Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Az mennyire hivatalos, hogy Rian Johnson rendezte a film utolsó jelenetét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Szerintem hivatalosan ez sehol sincs se megerősítve, se cáfolva. Annyit tudni egyelőre, hogy sokszor kint járt az ep7 forgatásán és néhány jelenet külön az ő kérésére került bele a filmbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. A kisujjamat odaadnám ha tudnám melyek ezek a jelentek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Nekem valahonnan rémlik, hogy a látomás jelenetébe beleszólt Rian Johnson, más nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Mi magunk tippeltük azt hogy Obi-Wan és Yoda azért kerültek a látomásba, mert valamilyen módon szerepelni fognak az ep.8-ban. De nincs róla infó, hogy Rian pontosan mit kért az ep.7-be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Oké, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. (szerkesztve) http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/03/09/star_wars_7_az_ebredo_ero_film_2015_csillagok_haboruja_leia_rey_oleles_csubakka_chewbacca_j_j_abrams_baki_hiba/ Ha ez mind igaz, akkor egész biztosan kizárható hogy Rey Leia lánya "mindketten tudtak a másikról, de sosem találkoztak személyesen" Tehát nem lehet a lánya Szerkesztve: 2016. Március 9. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Na igen, ez a jelenet nekem nagyon fájt, főleg, hogy Csubi konkrétan elmegy Leia mellett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Azért legyen itt a pontos szöveg, ne az index ferdítése: "That was probably one of the mistakes I made in that. My thinking at the time was that Chewbacca, despite the pain he was feeling, was focused on trying to save Finn and getting him taken care of. So I tried to have Chewbacca go off with him and focus on Rey, and then have Rey find Leia and Leia find Rey. The idea being that both of them being strong with the Force and never having met, would know about each other — that Leia would have been told about her beyond what we saw onscreen and Rey of course would have learned about Leia. And that reunion would be a meeting and a reunion all in one, and a sort of commiseration of their mutual loss." - Slashfilm Az IGN-en magyarul is olvasható, értelmesebb megfogalmazásban. Megjegyzem, szerintem semmi kivetnivaló nincs a jelenetben, fel sem merült bennem, miért nem ölelte meg Chewie Leiát, és Leia miért Rey-jel osztotta meg a bánatát. Az meg eddig is hótziher volt számomra, hogy Rey nem Leia és Han lánya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Nem mindenki számára volt ez olyan hótziher Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. És szerinted a "számomra" szó a hecc kedvéért szerepel a posztomban, vagy azt jelenti, hogy magamról beszéltem? Bár azt el nem tudom képzelni, hogy ez hogy lehet még vad elméleti szinten is bárki számára lehetséges az ep7 megtekintése után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. (szerkesztve) Jaj hát ez k*rva nagy hiba. Valóban picit fura de azért ezen bőven tovább lehet lépni. Abrams meg magát kezdi ostorozni, hogy akkor másképp gondolta. Szerkesztve: 2016. Március 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Engem egyeltalán nem zavar. Nem fog ezután sem. Akiknek, meg ettől vált biztossá, hogy ki nem lehet Rey, azokat sajnálom; így jártak. Másból is rá lehetett jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Én eddig is azt mondtam hogy Luke lánya (persze ez még nem biztos), de voltak itt akik nagyon kampányoltak amellett hogy a Leiáé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Bennem is felmerült, de így akkor ez bukta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Bennem nem. Vagy nem sokáig. Mivel nyilválnvaló, hogy Han most ismerte meg, én meg ignoráltam, hogy Leia mástól szüljön, vagy úgy, hogy Han tudtán kívül, így nem tartottam lehetségesnek. Korábban is "kedves nagynénis" ölelésnek neveztem a gesztust a film végén, de ez meg felvet egy off screen anyát a történetben, amit szintén ügyesen kéne megoldani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Leia lánya már csak azért sem lehetett, mert aligha hiszem, hogy erről egy mukkot sem szólt volna pont a lányának, miután a fia megölte a férjét, s ezután csak a lánya maradt volna neki. "A bátyád legyilkolta az apádat, de én nem mondom el, hogy a lányom vagy, mert az a nagybátyádra tartozik." Szerintem teljesen logikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Maximum a filmpremier előtt lehetett ez reális teória, azóta nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Korábban itt is felmerült már többször is, akkor is elképzelhetetlennek tűnt számomra. Luke lánya még lehet, de egyre inkább hajlok arra, hogy nem ezt húzzák meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Durva. Kb. annyira volt funkcionális ez a jelmez mint Vader páncélja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. A látás amúgy sem fontos, mert a szemünk megtéveszthet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Egy ilyen sisakon belül akár digitális kijelzők is segíthetik a tájékozódást. Már persze in-universe. A kaszkadőrön ez nyilván nem sokat segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Izzaztó volt a meló? Azért páran irigyeljük, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Ti tudtátok, hogy a Rey látomásában elhangzó Obi-Wan mondatot Guiness és McGregor szövegéből vágták össze? A mondat ugye így hangzik: "Rey … these are your first steps" - a Rey -t Guienness hangján halljuk, míg a mondat többi részét McGregor mondta fel. Elvileg a "Rey"-es rész a korábbi "Don't be afRAId my little friend" mondatból lett kiemelve, míg Ewan felmondta az egész mondatot, és a kettő mashelték össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Köszi, azóta már McGregor is megerősítette a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Ajj, most látom, hogy visszavitt a fórum egy előző oldalra, csak nem vettem észre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Én is csak néztem mire válaszolsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Valaki a Jakkun lezuhant roncsok között - a csillagrombolók, és szuper csillagromboló kivételével - talált felkelő hajó roncsokat, amiket be lehet azonosítani mondjuk a OT-ból? Szerkesztve: 2016. Március 25. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hát van egy lezuhant X-wing de gondolom azt te is kiszúrtad. Nagy lázadó csatahajóra gondolsz? Könnyen lehet hogy olyan le se zuhant a Jakkun. Ebben az ütközetben főleg a birodalmi haderő szívott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.