Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2020. 10. 30. - 16:02, Iqvi írta:

Én másképp látom. 

Spoiler elrejtése

Szerintem már a második részben találkozni fog Din és Boba a páncél miatt, mert az egyik előzetesben láttuk ahogy Mando a sivatagban megy a speederrel amin rajta van Boba páncélja, és ez még bőven lehet a Mos Eislyba vezető út, mert ahogy az első részben láttuk, a Mos Pelgoba tartó út is több mint egy napig tartott. Na most ezen az úton simán rajtaüthet Boba.

Spoiler

Megnéztem a trailerben látott képeket, azt hittem, hogy azt, ahogy speederen elszáguld a távolba Boba páncéljával, már használta ez a rész a végén, de nem. Az egy hasonló, de másik snitt. Most vagy az van, hogy az egy kivágott kép, ami helyett ez került be, vagy a következő rész is úgy fog kezdődni, hogy megy a speederrel, mintha nem telt volna el idő. 

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Az elszáguldós trailerbeli jelenet szerintem ennek az epizódnak a végén szerepelt. Lehet hogy tükrözve lett vagy trükközve, de annak tűnik. 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Tőlem igen ha felkerülnek a netre. Még nem jelent meg egy se az új fejezet végéről. Jó lenne ha mind felkerülne és nem szűkmarkúskodnának úgy mint egy idő után az első szezon esetében.

A fejezetek végéről lehet hogy Csoli kiszedi és berakja a képeket. A múltkor azokat ő intézte.

Hozzászólás ideje:

Kiszedhetem és meg is csinálhatom hozzájuk a galériát csak azt nem vágom miért kéne hiszen a guide-ból ki tudják szedni azok akiknek kellenek.

Hozzászólás ideje:

A 2. rész (feltételezett) szinopszisa:

Spoiler

The Mandalorian must ferry a passenger with precious cargo on a risky journey.

Akkor

Spoiler

ez lesz a jeges epizód? :hmm: Márha helyes a szinopszis, ugyanis a Disney nem erősítette meg. Bár az első résznél se erősített meg semmit. :D

Hozzászólás ideje:
2020. 11. 01. - 17:24, Rog írta:

Tőlem igen ha felkerülnek a netre. Még nem jelent meg egy se az új fejezet végéről. Jó lenne ha mind felkerülne és nem szűkmarkúskodnának úgy mint egy idő után az első szezon esetében.

A fejezetek végéről lehet hogy Csoli kiszedi és berakja a képeket. A múltkor azokat ő intézte.

Már a premier napja óta benne vannak ebben a topicban spoiler mögött! Péntek 15:56

@Ody Mandrell Látom beraktad a guide képet amit vágtam, jól tetted, az lett az, de személy szerint megmondom, nekem nem tetszik. Nincs ízlésük.. :)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Nálam nincsenek kint mert a mobilos nézettel fórumozok. Néha valamiért átvált a skin az újonnan kialakított képes nézetre de hamar visszaállítom amarra. Akkor ma Csoli szpojleréből.megcsinálom a galériát.

13 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Már a premier napja óta benne vannak ebben a topicban spoiler mögött! Péntek 15:56

Jó ideje csak azért nézek be ide ha valamit be akarok rakni és ha van valami ide vezető értesítésem. Folyamatosan nem követem a topikot. Azért maradhatott ki.

Még a kilencedik fejezet topikjába se olvastam bele mert a fejezetet még nem tudtam le. Ma biztos meglesz.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
58 perccel korábban, Rog írta:

Nálam nincsenek kint mert a mobilos nézettel fórumozok. Néha valamiért átvált a skin az újonnan kialakított képes nézetre de hamar visszaállítom amarra. Akkor ma Csoli szpojleréből.megcsinálom a galériát.

Az sw.com-ra gondoltam. 

https://www.starwars.com/chapter-9-concept-art-gallery

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Azt is be kellett volna írnod hogy milyen guide-ban vannak. Nagyon régóta nem nézegetek fel érdemlegesen a starwars.com-ra. Már a mandi sori indulása előtt felhagytam az ott való nézelődéssel. Eszembe se jutott hogy ott is guide-oznak.

Hozzászólás ideje:

A Deadline úgy tudja, hogy egy spin-off sorozat készül Boba Fettel a központban. A meghiúsult Obi-Wan film után akkor lehet, hogy a meghiúsult Boba Fett film is elkészül csak más formátumban. De ezt már csak én teszem hozzá. Lehet semmi köze nem lesz a korábbi tervekhez.

Hozzászólás ideje:

Én úgy tudom, hogy Favreau szerint konzisztensebbek lesznek az epizódok, a hosszúságuk szerint. Lehet úgy értette, hogy 40 perces epizódokat fogunk kapni? Jövőhéten kiderül. :D

(ebből a 40 percből ugye vegyük ki a preview+end credits részt és máris kevesebb. :D)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Fenn van a rész, bár egyelőre 2160p-ben, az nekem kicsit sok :D 

Patience. Lassan megjön a megfelelő minőség is. :D

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Bence1997 írta:

Itt van!

Szabad ezt barakni? Szerintem vedd ki. Mindenki tudja hol keresse. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.