Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Jött egy olyan infó is, hogy Lando valami nagy dolgot tud Rey múltjáról. És mindezt egy jelenetben Poe és Finn is megtudja általa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Ez egyre rosszabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. (szerkesztve) Ezek azért egyelőre csak pletykák, nem komolyak. Azért az MSW is tévedett már jó néhányszor. Szerkesztve: 2019. Augusztus 6. - Kenobi tábornok 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Van egy olyan mondás, hogy minden pletykának van valóság alapja. Mert ugye ha Lando valami nagy dolgot tud Rey-ről, az szinte biztos hogy a Luke-Han vonalhoz köthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Számomra nagyon nehéz ezeknek a pletykáknak hitelt adni. Egyrészt, elég hülyén festene, ha Lando, aki nagyjából 30 év után kerül elő, többet tud az állítólagosan Luke-hoz vagy Hanhoz köthető Rey-ről, mint Leia. Másrészt, az ep7-ben Han nem úgy kezelte, mint aki ismerné a lányt, és az ep8-ban Luke sem mutatta semmi jelét, hogy halvány fogalma lenne arról, kicsoda ő. Még ha Abrams ignorálná is az ep8-at, akkor sem köpné szembe a saját filmjét. A legtöbb, amit el tudok képzelni, hogy Zorri lehetne Rey anyja - a két színésznő között elég nagy a korkülönbség (16 év), hogy ez lehetséges legyen. És egy svindlerből kinézem, hogy a nem kívánt gyerekét lepasszolja egy olyan alvilági figurának, mint Unkar. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Egy pletyka szerint bejön a képbe az időutazás. A film végén pedig Rey visszamegy a múltba és felveszi a Shmi nevet, és erre utal a "Rise Of Skywalker" cím. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Jajj ne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. 50 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Egy pletyka szerint bejön a képbe az időutazás. A film végén pedig Rey visszamegy a múltba és felveszi a Shmi nevet, és erre utal a "Rise Of Skywalker" cím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. 1 órával korábban, HeirToGrievous írta: Egy pletyka szerint bejön a képbe az időutazás. A film végén pedig Rey visszamegy a múltba és felveszi a Shmi nevet, és erre utal a "Rise Of Skywalker" cím. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. (szerkesztve) Én még hozzátenném azt hogy Rey terhesen megy vissza a múltba ugyanis összejön és lefekszik Kylo-val. A kettejük gyereke pedig Anakin lesz. Szerk.: Ez egy kicsit mellé ment. Vidámságot és nem szomorúságot akartam okozni azzal a poénnal. Pedig szerintem jó lett. Bár lehet hogy csak elfogult vagyok mert én találtam ki. Szerkesztve: 2019. Augusztus 6. - Rog 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. (szerkesztve) @Kenobi tábornok hívta fel a figyelmet a képregények topikban egy érdekes fejtegetésre, aminek a filmhez is köze lehet. https://ziro.hu/konyv/kepregenyek/a-fenykard-a-gyengeknek-valo-egy-titokzatos-sith-szekta-es-a-ren-lovagok/ Szerkesztve: 2019. Augusztus 6. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. (szerkesztve) Nagyon izgalmasak ezek az infók a sithekről, hogy nem csak egy egy dimenziós rend volt, hanem azon belül is voltak különböző ágak, szekták, különutasok. A Renek is valami ilyesmi kultúrából meríthettek a kezdetekkor. Szerkesztve: 2019. Augusztus 7. - Kenobi tábornok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. "Az is kiderül a füzetből, hogy Kendoh már rálelt a titokzatos fegyver pengéjére, s hogy egy rejtélyes patrónus fizet neki a sith kardért" Palpatine? Snoke? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Nagyon úgy tűnik, hogy valami új Sith ágat akarnak behozni. Nagyon érdekesen hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 7. Talán valami olyasmi lesz, mint Krayt a Hagyaték képregényekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 7. 23 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Talán valami olyasmi lesz, mint Krayt a Hagyaték képregényekben. De Krayt-nak volt fénykardja ha jól tudom. Itt az az érdekes hogy ez a szekta egyáltalán nem használt fénykardot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 8. 21 órával ezelőtt, Iqvi írta: De Krayt-nak volt fénykardja ha jól tudom. Itt az az érdekes hogy ez a szekta egyáltalán nem használt fénykardot. Igen, Krayt-nek volt fénykardja, nem is erre gondoltam, hanem a krayti Sith értelmezésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. A D23-on terítékre kerül a TROS is, valószínűleg jön a BTS videó és a plakát. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Lehet, hogy volt már róla szó de mi van akkor, ha a Sith trooperek klónok? Vagy csak most így hirtelen előkerülnek a semmiből? Biztos, hogy köze van ennek Palpatinehoz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Már én is gondolkodtam ezen, nem lenne rossz. Bár kérdéses, hogy a régi időkben élő klónok lennének, vagy Palpi valamilyen úton módon tenyésztett néhányat halála után. Amúgy én nekem van egy olyan érzésem, hogy a Ren lovagok, a sith trooperek és "Palpatine" valamilyen kapcsolatban lesznek egymással. Utóbbi kettő biztos, a Reneket meg azért rakom ide, mert a két film alatt eléggé elvoltak tűnve, persze a 7 -ben megemlítették őket, de semmi hírük nem volt. Eltudom képzelni, hogy teszem azt küldetésen voltak és azon a bizonyos küldetésen Palpival találkoztak vagy annak seregével. Visszatérve pedig látva, hogy Kylo a góré, lehet nem tetszik nekik így a kapott sereggel harcba szállnak Kylo ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Elvileg Sonke is az ismeretlen régiókból jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: de semmi hírük nem volt. Nagyon idejük se lett volna feltűnni elvégre a 2 rész nem nagy időintervallumot fog le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. (szerkesztve) Ren-lovag Lego figura. Izgalmasnak ígérkezik ez a skull face lovag. Olyan az arca, mintha egy koponya lenne csak. Szerkesztve: 2019. Augusztus 13. - Dzséjt 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Van még egy rakás ilyen új lego, nem akarod betenni őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. @Ody MandrellParancsolj!Tessék! Sith trooper Kylo és Pryde Finn és Lando 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Törölték a képeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Nálam még látszódik mobilon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Nálam se látszódnak, mobilról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nálam még látszódik mobilon. Mert nálad még betöltődött a sütik közé, de ez sajnos rajtam nem segít, nálam már csak ennyi van: "If you are looking for an image, it was probably deleted." 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. én sem látom őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.