Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Nekem is nagyon tetszik csak Padmét hiányolom róla amint a nyakát fogja a két kezével amikor Ani fojtogatja. Szegénynek már nem jutott hely. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Dzséjt: ez egy eléggé gyakran felbukkanó kép, azon "talajon" állnak, háttérben a lávával. Igen, de mintha az emlékeimben nem így állnának (egész pontosan, az emlékeimben mintha állnának, itt meg mintha mozgásba lennének, mint a leszakadó platformon a leszakadás előtt). Kurtán furcsán fest. De valószínűleg csak rosszúl emlékszem, mivel itt oldalt a banneren is így van... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Dzséjt, Krande, Rog: köszi szépen! Dzséjt: ahogy Krande is mondta, a két alak egy promó képből van. A poszter alsó fele 14 különböző képelemből lett összevágva. Eredetileg egy kicsit nyugodtabb, kevésbé forrongó verzió készült ebből a poszterből. Az alsó fele kevésbé volt dinamikus (és sokkal egyszerűbb ), fent sem az az Obi-kép szerepelt, ami a végleges verzióban van. (Ha gondoljátok, egyszer majd megmutathatom.) Obit hamar lecseréltem, a kép alsó részét jóval később. Krande: "égetnivaló Anakin" Én is szeretem azt a részletet. Rog: Padméval más terveim vannak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. (szerkesztve) Rog: Padméval más terveim vannak. Valami életrajzi jellegű mű lesz? Mégse mondd el. Ne spoilerezzünk, majd kiderül ha eljön az ideje. Szerkesztve: 2007. Szeptember 10. - Rog Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Már épp kezdtem volna mondani, de akkor mégsem... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. (szerkesztve) Rog parancsnok: eljött az idő... Íme, Naboo az EP3-ban: És itt a teljes méretű verzió is. Háttérképeket majd csak holnap teszek fel, akkor lesz elérhető ez a poszter a fórumon kívülieknek is. Szerkesztve: 2007. Szeptember 13. - SimonZ Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Gyönyörű! Köszi! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Komor de piszkosul hangulatos Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Örülök neki. Ilyesmi volt a célom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Zseniális! Egyébként az előző is! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Szomorú kép De remek Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. De gyönyörű... Padmé is és a kép is... Az előző poszterrel együtt teljesen hűen visszaadja azt a szomorú hangulatot, reménytelenséget, ami az Ep3 végén eluralkodik az emberen, hiszen minden elmúlt a világból, ami jó volt: egy nagyszerű barátság, egy hatalmas szerelem, a galaxis békéjén őrködő Jedi rend, a demokratikus Köztársaság. És ugyan az ikrek megszületése reménysugarat ad egy boldogabb jövő eléréséhez, de engem még ez sem tud igazán megvígasztalni ezekben a jelenetekben, mert hiába tudom, hogy Luke és Leia majd helyrehozzák az apjuk hibáját, de addig még mennyi évnek kell ehhez eltelnie.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. A kép egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Ahogy Padmé felnéz arra a jelenetre amikor Anakin fojtogatja...művészi kompozíció. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. (szerkesztve) Elegánsan őszinte. Szép. Megrázó. A korai aspoilereket juttatja eszembe, amik biztosra ígérték hogy a Naboo-val valami szörnyű fog történni. Hát íme. Szerkesztve: 2007. Szeptember 14. - Darth Krande Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hát ez brutálisan szép.Nekem a reményvesztettség jut eszembe a képről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hát ez brutálisan szép. Ez a legkifejezőbb meghatározás erre a képre! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. (szerkesztve) Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, nagyon jólestek az elismerések! Hamarosan jön a folytatás, ami a Naboo-nál jóval könnyedebb lesz: a Kashyyyk. Most már elérhetőek a Naboo-háttérképek is. Pildi: nagyon jól leírtad a film végi hangulatot, nálam is ugyanez szokott lenni... Frenkie: nekem a "fájdalmasan szép" jelző jutott eszembe. Szerkesztve: 2007. Szeptember 14. - SimonZ Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. (szerkesztve) Kashyyyk: Teljes méretű verzió Háttérképverziók elérhetőek az oldal frissítései között. Szerkesztve: 2007. Szeptember 15. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Bizony, ez is jó lett. A bolygó elemzéseimhez is illik. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. A Mustafar és a Naboo. Elképesztőek, főleg a Naboo. Gratulálok hozzá. De sajna most lehet előszőr jön egy pici negatív kritika, dobáljatok is meg kővel. Ez a Kashyyyk valahogy nem igazán adja. Még Yoda talán, de Tarfull könyöklése meg a semmiből kiemelkedése, valahogy nem passzol nálam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Nagyon jó kép ez is, bár szerintem a kép alsó része maradhatott volna a vízi csata teljes terjedelmében. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Lehet kritizálni, de maga a Kashyyyyk ilyen. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Lehet kritizálni, de maga a Kashyyyyk ilyen. Nem maga a bolygó színvilágával van bajom, hanem magával a poszteren belüli kompozícióval. De zipzárt teszek a számra, hisz nyugodtan mondhatnátok nekem, hogy "Csinálj jobbat!". Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. WoW, ez nagyon tetszik!Grat! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. A fő karakterek lógnak a lebegőben. EZ Kashyyyk. Ott van Csubi, mint Classic szereplő, és az Ep3-ban lóg a karakter a levegőben. Ott van Yoda, akinek sokkal fontosabb dolga lett volna, semmint hogy a Kashyyykon legyen. Ott van Tarfful, aki az EU-ra vár hog kiterjessze a karakterét, addig lóg a levegőben. De ezu olyan konzekvens, hogy nem hiba. Plusz képileg is benne van a filmben, hiszen a fákra épített város is leginkább a levegőben lóg. Szóval szerintem ez így OK. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Szerintem Zoli legkevsébé az EU-ra gondolt, amikor Tarfult oda helyezte ahová. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Ezt a Kashyyyk-ost még nekem is egy kicsit szoknom kell. Viszont a Naboo-s az egészen szenzációs! Teljesen elkaptad a hangulatot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Úgy látszik ez a Kashyyyk poszter az első, ami megosztja a közönséget. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.