Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Számomra nagyon nehéz ezeknek a pletykáknak hitelt adni. Egyrészt, elég hülyén festene, ha Lando, aki nagyjából 30 év után kerül elő, többet tud az állítólagosan Luke-hoz vagy Hanhoz köthető Rey-ről, mint Leia. Másrészt, az ep7-ben Han nem úgy kezelte, mint aki ismerné a lányt, és az ep8-ban Luke sem mutatta semmi jelét, hogy halvány fogalma lenne arról, kicsoda ő. Még ha Abrams ignorálná is az ep8-at, akkor sem köpné szembe a saját filmjét.

A legtöbb, amit el tudok képzelni, hogy Zorri lehetne Rey anyja - a két színésznő között elég nagy a korkülönbség (16 év), hogy ez lehetséges legyen. És egy svindlerből kinézem, hogy a nem kívánt gyerekét lepasszolja egy olyan alvilági figurának, mint Unkar.

Hozzászólás ideje:

Egy pletyka szerint bejön a képbe az időutazás.

A film végén pedig Rey visszamegy a múltba és felveszi a Shmi nevet, és erre utal a "Rise Of Skywalker" cím.

Hozzászólás ideje:
50 perccel korábban, HeirToGrievous írta:

Egy pletyka szerint bejön a képbe az időutazás.

A film végén pedig Rey visszamegy a múltba és felveszi a Shmi nevet, és erre utal a "Rise Of Skywalker" cím.

comedy lol GIF by CBC

Hozzászólás ideje:

Én még hozzátenném azt hogy Rey terhesen megy vissza a múltba ugyanis összejön és lefekszik Kylo-val. A kettejük gyereke pedig Anakin lesz. :D

Szerk.: Ez egy kicsit mellé ment. Vidámságot és nem szomorúságot akartam okozni azzal a poénnal. Pedig szerintem jó lett. Bár lehet hogy csak elfogult vagyok mert én találtam ki.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

@Kenobi tábornok hívta fel a figyelmet a képregények topikban egy érdekes fejtegetésre, aminek a filmhez is köze lehet. :hmm:

https://ziro.hu/konyv/kepregenyek/a-fenykard-a-gyengeknek-valo-egy-titokzatos-sith-szekta-es-a-ren-lovagok/

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nagyon izgalmasak ezek az infók a sithekről, hogy nem csak egy egy dimenziós rend volt, hanem azon belül is voltak különböző ágak, szekták, különutasok. A Renek is valami ilyesmi kultúrából meríthettek a kezdetekkor.

Szerkesztve: - Kenobi tábornok

Hozzászólás ideje:

"Az is kiderül a füzetből, hogy Kendoh már rálelt a titokzatos fegyver pengéjére, s hogy  egy rejtélyes patrónus fizet neki a sith kardért"

Palpatine? Snoke? :D

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Talán valami olyasmi lesz, mint Krayt a Hagyaték képregényekben.

De Krayt-nak volt fénykardja ha jól tudom. Itt az az érdekes hogy ez a szekta egyáltalán nem használt fénykardot.

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Iqvi írta:

De Krayt-nak volt fénykardja ha jól tudom. Itt az az érdekes hogy ez a szekta egyáltalán nem használt fénykardot.

Igen, Krayt-nek volt fénykardja, nem is erre gondoltam, hanem a krayti Sith értelmezésre.

Hozzászólás ideje:

Már én is gondolkodtam ezen, nem lenne rossz. Bár kérdéses, hogy a régi időkben élő klónok lennének, vagy Palpi valamilyen úton módon tenyésztett néhányat halála után. :hmm:

Amúgy én nekem van egy olyan érzésem, hogy a Ren lovagok, a sith trooperek és "Palpatine" valamilyen kapcsolatban lesznek egymással. Utóbbi kettő biztos, a Reneket meg azért rakom ide, mert a két film alatt eléggé elvoltak tűnve, persze a 7 -ben megemlítették őket, de semmi hírük nem volt. Eltudom képzelni, hogy teszem azt küldetésen voltak és azon a bizonyos küldetésen Palpival találkoztak vagy annak seregével. Visszatérve pedig látva, hogy Kylo a góré, lehet nem tetszik nekik így a kapott sereggel harcba szállnak Kylo ellen.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

de semmi hírük nem volt.

Nagyon idejük se lett volna feltűnni elvégre a 2 rész nem nagy időintervallumot fog le.

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nálam még látszódik mobilon. 

Mert nálad még betöltődött a sütik közé, de ez sajnos rajtam nem segít, nálam már csak ennyi van: "If you are looking for an image, it was probably deleted." :( 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.