Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰAZTAAAAAAAAZAAAAAAAAANYJÁÁÁÁÁÁÁÁÁTAMINDENITVAAAAAAAAAÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Szerkesztve: 2015. Április 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ A MINDENIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Srácok ezt konkrétan megkönnyeztem, kiváló! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. A korábban érkezett infók a trailer tartalmáról (makingstarwars.net, Star Wars Underworld) egész jól bejöttek dolgok, csak valami amit közöltek akkor nem volt benne ebben, talán majd a májusiban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Én is besírtam! Még mindig nem fogom fel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nehéz megszólalni! Döbbenet, és tök jó, hogy Luke narrálja... Akitől elsőre a legjobban kirázott a hideg, az Phasma kap.... Na meg kell nézni még van 80-szor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Én is csak keresem a szavakat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Egymás után nézem újra, de még mindig nem hiszem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nem is tudom hanyadszorra nézem ilyen rövid idő alatt, hihetetlenül tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Furcsa mozzanata az életnek, amikor olyan pillanatokat élsz át, amiről tudatában vagy, hogy életed végéig emlékezni fogsz rá. Hihetetlen jó érzés, mintha nézésekor transzállapotba kerültem volna. Teljesen beszippantott. Az elsőnél, bevallom, én még nem éreztem ezt. De most... most... hihetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Eddig nem voltam annyira elszállva a 7. résztől... Na de ez a teaser... ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Az elsőnél, bevallom, én még nem éreztem ezt. De most... most... hihetetlen. Dettó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Fantasztikus a zene alatta, a csúcs 1:15-től van ott leírhatatlan érzések kavarognak bennem..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Most hittem el komolyabban, hogy ez a film jó lesz. Anakin fénykardja is előkerül akkor. Fantasztikus a zene alatta, a csúcs 1:15-től van ott leírhatatlan érzések kavarognak bennem..... Szerintem ez új kompozíció. Szerkesztve: 2015. Április 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Ki támaszkodik rá R2-re műkézzel? Nem egyértelmű, hiába saját magáról beszél éppen Luke..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerintem ez új kompozíció. Szerintem is, ezzel a taktussal most ugyanúgy nem tudok betelni mint a jelenetekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerintem az Luke. AKi viszont kihúzza a Vader maszkot az lehet a gyűjtő. Apropó maszk...micsoda érzések tolulnak fel az emberben amikor ezt meglátja Te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nagyon durva mennyire felülmúlja a várakozásokat ez a teaser. Minden egyes új bevágásnál csak még lejjebb esett az állam. És nem koppintás: SW, de valami egészen új. Szenzációs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nem tudom mennyire lehet itt kedvenc jelenetről beszélni...de amikor a katonák megfordulnak...az valami elképesztően hangulatos. Áhhh...igazából nem is lehet választani. Inkább megnézem még1x. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. És micsoda epikus vágások vannak benne! Pl. a zeleje ahogy Rey a távolban suhan a robogóján a tájon meg egy X-szárnyú roncs és b*szott nagy csillagrombolót látni. Gyönyörű! Apropó romboló. Hogy tetszik az új? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerintem az Luke. Szerintem is Luke, R2 is erre utalhat. Apropó maszk...micsoda érzések tolulnak fel az emberben amikor ezt meglátja Te jó ég! Nálam a fénykard viszi a prímet ilyen téren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Baromi jó az új romboló! Nálam ha kedvenc jelenetet kéne választani talán a Tie hangár szétlővése.... vagy amikor a Falcon berepül a csillagromboló roncs hajtóművébe... vagy... na jó hagyjuk mindegyik kedvenc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Srácok én beleszerettem Daisy Ridleybe, gyönyörű ez a lány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Srácok én beleszerettem Daisy Ridleybe, gyönyörű ez a lány. És mennyire hasonlít Padméra! Tiszta nagymutter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hidegrázás! Áll leszakadás! Föld indulás! pfff végem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Srácok én beleszerettem Daisy Ridleybe, gyönyörű ez a lány. +1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Baromi jó az új romboló! Nálam ha kedvenc jelenetet kéne választani talán a Tie hangár szétlővése.... vagy amikor a Falcon berepül a csillagromboló roncs hajtóművébe... vagy... na jó hagyjuk mindegyik kedvenc! Már csak az a kérdés, hogy olyasmi hajó mint az Executor volt, vagyis egyedi, vagy ez az általános romboló osztály. És mennyire hasonlít Padméra! Tiszta nagymutter. Biztosra veszem, hogy Leia lánya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Srácok én beleszerettem Daisy Ridleybe, gyönyörű ez a lány. Ő is tipikusan olyan lány, akinek a szolidabb smink jobban áll, mint amikor agyon van festve. Mondjuk szerintem nem hasonlít annyira Padmé-ra, mint sokak mondják, de annyi baj legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Levegőt vennem is nehéz és szédülök. Nagyon durva. Basszus, szóhoz se jutok. Csak nézek, mint Sith a szeretet szó hallatán. Nem is tudom, mi fog meg. Luke monológja, amint kimondja, megvolt apámban, és ott a Vader sisak, az OLVADT Vader sisak? Amikor mondja, hogy benne is Erős az Erő, és látunk egy robotkezű alakot R2 fejéhez nyúlni? Mi történt Luke-kal? A nyitókép a régi csillagrombolóval és a régi(!!!!!) X-Szárnyúval? A vadászok repülése az új (koncepció rajzról szökött) X-Szárnyúakkal és az ÚJ Y-SZÁRNYÚAKKAL (szintén a koncepciós változat!!!!!!). Han és Chewie cameója? Az új csillagromboló? Kaylo Ren pillanatai? Az erőteljesen sötétnek tűnő hangulat? A TIE vadászos csapás a hangárban? A Falcon jelenetei? Ááááááááááááá!!!!!! Ha ezt érzem a trailer alatt, hogy fogom érezni magam a mozi után? Hát engem onnét hordágyon kell majd elszállítani! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Biztosra veszem, hogy Leia lánya. Akkor Rey Solo lesz if you know what i mean Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Egyetértek, Leia lánya lesz. A narráció is ezt erősíti: apám - Vader maszkja (!!!!!!!!!!!!!); én - Luke nyúl Artuhoz a fémkezével, ezt láttuk korábban egy fotón; a testvérem - Luke térdelve átnyújtja Leiának a kardot. Te - ez szinte 100%, hogy Rey. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.