Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Ma rajta leszek az ügyön, nyugi. Remélem a suliban lesz net napközben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Ma rajta leszek az ügyön, nyugi. Remélem a suliban lesz net napközben. Ha betartják a menetrendet, csak estefelé nyitják meg a foglalásokat, szóval szerintem nem lesz gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Ha betartják a menetrendet, csak estefelé nyitják meg a foglalásokat, szóval szerintem nem lesz gond. Délutáni időpontra emlékszem, de szerintem se lesz problem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Délutáni időpontra emlékszem, de szerintem se lesz problem. Már kezdik felrakni a műsort, nézzed mostantól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Port.hura felkerültek az időpontok. Szerintem célozzuk meg a 11:00-s előadást, utána már csak 13:45-kor lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. A mozi oldalán még nincs fent, de szerintem a korábbi dolgok miatt ( rendkívüli időjárás) a 13:45-ös lesz megcélozva. Addigra tuti felér mindenki anélkül, hogy hajnalba kelljen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. A mozi oldalán még nincs fent, de szerintem a korábbi dolgok miatt ( rendkívüli időjárás) a 13:45-ös lesz megcélozva. Addigra tuti felér mindenki anélkül, hogy hajnalba kelljen. Viszont beszélgetni nem sok idő maradna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. A film szerintem fontosabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Végül is akkor lehetne a gyülekező a Katicában. A filmről amúgy se tudnánk sok újat mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Én is a 13:45-öst pártolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Elkezdték feltölteni a műsort. Egyes és kettes terem beosztása már megvan. Nem azokba megyünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Végül is akkor lehetne a gyülekező a Katicában. A filmről amúgy se tudnánk sok újat mondani. De miért legyen egy metrómegállóval arrébb a gyülekező mint ahova megyünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. De miért legyen egy metrómegállóval arrébb a gyülekező mint ahova megyünk? Nem csak gyülekező, beszélgetés is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Bazz, nem hiszem el. Minden film fent van, egyedül a Baljós hiányzik a listából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Bazz, nem hiszem el. Minden film fent van, egyedül a Baljós hiányzik a listából. Most került fel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Küldetés teljesítve. Csak rájuk kellett ijeszteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. (szerkesztve) Én a 11 órásira szavaztam volna, több okból is. Gyakorlatilag a 13:45 -ös a legszerencsétlenebb választás. Így bárminemű mellékfoglalkozás ugrott. Köszi a rendelést egyébként. Meg lehet nézni hova ülünk majd? Szerkesztve: 2012. Február 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. (szerkesztve) Én a 11 órásira szavaztam volna, több okból is. Gyakorlatilag a 13:45 -ös a legszerencsétlenebb választás. Így bárminemű mellékfoglalkozás ugrott. Köszi a rendelést egyébként. Meg lehet nézni hova ülünk majd? Ja és ennyi erővel már Karrdet is megvárhattuk volna akkor. A 11 órás még teljesen üres, szóval lehet még változtatni. Innen is köszi, Oldie! Szerk.: A helyeink. Szerkesztve: 2012. Február 7. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Szerintem is jobb lett volna/jobb lenne a 11-es. Aki a hóhelyzet miatt nem ér fel, az a 13:45-ösre sem érne oda, mert nyilván nem órákkal korábban indul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Aki szeretne menni a 11-esre az majd rendel magának. A többit nem bonyolítom, meg lettek adva az okok a dél körüli időpontra, nem rajtunk múlt, hogy kicsit hátrébb csúszott a kezdés. Aki viszont jön a háromnegyed kettesre azt kérem, hogy egy órára legyen a helyszínen ( a mozipénztárak előtere szerintem tökéletes gyülekezőpont), a megfelelő összeggel, azaz akinek van hemüvegje az 1750 jó magyar forintot készítsen elő, akinek meg nincs kukkere az kétezer jó magyar forintot. Aki igényli és úgy érzi, hogy érkezése az időjárástól vagy egyéb okokból kifolyólag pár perces eltéréssel várható annak priviben megadom a számom, egy után hívjon, hogy kb fél kettőre max bent van, jegyét mindenesetre vegyük át. Előreláthatóan újabb havazást mondanak hétvégére, szóval lehetőleg mindenki időben startoljon otthonról, ha kell utánanézve a közlekedésnek. A MÁV oldalán szépen nyomon lehet követni a vonatokat, melyik hol tart éppen. Pildivel majd még külön felveszem a kapcsolatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Aki szeretne menni a 11-esre az majd rendel magának. Ja hogy akkor Te eldöntötted, hogy mikorra megyünk. Remek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Ja hogy akkor Te eldöntötted, hogy mikorra megyünk. Remek. Dél és egy közé terveztük a kezdést nemdebár. Innentől nem érdekelnek a megjegyzések, kényszeríteni senki se fogok arra, hogy ne korábban menjen moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Dél és egy közé terveztük a kezdést nemdebár. Innentől nem érdekelnek a megjegyzések, kényszeríteni senki se fogok arra, hogy ne korábban menjen moziba. És miért jobb a 13:45 a 11:00 -nál azon kívül, hogy lusta vagy előbb bevonatozni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. (szerkesztve) A 11-es sokkal jobb szerintem. Utána még egy csomó időn maradna. Ja és milyen hóhelyzet? Minden járható. Szerkesztve: 2012. Február 7. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. És miért jobb a 13:45 a 11:00 -nál azon kívül, hogy lusta vagy előbb bevonatozni? A provokálásból köszönöm de nem kérek. Aki ott volt és emlékszik az Avatarra az tudja, hogy miről beszélek. Azt hiszem ez volt az utolsó szívesség amit bárkinek megtettem. Aki jön jön, aki nem az nem. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. A provokálásból köszönöm de nem kérek. Aki ott volt és emlékszik az Avatarra az tudja, hogy miről beszélek. Azt hiszem ez volt az utolsó szívesség amit bárkinek megtettem. Aki jön jön, aki nem az nem. Ennyi. Az nagyon durva hó volt most meg alig van valami. De mindegy. Kitaláltam valamit. Azt nem lehetne hogy akiknek jobb a 11 azokkal megnéznénk akkor, és utána Katicában taliznánk? A foglalást én elintézem még csak 4 jegyet adtak el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Pár szó a munkálatokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Gyerekek, én veletek akarom megnézni, úgyhogy ne szakadjunk már két felé... Egyébként pedig diákigazolvánnyal nem kevesebb a jegy? Én viszem az igazolványom, csak jelezni kell a pénztárnál, hogy hány diák jegy meg hány normál, és az igazolvány felmutatásával olcsóbb. Vagy nálatok ez sem így működik? Vagy a 3d-snél ez nem így van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Nálam majdnem mindegy, hogy 11-es vagy 13:45-ös. Arra megyek amin többen lesznek az itteniek közül, ugyhogy én várom a további reakciókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Nálam majdnem mindegy, hogy 11-es vagy 13:45-ös. Arra megyek amin többen lesznek az itteniek közül, ugyhogy én várom a további reakciókat. Mindenképpen lesz fejlemény, maradj online. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.