Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Nekem is megküldték Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Engem meg most hívtak, hogy beérkeztek az áruházba a filmek, de csak holnap lehet őket átvenni. Szóval, szerintem úgy lesz, ahogy az xpress fénykorában: talán ma postázza az MM mindenkinek, s holnap megkapjátok. Én meg elballagok érte. S még valami: aki DVD-t tervez venni, a Tescoban Club Carddal csak 2400 ft, míg máshol 3200. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Nekem is megérkezett az elektronikus számla, szóval remélhetőleg holnap tényleg megérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Köszi az infókat R2! Nekem a dvd is az MMtől jön. Így legalább elértem az ingyenposta keretet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Nagyon úgy tűnik hogy úgy lesz ahogy írod R2. Már küldtek is levelet, hogy a csomagot feladták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Én Pick Pack pontra kértem, csütörtökön lehet átvenni majd elvileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Nagyon úgy tűnik hogy úgy lesz ahogy írod R2. Már küldtek is levelet, hogy a csomagot feladták. Nekem még nem jött mail. De a honlapon azt írják, hogy "Rendelését összecsomagultuk, és hamarosan átadjuk logisztikai partnerünknek." Melyik cég szállít nekik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Az MPL szállít, ami a posta egyik ága. Nekem három óra körül jött meg a mail tőlük, hogy a csomagot átvették. A múltkor a BD lejátszót is kihozták egy nap alatt, szóval szerintem is várható holnap. Már a könnyebben elérhető helyeken. Egyébként megnézni én is a hétvégén, pontosabban szombaton tervezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Nekem ebben a pillanatban jött meg az MLP-től a mail, hogy feladták a csomagot. Viszont az is benne van, hogy várhatóan csütörtökön érkezik meg. Persze nem baj, de azért jobban örülnék, ha már holnap megérkezne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Az semmit nem jelent. Nekem is későbbi napot írtak a múltkor, de megjött előbb. Az a maximum mikorra megkapod, azért írják azt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. MPL bizony! Megjött a levél! És egy friss tapasztalat. Tegnap szerdàra írtak egy küldeményt és ma itt volt! Szerintem holnap meglesz mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerintetek a postások holnap fognak örülni??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerintetek a postások holnap fognak örülni??? Elnézést a személyeskedésért, de nekem apám a csomagos a városban és biztosíthatlak, hogy egyik nap sem örül! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerintetek a postások holnap fognak örülni??? Amikor megjelent a Star Wars blu-ray kiadása, és meghozta a futár, ez volt a kérdése: Star Wars? Mint kiderült, csak az utcánkba többet is kihozott és az egész városba rengeteg helyre kellett vinnie. Szerintem holnap is ilyen élményben lesz részük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. (szerkesztve) Szerintetek a postások holnap fognak örülni??? Vajon mennyi előrendelés lehet? Kíváncsi lennék a valós számokra, mennyi jött a filmekből és hogy áll a rendelés. Amikor megjelent a Star Wars blu-ray kiadása, és meghozta a futár, ez volt a kérdése: Star Wars? Mint kiderült, csak az utcánkba többet is kihozott és az egész városba rengeteg helyre kellett vinnie. Szerintem holnap is ilyen élményben lesz részük. Csak ezt nem a sima postás hozza, hanem futár postás, kocsival. Szerkesztve: 2016. Április 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megjött az e mail az MM felől . Csütörtök. Én nem tudom, nekem a 40.000 Ft-os SW saga BD díszdobozomat (Xpress) megnyomott sarokkal hozta a futár annak idején. Jó, annyira nem volt vészes, még túl tudtam tenni magam rajta, de akkor is. Szerintem izguljunk. Az a tuti amit magam veszek. Inkább ne izguljunk. 2x nem csap ugyanoda a villám! Rendben lesznek a BD-ink, dvd-ink! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Csak ezt nem a sima postás hozza, hanem futár postás, kocsival. A Saga BD-met sem postás hozta, hanem futár. Én a sima Postára semmit sem bízok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Kíváncsi leszek R2 mennyiben lesz más a véleményed egy otthoni TFA élmény után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. A Saga BD-met sem postás hozta, hanem futár. Én a sima Postára semmit sem bízok. Nem tudom másutt hogy megy, de az MPL is a sima posta része. Nálunk kétesélyes, hogy ki lesz a kézbesítő, de sima csomagos postások ők is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Nálam jószerivel minden újranézés egyre jobbá érlelte Az egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon nézeti magát. Eleve egy piszok jó jelenettel indul. A falu irtás hangulatilag egészen szenzációs, úgyhogy könnyű nekifogni, aztán még akkoris ha csak bele akartam nézni mindig indul az alkudozás magammal, hogy hol hagyjam abba. Oké még azt hogy Poe-t felviszik... najó még Rey kezdő jelenetei, itt remek a zene és nagyon ott van a hangulat a roncsokkal meg Unkar Plutt tenyérbe mászó képével... hopp most jön Poe kinzása; az Erő még sose volt ilyen félelmetes mint itt ezt persze muszáj megnézni... áh most jön a szökés, ez kihagyhatatlan.... És kb. így a film végéig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Ismerős érzések. Na majd hétvégén egy kis villányi vörös társaságában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Én utoljára a közös fórumos mozizáson láttam a fimet, és már alig várom, hogy megint láthassam, végre angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Regisztráltam magam a MM honlapján. Hátha megnyerem. Viszont nem rendeltem meg, 7 millió adatot kér. Ehhez most sok türelmem nincs. Csak lesz 1 db fekete a Duna Plazaban pénteken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Most lehet hogy kinevettek, de a szinkron miatt várom. Nekem bejött, föleg Csernák János munkája tetszik. Most hogy a hiba is javítva lett, én bizony szinkronosan nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Úgy látszik, a Média Markt saját bolthálózatában sem tud rendet tartani... van, ahol már árulták ma és vannak, akiknek már megvan. Xpressen a BD gyűjtemény topikban van néhány kép róla. Mindegy, egy nap nem a világ. Kíváncsi leszek R2 mennyiben lesz más a véleményed egy otthoni TFA élmény után. Rendes vagy, hogy gondolsz rám, ígérem, minden tőlem telhetőt megteszek. Ma voltam Ausztriában, 5 euróért megvettem a filmzene CD-t, meg már megjött a könyv is... úgyhogy részemről semmi akadálya az új esélynek. Csak az a fránya haláleset ne lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megvan a kiadvány! Yeah! Bevallom őszintén mindkét kiadványt (fekete/fehér) a kezembe vettem, nem tudtam azonnal dönteni. A két szín értelemszerűen a két oldalt (világos/sötét) szimbolizálja, melyet egy a csomagolásra ragasztott matrica is megerősít. A feketét választottam, de kizárólag esztétikai okok miatt. Mindig is világos oldali szimpatizáns és Jedi párti voltam, kicsit pálfordulásnak érzem, hogy "sötét oldali" kiadványt választottam... de hát na ez nézett ki jobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. (szerkesztve) Meghozta az LMP korrekten a premier napjára, pedig az e mailban csütörtököt írtak. Az apósom előszőr elhajtotta a futárt, mert nem tudta hogy itthon vagyok, úgy kellet visszahívnom a sofőrt, de megérte. Nagyon szép dombornyomott, sötét oldali változatot kaptam. A főliázógép nem kegyelmezett, irgalmatlanúl befóliázta, jó feszesre. Na mondom, magamban biztos lepattant a lemez a gombjáról. Tudni kell hogy ki nem állhatom a karcos lemezeket. Hál istennek nem pattant le, teljesen karcmentesek a lemezek. Ezt nevezem exkluzivitásnak, angol magyar hang és felirat, semmi flikk-flakk. És valóban a Provideo működött közre, viszont semmi utalás az MM-re. És most megyek és beleásom magam. Szerkesztve: 2016. Április 27. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Az enyém otthon vár! 3-4 közt érek haza, és akkor a magamévá teszem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. De jó nektek. Hozzám még mindig nem kopogtatott be a postás. Pedig a csomagkövetés szerint már hajnali negyed ötkor a veszprémi logisztikai üzemben volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Előbb kellett volna panaszkodnom, megjött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.