Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jobbulást!

Ezeket a képeket a helyi turistakönyvekbe kéne rakni, olyan jól sikerültek :D

főleg a Coruscant. Nem rajongok túlzottan azért a bolygóért, de ez az alkotás szuper. (Na jó, a többi is)

Elemzést kapunk valamikor?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat és a gratulációkat is. :D

Krande: most kicsit kimerült vagyok, elemzés egy darabig biztos nem lesz...

Bomarr: Terveim szerint komoly esély van rá. :D Sok kép van már meg nagyjából a fejemben. Csak az a kérdés, hogy mikor lesz időm megcsinálni őket, és pontosan milyen nyersanyagaim vannak hozzájuk... :D

Ody: én a Tatuin és a Kamino között hezitálnék, ha választanom kéne. Most inkább a Tatuin, mert az az újabb. :D

Hozzászólás ideje:

Jó, hogy elkészült ez a sorozat, és szerintem remekül visszaadja az adott bolygók hangulatát a II. részben. A naplemente valóban nem ennek a filmnek a sajátja (a végét kivéve), ezért nem hiányolom annyira a Coruscant-ról szóló képen. És nekem is a Tatuin tetszik a legjobban. A Naboo valószinűleg azért kevésbé tetszetős, mert az a legkevésbé összetett kompozíció - de lássuk be, ebben a részben ott csak egyetlen dolog történik (ha mégoly jelentős is), és a kép a kibontakozó szerelem hangulatát így is jól visszadja. A zöld mező a remény színe, és ekkor még a néző is megkapja azt az illúziót, hogy a két fiatal sorsa esetleg jól is alakulhat majd (leszámítva persze azt az aprócska dolgot, hogy ma már majdnem mindenki tudja előre - aki először látja az AOTC-t, az is - hogy mi fog történni velük... :D ). Szóval nekem a Naboo is tetszik.

:(:)

Hozzászólás ideje:
A naplemente valóban nem ennek a filmnek a sajátja (a végét kivéve),

Szerintem a második rész egyik védjegye a naplemente által narancsra festett táj. :( Kb. a film felétől egyre jobban érezhető.Csak Kaminon nme látunk naplementés jelenetet, de ott már nem is kell, hisz az a bolygó kicsit olyan, mintha már a Birodalom 'része' lenne. A képekkel egyébként ilyen téren sincs baj, megfelelő az általuk sugallt hangulat.

Hozzászólás ideje:
Szerintem a második rész egyik védjegye a naplemente által narancsra festett táj. :( Kb. a film felétől egyre jobban érezhető.

Tulajdonképpen igazad van, Ody, de valamiért nekem a második részről színekben gondolkodva a kék, a zöld és a fehér ugrik be, a narancsos sárga nem (talán mert az a vörössel és a feketével együtt a ROTS színvilága...). De ha belegondolok, valóban a Tatuinon, a Geonozison, és a végén a Coruscanton és a Naboo-n is lemegy a nap...

Hát ez van :)

Hozzászólás ideje:
Tulajdonképpen igazad van, Ody, de valamiért nekem a második részről színekben gondolkodva a kék, a zöld és a fehér ugrik be, a narancsos sárga nem

Szépen végig van vezetve a dolog, ugyanis a Geonosistól kezdve, narancssárga az egész film. :( Csak azért nem vörös, mert ahogy Te is írtad, az a harmadik rész színe. Itt még 'csak' kezdődik az igazi káosz. Erre is utalnak a film utolsó harmadánka képsorai. Az EPII-es elemzésemben próbáltattam ezt érzékeltetni. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pildi: a II: részhez szerintem is szorosan hozzátartozik a narancssárga szín. Amikor Anakin útját mutattam be a sötét oldalra három poszteren, az EP2-nél narancsot és kéket használtam főleg. Itt viszont a narancssárga Coruscant túlzottan egybemosta volna a helyszíneket, ezért döntöttem úgy, hogy kihagyom, sőt, még a klónok meneteléséből is nappali színvilágú részt csináltam.

Azért elárulom, hogy a kép legelső verziójának alapszíne tényleg a narancs volt, amikor még csak a háttér készült el. Az teljesen máshogy nézett ki, mint a végleges verzió, de szerintem úgy is szép volt. :lol: Csak tematikailag nem volt korrekt, ezért hamar megváltoztattam.

Hozzászólás ideje:

SimonZ, ez a kép egyszerűen lenyűgöző! (Ha nem tragikus dolgokról szólna, azt írtam volna, hogy csodaszép). És pont azok a képkockák köszönnek vissza rajta, amiket ebben a jelenetsorozatban a legjobban szeretek... Szerintem ez a legjobb képed ebben a témában.

:D

Hozzászólás ideje:

Elképesztően szép.

Dzséjt: ez egy eléggé gyakran felbukkanó kép, azon "talajon" állnak, háttérben a lávával.

Ez hihetetlenül jól néz ki. Fantasztikus, sőt, SimonZ-s. A legjobb ahogy az égett Anakin próbál belekapaszkodni az égetnivaló Vader vállába... mintha föl akarná rázni, hogy ébresztő....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.