Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. (szerkesztve) Vaó, ez tök jó, még csak nem is hallottam eddig erről. De szegény, az arcát nem sokat mutogathatta. Ráadásul amikor lett rá alkalma akkor se jött össze valami jól. Szerkesztve: 2015. December 8. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Blue-ray újranézés sokkoló tanulságai: - Ben Kenobi fülei pont ugyanolyan formájúak (és majdnem ugyanolyan szögben állnak!) mint Ben Solóé. Coincidence? - A kocsmás jelenetnél a háttérben valaki gyanúsan hasonlít az Inkvizítorra. "There are fates worse than death..." -Leia cellaszáma 2187. Szégyen, de ez nem nekem tűnt fel. -Ep7-ben idegesített a "Főnév. Kifejtett mondat vele." szerkezet. Első Halálcsillag ostromakor? "The guns! They've stopped!" Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Biztos volt már róla szó korábban, de azért bedobom. Luke-ék először egy piros mintákkal tarkított droidot akarnak venni 3PO mellé, de megkecsmeredik. Miért hivatkozik rá Luke R2-esként, amikor tudtommal az egy R5-ös droid? Nem ismerte a típusokat? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerintem ez a legkézenfekvőbb válasz. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Halálcsillag árokját a tervező bénasága okozta. http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/09/30/a_csillagok_haboruja_egy_fontos_reszet_a_tervezo_benasaga_okozta/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. A lustaság árkot szül. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Még ennyi idő után is milyen érdekességek derülnek ki. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Rengeteg kép a forgatásokról. Sokat én sem láttam még. http://www.gamestar.hu/masvilag/star-wars-behind-the-scenes-album-219808.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Itt tényleg vannak kuriózumok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Nagyon jó képek! Végre megtudtam, hogy mi van a bantha jelmezben. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Hozzászólás ideje: 2016. November 8. (szerkesztve) Tényleg jók! Wow nem is tudtam, hogy Treat Williams is játszott A Birodalom visszavágban. Két Dagobás koncept art lényei visszaköszönnek a TCW-ben illetve a Rebelsben Szerkesztve: 2016. November 8. - Darth Cupsy Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Igazán baró fotók. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Kíváncsi vagyok rá, hogy hőseink miért nem tettek egy kitérőt a Yavin 4 előtt. Leia tudta, hogy a Birodalom követi őket. Több értelme lett volna landolni valahol, átvizsgálni a Falcont, vagy egy új hajót szerezni. Igaz, így kicsit később érnek a bázisra, de a Birodalom nem szerez tudomást a Lázadók hollétéről. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Aligha hiszem, hogy Han hátrahagyta volna bárhol is a Falcont. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Plusz ha tényleg úgy hiszik, hogy jeladó van az űrhajóban, akkor míg megállnak egy bolygón, és új hajó után néznek (tegyük fel, Hantól szétválnak, és ő van olyan naív, hogy azt hiszi, később majd így is kifizetik ), a Birodalom simán hiheti, hogy ahol megálltak, ott van a lázadók titkos támaszpontja, ergo lerohanhatják a bolygót, és akkor igencsak nehéz lenne továbbállniuk egy másik hajóval. A másik alternatíva, hogy szándékosan egy erős birodalmi fennhatóság alá eső bolygóra mennek, hátha akkor nem feltételezi a Birodalom, hogy tényleg ott van a Lázadás központja, és nem csapnak még le rájuk. Csak akkor meg ott van az a cseppet sem elhanyagolható bibi, hogy épp egy erős birodalmi fennhatóság alatt álló bolygón vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Edwards elárulta, hogy az ILM elkészült a film 4K-s verziójával. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megfigyeltem, hogy a a Halálcsillag elleni támadás elején sok kék jelzésű sisakot húznak fel a pilóták. Őket a csatában nem látjuk. Vajon hová lettek? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Az eredeti elképzelés szerint Luke a Kék osztagba csatlakozott volna és a Kék 5-ös kódot vette volna fel (a regényváltozatban azóta is így van), azonban a Halálcsillag elleni támadásnál a kék szín az X-szárnyúakon zavaró lett volna a kék háttér alkalmazása miatt, ezért az egész Kék osztagot átírták Vörös osztagra. Amúgy emiatt a kék hátteres dolog miatt lett R2 is fekete a támadáskor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. És ezért lett kék osztag a RO -ban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Egy néző anno felvette magnóra a nézők reakcióját a film premierjén 1977 -ben. Érdekes hallani. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Wow! Mekkora élmény lehetett ezt anno premieren megtapasztalni. A jelenetek vágása még így, 40 év távlatából is zseniális, hát még milyen lehetett elsőre. Főleg úgy, hogy trükk technikailag is egy hatalmas ugrás volt bármi máshoz. Nem csodálom, hogy az emberek odáig voltak meg vissza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Én kb. tudom milyen lehetett. 1984 -ben láttam és hát elképesztő még most is visszagondolni. Sajnos ezt szavakban nem lehet visszaadni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Owen és Beru vajon miért nem emlékeznek C-3PO-ra? (leszámítva azt, hogy anno még nem volt aranyburkolata) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Erről már volt szó korábban asszem. Valószínűleg felismerték amikor Luke arról beszélt, hogy Obi-Wan tulajdonolja őket. Egyébként sem különleges droidokról van szó, hanem tucat termékekről. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Lehetséges Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Én kicsit pontosítanám Ody írását. Egyrészt, csak R2 állította, hogy Obi-Wan Kenobi tulajdona, R2-t viszont Owen és Beru csak épphogy látta, így nem csoda, hogy rá nem emlékeznek. Ne feledjük, R2-nak a hajón kellett maradnia, csak a temetés után gurult oda, Owen és Beru csak ekkor láthatta, de ennél több interakciójuk nem volt vele. Ami C-3PO-t illeti, az ep4-ből nagyon jól lejön, hogy Owennek a droidok nem jelentenek többet, mint nekünk a hűtőszekrény vagy a porszívó. Na most, nagyon erőteljesen kétlem, hogy bárki meg tudná mondani a típusszámát a húsz évvel ezelőtti porszívójának vagy hűtőjének. És azt sem szabad feledni, hogy C-3PO nem egyedi konstrukció. Az ep1-ben ott van TC-14, az ep5-ben E-3PO és K-3PO. Szóval Owen simán emlékezhet arra, hogy húsz évvel azelőtt volt egy 3PO-ja, de semmi sem garantálja emberileg, hogy emlékszik arra, hogy az tényleg C-3PO volt. Owen számára a vásárlás olyan volt, mintha egy ugyanolyan hűtőt vett volna, amilyenje fiatalkorában az apjának volt. Azt meg külön kiemelném, hogy Beru nem is találkozott az ep4-ben 3PO-val és R2-val. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Mark Hamill megmutatta a világ első Luke-fotóját http://port.hu/cikk/mozi/mark-hamill-megmutatta-a-vilag-elso-luke-fotojat/article-45076?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=l Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. De jópofa Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Nagyon klassz cuccok. Főleg a videó. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. (szerkesztve) Előre ki volt találva a Csillagok háborúja? 1. rész Varga Csongor írása. http://csillaghaboruk.blogspot.hu/2017/04/elore-ki-volt-talalva-csillagok.html Szerkesztve: 2017. Április 28. - tomcsi80 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.