Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon tetszik csak Padmét hiányolom róla amint a nyakát fogja a két kezével amikor Ani fojtogatja.

Szegénynek már nem jutott hely. :D

Hozzászólás ideje:
Dzséjt: ez egy eléggé gyakran felbukkanó kép, azon "talajon" állnak, háttérben a lávával.

Igen, de mintha az emlékeimben nem így állnának (egész pontosan, az emlékeimben mintha állnának, itt meg mintha mozgásba lennének, mint a leszakadó platformon a leszakadás előtt). Kurtán furcsán fest. De valószínűleg csak rosszúl emlékszem, mivel itt oldalt a banneren is így van... :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dzséjt, Krande, Rog: köszi szépen! :D

Dzséjt: ahogy Krande is mondta, a két alak egy promó képből van. A poszter alsó fele 14 különböző képelemből lett összevágva.

Eredetileg egy kicsit nyugodtabb, kevésbé forrongó verzió készült ebből a poszterből. Az alsó fele kevésbé volt dinamikus (és sokkal egyszerűbb :D ), fent sem az az Obi-kép szerepelt, ami a végleges verzióban van. (Ha gondoljátok, egyszer majd megmutathatom.) Obit hamar lecseréltem, a kép alsó részét jóval később.

Krande: "égetnivaló Anakin" :D Én is szeretem azt a részletet.

Rog: Padméval más terveim vannak. :D

Hozzászólás ideje:
Rog: Padméval más terveim vannak. :D

Valami életrajzi jellegű mű lesz?

Mégse mondd el. Ne spoilerezzünk, majd kiderül ha eljön az ideje. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

De gyönyörű... Padmé is és a kép is...

Az előző poszterrel együtt teljesen hűen visszaadja azt a szomorú hangulatot, reménytelenséget, ami az Ep3 végén eluralkodik az emberen, hiszen minden elmúlt a világból, ami jó volt: egy nagyszerű barátság, egy hatalmas szerelem, a galaxis békéjén őrködő Jedi rend, a demokratikus Köztársaság. És ugyan az ikrek megszületése reménysugarat ad egy boldogabb jövő eléréséhez, de engem még ez sem tud igazán megvígasztalni ezekben a jelenetekben, mert hiába tudom, hogy Luke és Leia majd helyrehozzák az apjuk hibáját, de addig még mennyi évnek kell ehhez eltelnie.... :)

Hozzászólás ideje:

Elegánsan őszinte. Szép. Megrázó.

A korai aspoilereket juttatja eszembe, amik biztosra ígérték hogy a Naboo-val valami szörnyű fog történni. Hát íme.

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, nagyon jólestek az elismerések! :D Hamarosan jön a folytatás, ami a Naboo-nál jóval könnyedebb lesz: a Kashyyyk. Most már elérhetőek a Naboo-háttérképek is.

Pildi: nagyon jól leírtad a film végi hangulatot, nálam is ugyanez szokott lenni...

Frenkie: nekem a "fájdalmasan szép" jelző jutott eszembe.

Szerkesztve: - SimonZ

Hozzászólás ideje:

A Mustafar és a Naboo. Elképesztőek, főleg a Naboo. Gratulálok hozzá. :D

De sajna most lehet előszőr jön egy pici negatív kritika, dobáljatok is meg kővel. :o

Ez a Kashyyyk valahogy nem igazán adja. Még Yoda talán, de Tarfull könyöklése meg a semmiből kiemelkedése, valahogy nem passzol nálam. :D

Hozzászólás ideje:
Lehet kritizálni, de maga a Kashyyyyk ilyen. :D

Nem maga a bolygó színvilágával van bajom, hanem magával a poszteren belüli kompozícióval. De zipzárt teszek a számra, hisz nyugodtan mondhatnátok nekem, hogy "Csinálj jobbat!". :D

Hozzászólás ideje:

A fő karakterek lógnak a lebegőben. EZ Kashyyyk. Ott van Csubi, mint Classic szereplő, és az Ep3-ban lóg a karakter a levegőben. Ott van Yoda, akinek sokkal fontosabb dolga lett volna, semmint hogy a Kashyyykon legyen. Ott van Tarfful, aki az EU-ra vár hog kiterjessze a karakterét, addig lóg a levegőben. De ezu olyan konzekvens, hogy nem hiba. Plusz képileg is benne van a filmben, hiszen a fákra épített város is leginkább a levegőben lóg.

Szóval szerintem ez így OK.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.