 2 sorban az 1080p-nél nyomj egy jobb klikket, majd mentés máskéntet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. És Zééé hol van? Duzzog valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Kattintsd meg a linket, amit Jake beszúrt és ott a legfelső Teaser 2 sorban az 1080p-nél nyomj egy jobb klikket, majd mentés máskéntet. Nekem is csak html -ként menti el. Milyen böngésződ van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Kattintsd meg a linket, amit Jake beszúrt és ott a legfelső Teaser 2 sorban az 1080p-nél nyomj egy jobb klikket, majd mentés máskéntet. Igen. próbáltam. html dokumentumként akar menteni valamit. Mindjárt szétverem a monitort a billentyűzettel. az szokott segíteni! :angry: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nekem is csak html -ként menti el. Milyen böngésződ van? Chrome. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nekem is Chrome. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. explorer, firefox.. egykutya.. az aplleről kimásoltam egy új lapon megnyitott ablakból az 1080p-s linkjét. Bemásoltam a frissen telepített quicktimeplayerem open url-jébe.. Meg is tudom nézni.. de a "save as.." csak fizetősöknek elérhető? aki leszedte már, nem tudja feltolni a data.hu-ra vagy valahova? @gyf@sz, @gyf@sz, @gyf@sz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Akkor itt a bibi. Nekem Firefox van. Az nem menti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Akkor itt a bibi. Nekem Firefox van. Az nem menti. akkor nked, hogy van meg? Mit kell csinálni a rohadt quicktime-mal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Kib*szottul klassz az új tízer. Mit kell csinálni a rohadt quicktime-mal? Azzal semmit. Tedd fel a Króm böngészőt és abból mentsd a mov-ot. Aztán tedd fel a vlc playert ami lejátsza. Szerkesztve: 2015. Április 16. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Kib*szottul klassz az új tízer. Azzal semmit. Tedd fel a Króm böngészőt és abból mentsd a mov-ot. Aztán tedd fel a vlc playert ami lejátsza. köszi, de mára elég volt..3 böngésző meg nem lesz a gépemen. Majd csak meglesz valahonnan.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. köszi, de mára elég volt..3 böngésző meg nem lesz a gépemen. Tán nem bírja el? Az én gépemen négy is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. És Zééé hol van? Ne emlegesd mert megjelenik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Én örülnék, ha Zééé megjelenne, mert kíváncsi lennék a véleményére. (egyébként sztem szavaztassuk itt is, mint az első trailernél) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Két észrevétel. 1. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy aki átnyújtja Anakin kardát az nem ember. 2. Ren kardja rohadtul illik a fickóhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Esetleg Andy Serkis karaktere? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Lehetséges. Vagy Lupitáé. Egyébként nagyon jó állapotban van az a kard. Szerkesztve: 2015. Április 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nem tudom Frenkie majd mit szól hozzá. Este kilenc fele bementem vacsorázni, megfordult a fejemben hogy biztos már fent van megnézem okostelón. De rájöttem hogy először full hd és nagyképernyő. Nagyon jó döntés volt, mert ha ezt ott látom először ott hagyom a munkát és hazajövök. Szóval AZT A ROHADT. Minden félelmem elszállt hogy bármelyik trilógia koppintás lenne. Ez nagybetűs SW és mégis új. Már 1 órája csak ezt nézem és nem tudok vele betelni annyira bejön. Már megállítgatva is megnéztem. Döbbenetes érzelmi töltetet nyújt. Még abba is belegondoltam hogy az EP1 idejéből hova jutottunk el te jóisten? Annak a kisfiúnak az összeégett maszkját látjuk évtizedekkel később mikor már nemhogy Köztársaság nincs hanem Birodalom is félig. Pár dolog feltünt. 1. A keresztkardos csávó ott van a faluégetésnél is. Valamiféle góré lehet a Birodalomban szerintem, merthogy gondolom ő vezeti a rohamosztagosokat. 2. A Tie-hangárban mintha a lövöldöző Tie a rohamosztagosokat lőné. Lehet ellopták és a Birodalom ellen használják. A lezuhant csillagromboló elképesztő, látni a régebbi csazták roncsait. Az új is nagyon tetszik. Mondjuk amik szálltak a csillagromboló felé azok nem tusom milyen hajók voltak. Han és Chewbacca megjelenése szintén ütős volt. Néztem hogy ez is teaser trailer. Nem úgy volt hogy május elsején normál előzetes lesz és nem teaser? Vagy 2 hét múlva leadják majd a rendeset? De belegondolva hogy ha ez egy teaser akkor milyen lesz egy rendes? Egyszóval vége minden félelmemnek. Az SW nálam újra él és most már azt mondom hogy hálistennek hogy folytatták a sagát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Amikor Han mondja, hogy "Chewie we're home." - és Chewie feltartott puskával áll, akkor nem lehet, hogy akkor szerezték vissza a Falcon-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. SZavazást nem lehet kitenni hogy kinek mennyire tetszett a trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. SZavazást nem lehet kitenni hogy kinek mennyire tetszett a trailer? Van ennek értelme? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Van ennek értelme? Jó lenne látni az eredményt. Más is imádja a backflip-et amit a rohamosztagos tol hogy szórakoztassa a többieket a harc közben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Jó lenne látni az eredményt. Más is imádja a backflip-et amit a rohamosztagos tol hogy szórakoztassa a többieket a harc közben? Nehéz megjósolni! más: megoldottam a nyűgömet. Sikerült regisztrálnom a quicktime-ot és azzal letöltöttem az előzetest végre 1080p-ben.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.