Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Az index is foglalkozott Zoli sikerével. https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/02/28/magyar_muvesz_is_lesz_az_idei_star_wars-gigarendezvenyen/ 1 3 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Március 1. Hozzászólás ideje: 2019. Március 1. https://ziro.hu/ficsor/exkluziv-simon-zoltan-szohoz-sem-jutott-amikor-a-lucasfilm-chicagoba-hivta/ Nem csak ők itt egy kis finom interjú! 1 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Március 1. Hozzászólás ideje: 2019. Március 1. Kiváló interjú, és fontos értékek mellett tör lándzsát! Bravó Zoli! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. A PC Gurun is megírta valami elvetemült alak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Kis kukacsokdoás. Szerintem amit betettél SAGA poszter, abba valaki belepiszkított. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Pics*ba, ez fel sem tűnt. A képet nem én töltöttem fel, már nagyon régóta ott van a rendszerünkbe, csak betűztem. Köszi, hogy szóltál. Kicserélem. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kis kukacsokdoás. Szerintem amit betettél SAGA poszter, abba valaki belepiszkított. Kukacoskodás. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Köszönöm! Közben a Fókuszban is volt erről egy kis összeállítás. Dzséjt: kérlek, köszönd meg majd a nevemben annak az elvetemült alaknak! Többek között azon dolgoztam a napokban, hogy legyen lehetőség a poszterek budapesti átvételére a rendezvény után - sikerült! 1 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Hogy állnak az eladások? Van még? Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. https://ziro.hu/holopillanatok/igy-juthatsz-hozza-simon-zoltan-celebrationos-plakatjahoz/ Itt van róla info! 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. (szerkesztve) https://www.puliwood.hu/hirek/simon-zoltan-lucasfilm-poszterek-275580.html Gratulálok @SimonZ ! Szerkesztve: 2020. Március 13. - Darth Cupsy 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. (szerkesztve) A zavvi is árulja Zoli képeit. https://www.zavvi.com/gallery/star-wars.list?utm_source=Facebook&utm_medium=organic_social&utm_campaign=UK || EN || FBK || ZAVVI || Star Wars Prints&fbclid=IwAR329NlVp03Ikes3yVHZlFJeVPkWYtWd-bMxgzxyYiIjcsB5dNsu31MjbOo Szerkesztve: 2020. Május 19. - Ody Mandrell 2 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Épp ma 10 éve készült el Londonban a sagaposzteremből a Guinness-rekorder Lego-mozaik. https://ziro.hu/multidezo/tiz-eves-a-sagaposzter-guinness-rekordja/ 6 1 Válasz
Népszerű hozzászólás SimonZ Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Szerző Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Végre megmutathatom az előzménytrilógiához készült hivatalos posztersorozatomat, ami egy órája van forgalomban. Itt lehet megnézni mindet. 11 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Gratula. Nagyon jó lett mind. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Fantasztikusak! Egyben milyen jó lesz majd a kilenc részt a falakon látni. Már ha lesz a folytatásokhoz is. Ugye lesz? 1 1 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Köszönöm szépen! Ody: Ez a hat kép nagy mérföldkő nekem, mert ez volt az a hat SW-film, ami meghatározta a fiatalkoromat. És a prequel volt az, aminek minden részét végigkövettem, éveken keresztül, az első újságcikkektől a mozibemutatókig (egy idő után már veletek együtt). Baljós árnyak-előzetes az RTL Klubon videokazettára véve, zenei CD, regény, nyáron a Z változat... Ja, igen, az első poszter címe azért is lett Sinister Shadow, hogy a Baljós árnyak címet nagyjából átvigyem angolba. 6 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Nagyszerű munkák most is, mint úgy általában! Remekül néznek ki a falon! 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. 1 órával korábban, SimonZ írta: Végre megmutathatom az előzménytrilógiához készült hivatalos posztersorozatomat, ami egy órája van forgalomban. Itt lehet megnézni mindet. Alig várom hogy bezsákoljam őket az OT plakátjai mellé. 2 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Gyönyörűek! Lehet, hogy más korombéli rajongónak az OT a szíve csücske, de nekem a PT éra poszterei már jobban megdobogtatják a szívemet! És ez sokban köszönhető SimonZ alkotásainak. Nélküle ezt a fórumot se találtam volna meg. 2 1 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Köszönöm szépen! Sinistra: egy darabig én is csak digitálisan láthatom őket falon, mert nincs akkora falam, ahol mind elférne. A dolgozószobába talán be tudnám zsúfolni őket, de oda nem szeretek képet tenni, mert elvonná a figyelmemet. Frenkie: 3-4 hét múlva elvileg nálam lesz egy adag mindegyikből. Pildi: nekem az utóbbi években az EP4 a kedvencem, de a prequelhez különleges viszony fűz, és ebben bőven benne van a fórumos közösség is. Ebbe a három poszterbe sok érzést és gondolatot beletettem az 1999-2005 közötti időszakból. (A végleges tervek leadása után nem sokkal kezdtem olvasni Paul Duncan 600 oldalas Star Wars Archives-könyvét a prequelről. Hat és fél kiló, és minden oldala elvarázsol.) 4 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Fantasztikus lett mind a három poszter! Nekem a prequel a kedvencem és az nagyon tetszik, hogy ahogy a trilógiát végigkíséri a sötét oldal erősödése és itt mind a három képen egy sith került a középpontba, előbb a két tanítvány, majd a harmadik részre, a hatalom átvételére maga Palpatine. A legjobban viszont az tetszett meg a posztersorozatban, ahogy diszkréten a kompozíció alján végig lehet követni Anakin útját a Shmitől való elválástól a Padméval közös szerelmen át egészen az Obi-Wan elleni párbajig és a bukásig, úgy hogy közben már feltünik egy átmenetként Vader is a háttérben. Nagyon ötletes az elrendezés is, Shmi alakja abban a kis "háromszögben", vagy a geonosisi aréna bejáratának szabályos alakzata tökéletesen épül be a perspektívába, de a színválasztás is remekül harmonizál a sötét oldallal a színekkel, tónusokkal, árnyalatokkal, az első képen például az a vörösen izzó kontúr a kis Anakin körül mintha sorsszerűen már önmagában előrevetítené a harmadik képen Palpatine mögött meghúzódó Vadert. Nagyon megragadó kép sorozat, ami sok gondolatot ébreszt a szemlélőben amikor rátekint! 6 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Január 22. Hozzászólás ideje: 2021. Január 22. Gyönyörű képek! 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Január 22. Hozzászólás ideje: 2021. Január 22. (szerkesztve) 20 órával ezelőtt, SimonZ írta: Pildi: nekem az utóbbi években az EP4 a kedvencem, de a prequelhez különleges viszony fűz, és ebben bőven benne van a fórumos közösség is. Ebbe a három poszterbe sok érzést és gondolatot beletettem az 1999-2005 közötti időszakból. (A végleges tervek leadása után nem sokkal kezdtem olvasni Paul Duncan 600 oldalas Star Wars Archives-könyvét a prequelről. Hat és fél kiló, és minden oldala elvarázsol.) Az Ep4-gyel most megleptél. Nem mintha nem lenne nagyon jó film (sokan lettünk általa rajongók), de nem szokványos, hogy a prequel trilógiát övező rajongás mellett/után válassza valaki ezt a filmet a kedvencének. Alkalomadtán érdekelne ennek a háttere. Szerkesztve: 2021. Január 22. - Pildi Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2021. Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 22. Köszi szépen! Wilde: ez gyönyörű leírás lett, köszönöm! Ha megengeded (nickkel vagy név nélkül), idézném majd, mert jobban összefoglaltad, mint ahogy én tenném. Néhány kiegészítést mondtam most erről a ziro.hu-nak. És itt egy kép a hat poszterről együtt, így jobban látszanak a mintázatok közöttük. Pildi: igazából engem is érdekelne ennek a háttere. Nem tudom, csak azt figyeltem meg, hogy a koncerten is nagyon élveztem a filmet, és amikor 2019-ben végignéztem az összeset, akkor is kiemelkedő volt az élmény. Előtte nem volt a kedvenceim között. 1 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Január 23. Hozzászólás ideje: 2021. Január 23. 14 órával ezelőtt, SimonZ írta: Wilde: ez gyönyörű leírás lett, köszönöm! Ha megengeded (nickkel vagy név nélkül), idézném majd, mert jobban összefoglaltad, mint ahogy én tenném. Persze nyugodtan, én köszönöm. Egyben látva a hat posztert még jobban kirajzolódik a koncepció, nagyszerűen átgondolt sorozat lett! 1 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2021. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 3. Köszi szépen! Válasz
Népszerű hozzászólás SimonZ Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Szerző Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Holnapután jelenik meg Amerikában az epizódsorozatom legújabb három tagja, a sequel trilógia. Itt van egyben az egész sorozat: Nagyon örülök, hogy az, ahogy ábrázolni akartam az egyes filmeket, végül hivatalos, licenszelt posztereken sikerült. Ahogy látjátok, nem sokalakos posztereket csináltam (ez nem a sagaposzter ), hanem kevés figurával akartam ábrázolni az egyes filmekben fontos témákat, lehetőleg bemutatva az egymáshoz kapcsolódásukat is. Bár különálló poszterek készültek, együtt látva őket néhány átívelő motívumot is észre lehet venni. Néhány példa: - Az előzményeken a sziluettek Anakin útját mutatják, a klasszikus részeken Luke fejlődését, az új trilógián pedig Rey és Kylo kapcsolatát. - Az 1-2-3. képeken sorban bealkonyodik és teljes lesz a sötétség. (Részletesebb leírást Wilde készített, ezen az oldalon fentebb olvasható.) - Palpatine a 3., 6. és 9. képen is szerepel, egyre eltorzultabban. A felső kettőn ott van vele Vader, az utolsón már egyedül van. - A 3. és a 7. (átellenes) képeken Vader maszkja tükörképi pozícióban van, és az alsó sziluettek ezeken a képeken a legdinamikusabbak. - Az 1. és 4. képen is vannak ikernapok, mert a Tatuin mindkét filmben fontos helyszín. (Ahogy a 8.-on is vannak, diszkrétebben, itt Luke miatt.) - Kylo póza, bár hasonlóan tartja a kardot a 7-8. képeken, nagyon más lelkiállapotot mutat. - Vader a 4. képen még elmegy Luke mellett (csak a film végén szúr szemet neki Skywalker), az 5.-en már szembenéz vele (mivel őt üldözi az egész filmben). Kylo a 7. képen szembenéz velünk, a 8. képen viszont, bár harcra kész, mégis elfordul, mintha tartana Luke-tól. És nem tud olyan fenyegetően állni, mint felette a nagyapja, az 5. képen. - A 2. és az 5. képek mintha komplementerei lennének egymásnak: narancs és kék színek, fekete főalak. De a 2 és a 8. is ilyen, csak mintha tükrözve lennének, ahogy a nap az egyiken felül, a másikon alul van. (A 2.-on a Halálcsillag terve is látható.) A 8. kép egyébként is bázisként szolgál az egész sorozathoz, itt a legerősebb az alsó sziluett kontrasztja, ez vonzza legjobban a szemet. Úgy gondoltam, Luke megérdemli ezt a helyet. 12 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Gyönyörű ez a képsorozat! Mindegyik tagjának megvan a maga egyedisége, együtt mégis annyira egységes és harmonikus az egész! Pont mint ahogy a Saga filmek is. 1 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 25. Hozzászólás ideje: 2022. Május 25. Alig várom hogy a falamon lássam az ST-t is a PT és az OT után, amik nagyon jól mutatnak itthon. 1 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.