Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Abszolút egyetértek Dzséjttel. Mondjuk az SW azért a sorozatokon belül is külön téma, hiszen önmagában a neve nagyobb érdeklődést ad a sorozatnak, mint a kezdő évadok 90%-nak (leszámítva mondjuk a treket és az SG-t), szóval én azért bizakodom némi hírmorzsa mennyiségben, noha maximálisan igaz, hogy a sorozatok nagyban a fordulatokból élnek. De azért ehhez hozzáfűzném, hogy azért a LOST-ból is elég sok mindent meg lehet tudni évközben, meg (leszámítva a mostanit) már az évad kezdete előtt is, szóval azért bizakodhatunk szerintem.

Hozzászólás ideje:
Ezen már csámcsogtunk eleget. :D Ráadásul Logan játssza, és amint láttuk jól néz ki a csávó. :D

Ha így haladunk, lassan kész Temuera Morrison lesz belőle :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem fenyegetőbben néz ki mint a "fater". :D

Szerintem nem, Logan suhanc még a papához képest :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Készült a minap egy interjú Jonathan Bach -al, aki nem más, mint a sorozat egyik illusztrátora. A srác elmondása szerint, már két éve (!) dolgoznak a látványvilág elemein. Részleteket nem mondhat természetesen, de teljesen más lesz a projekt, mint az eddigi SW alkotások. Itt van pár concept art a fickótól. Gyönyörűek.

http://img718.imageshack.us/img718/6381/ha...bcity070809.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/8101/de...itymaterial.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/1608/thereturn2083109.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ez a "teljesen más lesz", vajon mit takar?

Az SGU-nál tudjuk mit jelentett.

Azért jó lenne ha a korábbi kitételeken túl nem változtatnának.

Hozzászólás ideje:
Készült a minap egy interjú Jonathan Bach -al, aki nem más, mint a sorozat egyik illusztrátora. A srác elmondása szerint, már két éve (!) dolgoznak a látványvilág elemein. Részleteket nem mondhat természetesen, de teljesen más lesz a projekt, mint az eddigi SW alkotások. Itt van pár concept art a fickótól. Gyönyörűek.

Tényleg szemet gyönyörködtetőek. :D Mozgóképen még élvezetesebb lesz látni, ha nem változik túl sokat a koncepció. Hihetetlen, hogy (ne vegyék magukra a régi-trilógia fanok) mennyit tökéletesedett a technika 30 év alatt. Persze tudom, hogy ezek még csak "tervek"...

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszenek a képek. :D Ezekből simán lehet akár SW-hű környezetet kreálni.

Hozzászólás ideje:

Ezek marha jól néznek ki.Simán el tudnám őket képzelni sw-környezetben.

Hozzászólás ideje:

Remek képek! Csak kár, hogy nem a sorozatból. De legalább itt egy megnynugtató hír arról, hogy nincs jegelve a dolog.

(Ody, nem te szoktál megdorgálni másokat, hogy böszöm nagy képeket ne tegyenek be, csak linkelve? :D )

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Remek képek! Csak kár, hogy nem a sorozatból. De legalább itt egy megnynugtató hír arról, hogy nincs jegelve a dolog.

(Ody, nem te szoktál megdorgálni másokat, hogy böszöm nagy képeket ne tegyenek be, csak linkelve? :D )

De igen, csak ezek nem kellemetlenül nagyok. De ha valakit zavar az szóljon, és akkor linkeket rakok be.
Hozzászólás ideje:

Ütős vázlatok. A legalsó ment is háttérnek.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jött némi hivatalos infó, ami a chicago Tribune -ben látott napvilágot. Ezek szerint az írók már két éve dolgoznak a forgatókönyveken. Addig nem csinálnak semmit (díszletépítés, szereplő válogatás), amíg ezek nincsenek készen.

Hozzászólás ideje:
Ez mondjuk logikus, de milyen sztorija lesz már ennek, hogy két éve íródik? :cool:

Lehet, hogy több évad forgatókönyvét egyszerre írják?

Hozzászólás ideje:

Jó lenne tényleg, csak szerintem mégis marad a 2012.

Érdekes. Nem úgy volt, hogy George is ír epizódokat?

Ezek szerint itt is úgy lesz, mint a TCW-nél, hogy egy írócsapat írja az epizódokat, Lucas pedig rábólint, hogy ez jöhet, vagy sem.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Én sem hiszem, hogy 2011-re kialakulna ebből valami, a 2012-es kezdéssel is bőven elégedett lennék. Addig meg itt van nekünk a TCW. :cool:

Egyébként a cikk írója kicsit félreértelmezte, hogy "egy a filmekből ismert főszereplő sem lesz látható benne", mert ez így nem teljesen igaz.

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy több évad forgatókönyvét egyszerre írják?

Az nem befolyásolná az első évad előkészítésének munkálatait. Meg általában mindig csak egy évadot írnak meg, a többinek max vázlata van.

Hozzászólás ideje:
Én sem hiszem, hogy 2011-re kialakulna ebből valami, a 2012-es kezdéssel is bőven elégedett lennék. Addig meg itt van nekünk a TCW. :cool:

Egyébként a cikk írója kicsit félreértelmezte, hogy "egy a filmekből ismert főszereplő sem lesz látható benne", mert ez így nem teljesen igaz.

Lehet, hogy csak olyan főszereplőkre gondolt, mint Darth Vader, az Uralkodó, Obi-van, Yoda, stb..

Vajon Typho kapitány , Jar Jar, Dex vagy ilyen karakterek fő, vagy mellékszereplőknek számítanak? Szerintetek számolhatunk a megjelenésükkel?

Hozzászólás ideje:

A digitális karakterek szerintem esélyesek, elvégre a modelljük már megvan, csak el kell őket helyezni és animálni a mozgásukat.

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy csak olyan főszereplőkre gondolt, mint Darth Vader, az Uralkodó, Obi-van, Yoda, stb..

Vajon Typho kapitány , Jar Jar, Dex vagy ilyen karakterek fő, vagy mellékszereplőknek számítanak? Szerintetek számolhatunk a megjelenésükkel?

Lehet, hogy elavultak az infóim, de nekem pont úgy rémlik, hogy többek között Palpatine-t és Vader-t híresztelték, mint egy-két epizódra felbukkanó vendégszereplőt. De talán még Csubi neve is felmerült, akit én nem neveznék mellékszereplőnek.

Typho, Jar-Jar és társai mellékszereplők, bár a gungan több figyelmet kapott az EP1-ben a kelleténél. :cool:

Szerintem nem valószínű, hogy újra látjuk őket, ellenben Bobával...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csak az első évad forgatókönyveit írják, mint ahogy a blogból is kitűnik. Lucast ismerve, egy laza kézmozdulattal lesöpör kész cuccokat, ha neki nem tetszik. Jó példa erre a Red Tails.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.