csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. De miért kevered ebbe a megjelenési hírbe a Pro Videot??? Nem emlékszel, hogy 1 hete Te linkelted a facebook-jukat, ahol örömködtek a BD-n? Mindegy.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Szerintem megkapjuk ugyanazokat az extrákat mint a külföldiek. Szóval lesz Két ugyanolyan BD -k. A harmadik lemez DVD lenne, de azt érthető módon külön árulják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Nem emlékszel, hogy 1 hete Te linkelted a facebook-jukat, ahol örömködtek a BD-n? Mindegy.. Dehogynem, de itt most arról volt szó, hogy a ProVideo hírei között - AMIT A DVDEXTRÁN OLVASTÁL - miért nincs a BD híre, nem? Hát azért nincs, mert a dvdextrán olvastad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. (szerkesztve) Dehogynem, de itt most arról volt szó, hogy a ProVideo hírei között - AMIT A DVDEXTRÁN OLVASTÁL - miért nincs a BD híre, nem? Hát azért nincs, mert a dvdextrán olvastad. Világos. És mikor lesz a ProVideo-tól vagy az MM-től, vagy ajóistentudjakitől egy részletes specifikációs étvágygerjesztő egy független oldalon vagy akárhol? Mert ahhoz képest, hogy az MM állítólag rizikót vállalva megoldotta a dolgot, nem nagyon prómózza..Nem volna itt az ideje? Szerkesztve: 2016. Március 18. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Kb. mintha egy új SW film jönne a mozikba, amit vagy bemutatnak, vagy nem. Nyugalom emberek, meg fog jelenni, és amúgy a filmet láttátok már párszor, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Kb. mintha egy új SW film jönne a mozikba, amit vagy bemutatnak, vagy nem. Nyugalom emberek, meg fog jelenni, és amúgy a filmet láttátok már párszor, nem? csak 4szer..Érthető, hogy pörgök nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Világos. És mikor lesz a ProVideo-tól vagy az MM-től, vagy ajóistentudjakitől egy részletes specifikációs étvágygerjesztő egy független oldalon vagy akárhol? Mert ahhoz képest, hogy az MM állítólag rizikót vállalva megoldotta a dolgot, nem nagyon prómózza..Nem volna itt az ideje? Fogalmam sincs. Egy hétel ezelőtt még a Média átlag dolgozói sem tudták, hogy meg fog jelenni. Amúgy, abban sem vagyok biztos, hogy bárki, bármi tájékoztatást fog adni. Ez egy olyan termék lesz, hogy vagy megveszed, vagy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Fogalmam sincs. Egy hétel ezelőtt még a Média átlag dolgozói sem tudták, hogy meg fog jelenni. Amúgy, abban sem vagyok biztos, hogy bárki, bármi tájékoztatást fog adni. Ez egy olyan termék lesz, hogy vagy megveszed, vagy nem. Nyilván berendeltem vakon, naná. De érthetetlen üzletpolitika számomra, hogy nem harsogják -még-, hogy; "-ide! csak nálunk csak most, csak önöknek stb-stb" És ha már fáradtak extra lemezzel is, az is reklám lenne, ha tudatnák, hogy ugyanaz mint külföldön esetleg felirattal vagy anélkül. Innentől mire jó a titkolózás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Vagy bemegy a delikvens az áruházba és elolvassa a borító hátulján milyen anyagokat és extrákat tartalmaz a lemez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Mi sérül azzal, ha egy héttel vagy egy nappal a megjelenés előtt kürtölik szét az extrákat? Majd lesz olyan érdeklődő, aki besértődik ezen és nem ad le rendelést? Aligha. Meg fog jelenni. Akit érdekel ahhoz pedig el fog jutni az infó. Lehet hogy már holnap lehet, hogy csak a megjelenéskor de nem marad titokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Érdekességképpen megemlítendő, hogy az xpress -en már előrendelhető a DVD, és azon magyar 5.1DD hangsáv is található. Szóval biztosra vehető a szinkron a BD -n is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Az vette valaki hogy az MM-es blu rayn csak angol és magyar hang van? És hogy csak angol és magyar felírat van? Ezt direkt nekünk gyártották. Semmilyen más piacon nem eladható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Érdekességképpen megemlítendő, hogy az xpress -en már előrendelhető a DVD, és azon magyar 5.1DD hangsáv is található. Szóval biztosra vehető a szinkron a BD -n is. A szinkron megléte azthiszem már korábban is kint volt az MM-adatok közt. Vagy arra gondolsz, hogy biztos nem 2.0-lesz a szinkron? Az valószínű most már és persze hálisten' kategória. Az vette valaki hogy az MM-es blu rayn csak angol és magyar hang van? És hogy csak angol és magyar felírat van? Ezt direkt nekünk gyártották. Semmilyen más piacon nem eladható. Igen néztem már. Helyes! El vagyunk kényeztetve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Az vette valaki hogy az MM-es blu rayn csak angol és magyar hang van? És hogy csak angol és magyar felírat van? Ezt direkt nekünk gyártották. Semmilyen más piacon nem eladható. Csak az angolon. Egyébként ez nem egy akkora dolog, több kiadó is dolgozik(ott) így, hogy csak magyar/angol lemezt ad ki. A Disneynél ez meg külön rendszer - minden országban külön akarja eladni a jogokat és nagyon ritka az öszevont lemez. Amúgy sem meglepő, hisz az első perctől arról volt szó, hogy a MM saját kockázatra legyártatta a lemezeket - akkor meg minek fizetett volna mondjuk a cseh hangsávért? De az is lehet,hogy simán lesz@rják a többi speckót, ez a két fontos info, aztán a többi nem számít. Xpress amúgy rendszerensen letagadja a többi hangsávot, nehogy vissza lehessen keresni, melyik országban jelent még meg magyar vonatkozással és nehogy a vevő megvegye kintről (féláron). De végül is mind1, valószínűleg csak nekünk készült. Állítólag kedd/szerda után talán már lesznek újabb infók a kiadásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Várjuk a részleteket! Azért az ütne ha az extrákon magyar felirat is lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Várjuk a részleteket! Azért az ütne ha az extrákon magyar felirat is lenne! Az a kérdés, azért mennyit kért a Disney meg a fordítók... de ahogy gondolom, ez erősen rajongói kiadvány (mármint hogy valaki a MM-ben nagy SW fan és összekötötte a rajongást az üzlettel), szóval szerintem van rá esély. Talán szerdán kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Köszi az infókat R2! Remélem lesznek magyar extrák! Hú de jó lenne! Tényleg úgy vagyok lassan mint a premier előtt! De jó lesz otthon látni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. (szerkesztve) Lehet hogy abba a 7999 Ft -os árba beleférnek a magyar extrák is. Végül is drágább mint egy hagyományos terjesztésű lemez. Bár ha nem így van,és csak a megtérülést szeretné biztosítani az MM, hát én nem kárhoztatom őket ezért. Én azt látom hogy nem nagyon merik reklámozni. Az MM.hu-n a főoldalon kellene ordítania a megjelenésnek, és nem eldugott almenűkben turkálva megrendelni, vagy más országos "médiában" hírdetni a megjelenést. Szerintem az MM fél hogy a túlrendelik, hogy kevés lesz az a 3000 db. Szerkesztve: 2016. Március 20. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. (szerkesztve) Lehet hogy abba a 7999 Ft -os árba beleférnek a magyar extrák is. Végül is drágább mint egy hagyományos terjesztésű lemez. Bár ha nem így van,és csak a megtérülést szeretné biztosítani az MM, hát én nem kárhoztatom őket ezért. Én azt látom hogy nem nagyon merik reklámozni. Az MM.hu-n a főoldalon kellene ordítania a megjelenésnek, és nem eldugott almenűkben turkálva megrendelni, vagy más országos "médiában" hírdetni a megjelenést. Szerintem az MM fél hogy a túlrendelik, hogy kevés lesz az a 3000 db. Én is furcsálom, hogy még nem megy a reklámja legalább a saját oldalukon. (De ha belegondolunk, hogy még több, mint egy hónap van a megjelenésig, ez még bőven változhat!) A darabszámos felvetésednek, meg nem tudom van-e alapja, a multkori saga BD-s számok után.. Szerintem az MM-nek jó az, ha kevés lesz, ergo elfogy. Behúznak egy strigulát az "ez egy jó rendelés volt füzetkébe" és ennyi. Szerkesztve: 2016. Március 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Van nem kicsi árkülönbség... Azért egy 40 ezeres kiadvány után nem kapkodnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Van nem kicsi árkülönbség... Azért egy 40 ezeres kiadvány után nem kapkodnak. Persze, de volt olcsóbb később. Újkorában pedig kb 10e forint értékben lehetett mellé termékeket kérni ajándékba az xpress-en. És ha 9BD-vel elosztjuk a 40 ropit, nem is volt az akkora rablás. De értelek persze, csak engem nagyon meglepett az 500 eladott példány híre. Vajon mennyi fogyhatott az egylemezes árát tartó fémekből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Nem hiszem, hogy 500 fogyott volna de ez legyen az én bajom. Csak itt a fórumon megvan kb. 10 embernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Nem hiszem, hogy 500 fogyott volna de ez legyen az én bajom. Csak itt a fórumon megvan kb. 10 embernek. Engem mellbevágott a szám. És hát magamból inultam ki, így úgy voltam vele, hogy akár uzsorára is megvettem volna, ha úgy hozta volna a szükség. Azthittem sokan megvették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Az újracsomagolt kiadás szintén 9 lemezzel, amit én is megvettem, meg már csak 25ezer Ft volt. Azt elosztva 9 lemezre pedig aztán tényleg nagyon baráti árat kapunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. MÁR TÖLTHETŐ A FILM JÓ MINŐSÉGBEN NEM HIVATALOS FORMÁBAN!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) MÁR TÖLTHETŐ A FILM JÓ MINŐSÉGBEN NEM HIVATALOS FORMÁBAN!!!!!!!!!!!!! Akkor végre megnézem eredeti hanggal először! köszi az infót! Egy időzített magyar felirattal valaki a rabszolgájává tehetne! az sem baj, ha csak hallás után gyártott cucc a szinkronosból.. Szerkesztve: 2016. Március 22. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. de rohadt lassan jön... áááááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Akkor végre megnézem eredeti hanggal először! köszi az infót! Egy időzített magyar felirattal valaki a rabszolgájává tehetne! az sem baj, ha csak hallás után gyártott cucc a szinkronosból.. Itt van egy, ez a kameráshoz passzol, de egy próbát megér. Szerkesztve: 2016. Március 22. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Itt van egy, ez a kameráshoz passzol, de egy próbát megér. köszi, majd megnézem. Még nekem sem csorgott le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szánalmasak vagytok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.