lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szubjektív, főleg ha egy ember válogat. Legalább megtudhatjuk, mi az ízlése plokoomnak. Plok nem is tagadta a szubjektivitást. Valóban nagyon jó látni azt a sort! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Royalnak bejön az 1-2-3. Kevered Bebával nem? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Royalnak bejön az 1-2-3. Kevered Bebával nem? Ja, igen, bocs... szóval, Beba. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Royalnak bejön az 1-2-3. Kevered Bebával nem? Én abban is kételkedtem hogy Royal Star Wars rajongó.Még egy mondatot nem láttam tőle ami a filmekhez köthető. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Odynak hihetsz. Anno együtt nyomták egy régi fórumon. Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Én gonosz módon kicsit rötyögtem amikor az egyik ilyen Youtube-os videon a srác mutogat valamit a kiállításra kitett "nevesincs" darabok közül. Elképzeltem azt a szitut amikor a szervezők azon vakarják a fejüket, hogy mi a francokat kéne kiállítaniuk. Lefogadom a legtöbb dolog a szemetesek környékéről került oda, főleg a különböző bemutatott droidalkatrészek és egyebek Jó, jó tudom. Ne legyek már ennyire házsártos vén f*sz, de most tényleg érdekelne az a szitu amiből fakad egy ilyen jellegű kiállítás És bizz isten, rajongó vagyok én is mégha annyira nem is megrögzült Na, két évtizede ilyet se állítottam volna. Faltam az SW-t Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. TV2 fél hetes híradójában megemlékeztek az évfordulóról, egy rövid riporttal is. RTL Klub híradót nem nézte valaki? Ott nem volt semmi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Te oldi! Miről beszélsz, mert én nem értem. Milyen szemetes, vagy mi van? Szedd már össze magad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Ez a hat rész a világ legjobb sorozata. Annyira el van találva benne minden, hogy az utánozhatatlan. A hangulat, a karakterek, a történet....ilyen nincs még egy, és nem is lesz soha! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Összefoglaló a C4 nyitó ceremóniájáról. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Nekem is tetszik Plok válogatása eddig. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Te oldi! Miről beszélsz, mert én nem értem. Milyen szemetes, vagy mi van? Szedd már össze magad. Hát volt ott sok bizz-bazz amire ráfirkálják pl, hogy ebben és ebben a jelenetben a háttérben tipegő droid multifunkcionális röppentyűje volt és akkor erre most tátsa mindenki nagyra a száját Najó, ez elégé elnagyolt példa volt, de most komolyan ennél a kiállításnál nekem sokkal jobban bejött a '96-os vagy '97-es PeCSá-ban megrendezett sci-fi kiállítás ahol alkalmas környezetbe voltak beillesztve a szereplők. Mondjuk az Alien királynő volt a legüberfrankóbb....szóval a Lucas cégtől minimum ez lenne az alap. Amúgy akkor is volt SW kiállítás rombolóstúl bith zenészstül Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. (szerkesztve) Én talán nem mondanák véleményt, hisz nem vagyok ott, egy kis videó meg semmit nem ér. Amúgy most az jön, hogy a magyar klubnap jobb volt mint a celeb IV? Eddig egyébként semmi érdekes hír nem érkezett. Akik ott vannak azoknak biztos frankó, de a többi rajongónak olyan, mintha nem is lenne semmi. Szerkesztve: 2007. Május 27. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Éljen a kishazánk rajongótábora! De most komolyan, olyan nagy durranásokról nem lehet hallani. Hülye viccel élve még az elhagyott táskáról is kiderült, hogy nincs benne semmi pukkanó dolog :S Amúgy k*rva f*sza, hogy ilyenek tarkítják a Celebet :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Talán majd a ma esti meglepi nagyot üt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Talán majd a ma esti meglepi nagyot üt. Ámen Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Én is furcsálom, hogy ilyen unalmas ez a találka.Be kellene mutatniuk egy előzetest az animációs sorozatról, és legalább beszélni az élőszereplősről.A videójáték mutogatást is feleslegesnek érzem arra ott van az E3.Úgy érzem, hogy utólag ez csalódás lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Be kellene mutatniuk egy előzetest az animációs sorozatról Már megtörtént. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Már megtörtént. Igen nemrég láttam. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Nem értem miért kellett idénre ez a Celebration. Oké, hogy 30. évforduló, de az még magában édeskevés, hogy pár háttérszereplő elénekli a színpadon szűk rajongótábornak a "Boldog szülinaaapot""-ot. Azért magában, mert a Celebration-on kívül semmi nem lett a jubileumból. Jelenleg ezekről beszélhetnek: - jövő ősszel jön majd az animációs sorozat, de addig lesz még egy Celebration jövő májusban, amin már részleteket is tudunk mutatni, nem csak ezt a másfél perces trailert (az ep3 bemutatója idején még annak örülhettünk, hogy 2007-ben jön a cgi sorozat, rá egy évvel pedig az élőszereplős. na ebből sem lett semmi) - még ebben az évezredben (2010) remélhetőleg tényleg műsorra tűzik az élőszereplő sorozatot, de az még annyira nem áll sehogy, hogy csak annyit tudunk mondani róla, hogy a 2 trilógia között játszódik. gyertek vissza jövőre, akkor mutatunk pár artworkot, de 2 év múlva valószínűsíthetünk bár forgatási képet - sajnos a videójátékról is csak ezt az 1 új making ofot hoztuk, játszható demóról ne is álmondjatok. valószínű, hogy tovább tolódik a megjelenés, de azért a következő Celebration-on már tényleg kipróbálhatjátok!! - dvd, hd-dvd, blu-ray megjelenés nuku, nehogy örüljetek, meg ábrándozzatok, hogy lesz még miért várni a régebbi epizódok új kiadásait - tényleg beígértük a filmek 3d-sítését, de sajnos abból sem lett semmi - vannak viszont új figurák a majdnem megjelent játék szereplőiről, meg új figurák azokról a karakterekről, akiket a 30 év alatt 100-szor megvehettetek Valószínüleg a SW fejeseknek is piroslik a fejük, ezért jópár Hyperspace-es videót ingyenessé tettek, mert a fizetős szolgáltatás sem ér semmit már 2 éve (de azért hajrá Webstripek!!!) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Ez így van! Igazán izgalmas dolog, csak a CW trailer volt. Mintha muszájból rendezték volna az egészet. Ez eddig elég soványka jubileum. Sajna nagyon látszik, hogy most a Lucasfilmnél teljes erőbedobással az Indy-re koncentrálnak. Az SW háttérbe került. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Az egész végülis egy zsibvásár ahol az eladók járnak a legjobban. Tényleg édeskevés újdonság van a kiállítás mögött, márha újdonságokat akartak szolgáltatni. Momentán ami nekem eddig tetszett az a bikinis Leiák felvonulása Jabba köré Vaj' miért is? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Momentán ami nekem eddig tetszett az a bikinis Leiák felvonulása Jabba köré Vaj' miért is? Hát az nekem is igencsak begyütt Ez az egész olyan "nagyot akart a szarka, de nem bírta a tolla" dolog. Beigértek hetet, havat, aztán senki sem bírta ezt tartani, és most éppen csak vagyogatnak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Kicsit hasonlít az XBOX 360 premierjére amikor még egy szál "doboz" sem működött és a játékok Apple G5-ön futottak Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Én már egyre inklább úgy vagyok vele hogy jobb lett volna nem kitalálnom hogy el akarok menni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Én már egyre inklább úgy vagyok vele hogy jobb lett volna nem kitalálnom hogy el akarok menni. Nocsak... miért? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Nocsak... miért? Mert már annyit olvastam arról hogy kevés amivel elő akarnak rukkolni hogy már kezdem feles pénzkidobálásnak érezni az egészet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Á biztos jó lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Mert már annyit olvastam arról hogy kevés amivel elő akarnak rukkolni hogy már kezdem feles pénzkidobálásnak érezni az egészet. Igen, de ahhoz hozzá kell tenni, hogy úgy nem élmény, ha: 1. Már több ilyenen is ott voltál 2. Ha csak a gép előtt ülve vársz. Ott lenni, és különösen először részt venni egy ilyenen, viszont bazi nagy élmény lehet és lesz nektek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Bizony, meg gondolj arra Rog, hogy minnél gyérebb a Celeb, annál több idő jut Londonra és akkor megnézhetjük Freddie Mercury villáját is Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.