Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Október 30? Lol, ez már annyira október, hogy már-már majdnem november. :lol: No de a lényeg, hogy jön. :yeah: Mostmár csak egy előzetest perdítsenek és minden rendben is lesz. :D

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Akkor az előzetesig is várhatunk szeptember végéig szerintem.

Vagy ma még azt is bedobják, elvégre This is the day. :D

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Bence1997 írta:

Vagy ma még azt is bedobják, elvégre This is the day. :D

Nem reménykedek :D mmax egy rövid teaserben, de rendes trailert csak kb. egy hónap múlva várnék

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek hír! Nem is baj az október 30, addig el lehet merülni újból az első évadban (terveztem) és le is zavarjuk az első évados szavazást ( készülj @Bence1997 :D)

2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Október 30? Lol, ez már annyira október, hogy már-már majdnem november. :lol: No de a lényeg, hogy jön. :yeah: Mostmár csak egy előzetest perdítsenek és minden rendben is lesz. :D

Szerintem szeptember vége előtt nem lesz előzetes, de rám cáfolhatnak nyugodtan. :P 

1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

@Ody Mandrell!

Készüljön a kék logóval a feliratok szekcióhoz kép? Szerintem igen. 

Pont erre gondoltam amikor megláttam ezt. :D Jöhet nyugodtan. A méretek megvannak még?

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Remek hír! Nem is baj az október 30, addig el lehet merülni újból az első évadban (terveztem) és le is zavarjuk az első évados szavazást ( készülj @Bence1997 :D)

Miért is készüljek? :D

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Szerintem szeptember vége előtt nem lesz előzetes, de rám cáfolhatnak nyugodtan. :P 

Most olvastam, hogy a SWNN "felkereste" a Disneyt, válaszként azt kapták, hogy mára nem terveztek mással.

Amúgy a héten kaphatunk előzetest, ha akarnak dobhatnak egyet. :D Nagyon mondják szeptember 14. -ét, akkor lesz Monday Night Football. Továbbá szeptember 20 körül is lehet, akkor lesz az Emmy. És a szokásos szeptember 30, 1 hónappal a premier előtt. :P

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Pont erre gondoltam amikor megláttam ezt. :D Jöhet nyugodtan. A méretek megvannak még?

Nem igazán. Inkább a tájolással játszottunk, de a négyzetszerű képarány jó volt mindhez. Persze megvannak az eredetiek, de az nem lehet kiindulópont, hisz minden egyes kép különböző felbintású/méretű. De holnap rámegyek, dobálom a privátba aztán amelyik jó azt majd használjuk! 

Talán addigra ki is jön egy nagyfelbontású logó amit alapul használhatok. Aki tud ilyenről ne hallgasson mindörökre! :)

Hozzászólás ideje:

A képregény írással és képregény illusztrálással is foglalkozó Sachi Ediriweera és Jesse Heagy képregényszínező munkája:

Eh-BRb-Bu-Xk-AEqdy3.jpg

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az majd pénteken jön. :cool:

A Próféta szóljon belőled :D 

Amúgy egy páran idősebbnek néznek ki. Főleg Grief Carga, nem volt ilyen ősz szakálla, ha jól emlékszem. Na meg a Gyermeken is látszik, hogy idősebb lett.

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Kis fordítással ezeket tudjuk meg a cikkből:

- Miben volt sikeres a Mandalorian első évada? Favreau szerint ez az első SW élőszereplős sorozat. "Miután nagyobb profilú filmeken dolgoztam, sokkal másabb szabványok vannak, amelyek alapján megítélnek. Kihasználtuk világunk apróságát."

- Egy másik kulcsfontosságú tényező Favreau szerint maga Dave Filoni volt. Míg Favreau a történetért volt felelős, addig Filoni azért volt ott, hogy eldöntsék, mi működik és mi nem a Star Warsban.

- "Egész egyszerűen: nem gondoltuk túl a dolgokat" - mondja Filoni a show debütáló évadjáról, amelyet az Egy új remény nyitó felvonása ihletett.

- "George ezekkel a nagyon ikonikus karakterekkel kezdte, akiknek kapcsolatai nagyon világosak, majd bemutatta, mi a tét - számunkra, a Gyermek [sorsa]" - mondja Filoni.

- Filoni elméje olyan mélyen van a messze-messze galaxisban, hogy gyakran fejezi ki gondolatait Csillagok háborúja metaforákban, például a Favreauval való partnerségét „az Erő egyensúlyának megteremtéseként” írja le.

- Favreau lebontja a folyamatukat: „Ötletekkel állok elő, és néha Dave azt mondja:„ A Csillagok háborújában ezt nem lehet megtenni. ”Majd a filmekből vagy a Klónok háborúiból idézek példákat, hogy megpróbáljam felhasználni igazolásként. Olyan vagyok, mint egy ügyvéd, aki egy bíróval beszélget; nem teszek semmit Dave jóváhagyása nélkül."

- A külső peremvidék sokkal zsúfoltabb lesz a 2. évadban.

- Az EW megemlíti a pletykált karaktereket. "Néhányan igazak, mások nem biztosak" - mondja Gina Carano, aki a zsoldos Cara Dune-t játssza a sorozatban.

- Carano megjegyzi, hogy a fokozott titoktartás magában foglalja azt, hogy a színészek csak saját epizódjaikhoz kapnak forgatókönyvet, és olyan fekete köpenyes és csuklyás emberekként vezetik be őket a helyszínekre, mintha sith urak lennének.

- "Az új évad arról szól, hogy egy nagyobb történetet mutasson be a világban" - mondja Favreau, aki megjegyzi, hogy a sorozat a mando-központú történeteken túl is kibővül.

- "A történetek kevésbé lesznek elszigeteltek, mégis mindegyik epizódnak megvan a maga íze, és remélhetőleg sokkal nagyobb teret hozunk a sorozatnak." mondja Filoni. Filoni hozzáteszi: "Minden nagyobb lesz, a tét magasabb lesz, de a Gyermek és a Mandalorian személyes története is úgy fejlődik, hogy azt hiszem, az emberek élvezni fogják."

- És bár az első évad epizódjai nagyon szigorúan a Mandóra koncentráltak, a 2. évad új történetmesélési elemeket ad hozzá.

- "Ahogy más karaktereket mutatunk be, lehetőség nyílik különböző történetek követésére" - mondja Favreau. "A Trónok harca igazán magával ragadta a világot, és hogyan alakult az át, miközben a szereplőket különböző történetszálakon követhettük figyelemmel - ez nagyon vonzó számomra, mint a közönség egy tagja."

- Az első évadnál nagyobb lesz a költségvetés - az első évadnál ez 100 millió volt.

- Ismét nyolc, különböző hosszúságú epizód lesz („Ebben az évben valószínűleg még variációk is vannak [az epizódok hosszában]” - jegyzi meg Favreau)

- A rendezők között foglal helyet Rick Famuyiwa, Carl Wethers, Robert Rodriguez.

- Favreau a 2. évad nyitányát rendezte.

- Az első évad után fogjuk felvenni a fonalat. A Mandalorian nem tudja majd, hogy mi fog történni, nem tudja, hogy hogyan tudja megvédeni a Gyermeket.

- Mandi felteszi magában a kérdést: Mit akar ő?

- Gideon egyfajta kísértéssel fog élni. Klasszikus SW gonosz lesz, úgyértve, hogy próbálja sötétebb vizekre vezetni a főhőst.

- Gideon valamennyire diplomata, de sokkal inkább egy olyan ember, aki nagyon is ért a manipuláláshoz.

- Lucas meglátogatta őket a 2. évad forgatásán, pont Filoni rendezett akkor.

- Carano szerint az új évadban minden benne lesz, amit a SW fanok látni akarnak.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Ez alapján úgy tűnik, hogy az első évad még csak szárnypróbálgatás volt, és most jön csak a lényeg! Pedig már az első se volt piskóta. Most nagyon belelkesedtem!

Köszi a fordítást Bence! A "Trónok játéka" amúgy gondolom a Trónok harca akart lenni :D 

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Yoda József írta:

Köszi a fordítást Bence! A "Trónok játéka" amúgy gondolom a Trónok harca akart lenni :D 

Na igen, az utolsó helyeken már kicsit segítségül hívtam a fordítót is, a legutolsó bekezdéseknél meg a lényeget kisajtoltam. :P

Nagyon szívesen, fiúk. Nagyon izgalmas infók ezek. Előzetes-szagot érzékelek a levegőben. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A Próféta szóljon belőled :D 

Amúgy egy páran idősebbnek néznek ki. Főleg Grief Carga, nem volt ilyen ősz szakálla, ha jól emlékszem. Na meg a Gyermeken is látszik, hogy idősebb lett.

Cargan látszik a legjobban, hogy változott. A gyermek nekem ugyanaz. :D @Bence1997 fordítása alapján még várósabb a második évad.

Hozzászólás ideje:

Pedo azt mondta az interjúban, hogy kb. ott vesszük fel a fonalat, ahol az első évad véget ért, max. eltelt pár nap/hét. Amúgy nagyon döfi ruhák vannak, különösen tetszik Grief ruházata.

Amúgy a képeket nézve kettő dologban biztosak lehetünk:

1. újra láthatjuk majd a Tatooinet. Bantha is lesz.

2. Gideon egy csillagrombolón van? És Mando, Cara és Grief is? :hmm:

A pletykált karakterekről meg érdekeset mondott Gina: valamelyikük igaz, valamelyikük nem. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.