SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Biztos, hogy Leia veszi át a kardot, mert volt egy kémjelentés arról, hogy lesz egy ilyen ruhája: link Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Chewie nagyon jól tartja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Néhány gondolat: - a kamera mozgás továbbra is elképesztően újszerűen hat egy SW filmhez képest. Egyszerűen még szokni kell, de iszonyúan hangulatos - barátnőm hívta fel a figyelmet, hogy a monológban úgy hangzik el, hogy "My father has it". Vajon a jelen az Erőszellemre utal? - a monológot összekötném az előző teaser szövegével (There has been an awakening in the Force. The dark side and the light.) A sötét oldalon talán Kylo Ren miatt, a világos oldalon pedig Rey miatt? (vagy amiatt, akihez Luke beszél) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Kicsit szemet szúrt Luke fiatalos hangja Nem is kérdés. Luke hangja elég fiatal. De van egy kis plusz a régi mondandója végén..! Szerkesztve: 2015. Április 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. De van egy kis plusz a régi mondandója végén..! Igen, én emiatt gondoltam, hogy annak is van jelentősége, hogy jelen időben beszél az apjáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Viszont ha nem Rey az aki átadja a fénykardot Leiának, akkor ki lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. De van egy kis plusz a régi mondandója végén..! Az a kis plusz is pont ebben a jelentben van, csak máskor mondja. 1:35 körül keresgéld Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Viszont ha nem Rey az aki átadja a fénykardot Leiának, akkor ki lehet? Az alábbi kép alapján Lupita karakterét emlegetik, de szerintem nem ő az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerintem is a jedi visszatérből való a narráció, túl fiatal Luke hangja, a végét pedig csak megvágták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Viszont ha nem Rey az aki átadja a fénykardot Leiának, akkor ki lehet? Lupita Nyong'o motion capture karaktere, a Rose kódnevű, akiről Jason Ward is sokat írt. Szerkesztve: 2015. Április 16. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Egyszerűen csak a Jedi-ből van a hang azért jelen idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Tényleg, Lupitáról már meg is feledkeztem. Valóban, megnézve azt a kezet nem kizárt, hogy ő az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megnéztem gyorsan egy párszor, mert muszáj volt. Színtiszta SW érzés az egész, pont ahogy reméltem! A kezdő képkockák a Tatooine-i kettős naplemente csodálatos zenéjével és a pusztuló régi gépezetek bemutatásával, amelyek még ilyen állapotban is méltóságteljesek és dacára mindennek szívet megdobogtatóak, szép tisztelgés az előzmények előtt. Luke hangja utána maga a merő borzongás, és ahogy a fénykard is előkerül, már csak hab a tortán. És persze nagyon tetszik a "You have that power, too. " mondat is. Olyan sokatmondó, és sok jó kalandot vetít előre. Han egy kicsit fura így őszen, de Csubi nem öregedett egy napot sem. Daisy szerintem is nagyon helyes, jó választás volt. Vagyis összegezve: remek a trailer, igazolja minden várakozásomat, amelyet csaknem látatlanba megelőlegeztem ennek az új stílusú SW-filmnek. Mert új stílusa van, az látszik, de úgy tűnik, sikerült megőriznie a Star Wars esszenciáját így is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Jesszus, milyen lesz ennek a szinkronos változata? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Egyszerűen csak a Jedi-ből van a hang azért jelen idő. A jelen idő engem is megzavart egy pillanatra, de biztosan ez a megoldás rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Honnan tudnék leszedni a youtubosnál jobb változatot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Remélem ez után a kétkedők száma leredukálódott 0,1%ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Jesszus, milyen lesz ennek a szinkronos változata? Hát most egyfajta kettősség ötlött fel bennem ettől a kérdéstől, egyrészt nem szeretném ha egy új hangot kéne szokni Luke-hoz (Buci ), másrészt viszont az ő hangját (Buci ) nem igazán tudom elképzelni egy idősebb karakter alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. 1080p -s változat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Kicsit megkésve, de én is megnéztem. És... hát.... A SZAFLANGOS ÚRISTÓKÁJÁT NEKI! Valaki megmondhatná, hogy éljem túl a maradék időt ilyen hype mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Jesszus, milyen lesz ennek a szinkronos változata? Csak és kizárólag akkor fogadom el, ha személyesen Torgyán József adja a szinkront Luke hangjához, a magyar emberek közül egyedül neki van jedi lovaghoz méltó fantasztikus orgánuma. Na jó ez még viccnek is rossz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Valaki megmondhatná, hogy éljem túl a maradék időt ilyen hype mellett. Vagy közel mész egy fekete lyukhoz, vagy irány a sztázis kabin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. 1080p -s változat. köszi, próbáltam, de képtelen vagyok a quicktime-ot telepíteni.. A telepítés indító file egyszerűen nem töltődik le.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Pedig csak ilyen van csoli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Milyen már a véres kéznyom Finn sisakján (pillanatra látszódik, amikor leveszi). Ki állhat az emelvényen a rohamosztagosoknál? Viszont szinte az összes jelenet szerepelt már a makingstarwars kémjelentéseiben az utóbbi hetekben, így nyugodtan mondhatjuk, hogy igazak voltak (és lesznek). Szerkesztve: 2015. Április 16. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. köszi, próbáltam, de képtelen vagyok a quicktime-ot telepíteni.. A telepítés indító file egyszerűen nem töltődik le.. Itt letöltheted, legfelül a 1080p-s, Jobb klikk, mentés másként http://www.hd-trailers.net/movie/star-wars-the-force-awakens/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hát most egyfajta kettősség ötlött fel bennem ettől a kérdéstől, egyrészt nem szeretném ha egy új hangot kéne szokni Luke-hoz (Buci ), másrészt viszont az ő hangját (Buci ) nem igazán tudom elképzelni egy idősebb karakter alá. Egyrészt már Buci sem annyira fiatal, másrészt van olyan profi, hogy elváltoztassa a hangját épp annyira, amennyire kell. Szerintem ő marad Luke szinkronja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Milyen már a véres kéznyom Finn sisakján (pillanatra látszódik, amikor leveszi). Ki állhat az emelvényen a rohamosztagosoknál?. Nagyon brutál tényleg. Látszik hogy a Disney csinálja a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Milyen már a véres kéznyom Finn sisakján (pillanatra látszódik, amikor leveszi). Sólyomszemed van! Akkor KÉMJELENTÉS SPOILER ő lesz az a rohamosztagos akinek a falugyújtogatáskor egy rohamosztagos társa végighúzza a sisakján a véres kezét? Ütős! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.