luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Tény és való, hogy Organa megjelenese minden szempontból fontosabb, nagyon remélem, hogy ő feszít ott zöldben. De remélem kaponk Tarkint is, mert egyelőre Krennic karakterével nem tudok mit kezdeni.... Egyesek úgy vélik, hogy az a fickó Tarkin.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ahhoz túl fiatalnak tűnik, nem? Napokkal az ep.4 előtt járunk. Bár a trailerből látszik hogy lesznek hagyományos flashbackek. Jyn Erso-t kislányként is látni fogjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. A kép alapján a feltételezett Tarkin, mintha Krennic alá tartozna. Az meg ledegradálná a nimbuszát.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Hát, ezen a képen a kora pont nem megállapítható. Ugyanannyira lehet fiatal, mint öregebb. Szóval akár Tarkin is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ahhoz már őszhajúnak kéne lennie. Meg úgy áll ott, mintha csak egy lenne a sok kis tiszt közül, akik Krennic előtt hajlonganak, holott ő azért kicsit magasabban áll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ahhoz már őszhajúnak kéne lennie. Meg úgy áll ott, mintha csak egy lenne a sok kis tiszt közül, akik Krennic előtt hajlonganak, holott ő azért kicsit magasabban áll. Ugyanezt írzam le más szavakkal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Hát, ezen a képen a kora pont nem megállapítható. Ugyanannyira lehet fiatal, mint öregebb. Szóval akár Tarkin is lehet. Tarkinnak az ep.4-ben egyértelműen őszülő haja van. Ha az illető Tarkint alakitja akkor csak egy fiatalabb verzióról lehet szó. De tippre nem ő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ugyanezt írzam le más szavakkal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Most megnéztem kinagyítva, szerintem az a csóka tuti nem Tarkin.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Az a manusz szerintem se Tarkin. Ő pedig talán Bail Organa a mai werkfilmből: Überklassz lenne ha tényleg ő lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Most megnéztem kinagyítva, szerintem az a csóka tuti nem Tarkin.... Tuti, hogy Krennic. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Tuti, hogy Krennic. Nem a fehér ruhásra gondoltunk, hanem az előtte álló zöld ruhás bolyban az egyik a feltételezett Tarkin, van felette egy pici, piros nyilacska. A fehér köpenyes az természetesen Krennic Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Nem a fehér ruhásra gondoltunk, hanem az előtte álló zöld ruhás bolyban az egyik a feltételezett Tarkin, van felette egy pici, piros nyilacska. A fehér köpenyes az természetesen Krennic Nekem Tarkin ugrik be. Másnak nincs olyan fizimiskája az egész birodalomban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Egy jelenet a filmből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Az eddig hallottak alapján talán ez a képsor írja le a legtalálóbban Kaytoot. Szerkesztve: 2016. Július 16. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Amikor mutatták a celebrationon, fetrengtem. valahogy nagyon eltalálták ezt a jelenetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Nagy arc lehet az a droid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ez k*rva nagy. Chopper 2? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. A magyar nyelvű plakát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Jedha, a Star Wars Mekkája Egy interjú Gareth Edwards-al amiben sokk mindent elárul a Jedha bolygórol. „Úgy gondolkodtam, hogy ha mondjuk az Új remény Jézus története lenne, a háttérben léteznie kellene egy egész vallásnak is. Úgy éreztük, ha a Jedik ezer emberöltőn át egy spirituális hitrendszer vezetői voltak, akkor a Star Wars világában is kell lennie egy Mekkához vagy Jeruzsálemhez hasonló helynek.” Edwards utalt rá, hogy a Jedha háttértörténete a Star Wars-kánon miatt fontos, és a Lucasfilm kérésére került be a filmbe. Vagyis nyugodtan számíthatunk rá, hogy a Zsivány Egyes után is fogunk még hallani a Star Wars-galaxis Mekkájáról. http://ovibankenobi.blog.hu/2016/07/18/gareth_edwards_rendezo_a_zsivany_egyes_forgatasarol_darth_vaderrol_es_a_jedik_mekkajarol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Ez nagyon érdekesen hangzik! Az is ahogy Edwards az egész filmről beszél. Nagyon kíváncsi vagyok rá mit hoztak össze. Ha a fele igaz annak amit mond akkor egy különleges darabbal lesz dolgunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Ha kérésre került be akkor komoly sansz van rá, hogy a sequel trilógiában szerepelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. (szerkesztve) Megtaláltam azt a fan videót, amiről Tibur 55 azt hitte, hogy a Rogue One előzetese. https://youtu.be/ZGaJzZtcxOc Szerkesztve: 2016. Július 18. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Kiderült, hogy az "űrmajom" neve Bistan, a lakaru nevű fajba tartozik, és egy U-szárnyú tüzére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. De jó a magyar plakát! Viszont ez a "tüzér" annyira nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. (szerkesztve) Egy újabb karaktert ismerhetünk meg. Nagyon menőn néz ki. Szerkesztve: 2016. Július 21. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Egy újabb karaktert ismerhetünk meg. Nagyon menőn néz ki. Nekem Ő sem tetszik túlzottan. De az már legalább biztos, hogy illeszkedni fog a film a koszos-poros epIV hangulathoz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Nekem bejön, elég elvont figura, igazi SW -s. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. A légző-készüléke picit hasonlít Vaderéhez (még mellkasi panelja is van), csak sokkal olcsóbbnak és leharcoltabbnak tűnik. Tetszik ahogy maga az egész figura is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. A csövek miatt nekem inkább Wat Tambor jutott eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek... Előző oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Következő 13 / 47 oldal Csatlakozz a beszélgetéshez! Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához. Új hozzászólás × Beillesztett szöveg. Illessze be egyszerű szövegként Only 75 emoji are allowed. × A linked automatikusan beágyazódott. Linkként jelenjen meg × Az előző tartalom visszaállítása. Korábbi szöveg törlése × Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből. Kép beillesztése × Asztal Tablet Telefon Válasz küldése Megosztás További megosztási lehetőségek... Követők 0
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Most megnéztem kinagyítva, szerintem az a csóka tuti nem Tarkin.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Az a manusz szerintem se Tarkin. Ő pedig talán Bail Organa a mai werkfilmből: Überklassz lenne ha tényleg ő lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Most megnéztem kinagyítva, szerintem az a csóka tuti nem Tarkin.... Tuti, hogy Krennic. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Tuti, hogy Krennic. Nem a fehér ruhásra gondoltunk, hanem az előtte álló zöld ruhás bolyban az egyik a feltételezett Tarkin, van felette egy pici, piros nyilacska. A fehér köpenyes az természetesen Krennic Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Nem a fehér ruhásra gondoltunk, hanem az előtte álló zöld ruhás bolyban az egyik a feltételezett Tarkin, van felette egy pici, piros nyilacska. A fehér köpenyes az természetesen Krennic Nekem Tarkin ugrik be. Másnak nincs olyan fizimiskája az egész birodalomban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Egy jelenet a filmből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Az eddig hallottak alapján talán ez a képsor írja le a legtalálóbban Kaytoot. Szerkesztve: 2016. Július 16. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Amikor mutatták a celebrationon, fetrengtem. valahogy nagyon eltalálták ezt a jelenetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Nagy arc lehet az a droid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ez k*rva nagy. Chopper 2? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. A magyar nyelvű plakát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Jedha, a Star Wars Mekkája Egy interjú Gareth Edwards-al amiben sokk mindent elárul a Jedha bolygórol. „Úgy gondolkodtam, hogy ha mondjuk az Új remény Jézus története lenne, a háttérben léteznie kellene egy egész vallásnak is. Úgy éreztük, ha a Jedik ezer emberöltőn át egy spirituális hitrendszer vezetői voltak, akkor a Star Wars világában is kell lennie egy Mekkához vagy Jeruzsálemhez hasonló helynek.” Edwards utalt rá, hogy a Jedha háttértörténete a Star Wars-kánon miatt fontos, és a Lucasfilm kérésére került be a filmbe. Vagyis nyugodtan számíthatunk rá, hogy a Zsivány Egyes után is fogunk még hallani a Star Wars-galaxis Mekkájáról. http://ovibankenobi.blog.hu/2016/07/18/gareth_edwards_rendezo_a_zsivany_egyes_forgatasarol_darth_vaderrol_es_a_jedik_mekkajarol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Ez nagyon érdekesen hangzik! Az is ahogy Edwards az egész filmről beszél. Nagyon kíváncsi vagyok rá mit hoztak össze. Ha a fele igaz annak amit mond akkor egy különleges darabbal lesz dolgunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Ha kérésre került be akkor komoly sansz van rá, hogy a sequel trilógiában szerepelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. (szerkesztve) Megtaláltam azt a fan videót, amiről Tibur 55 azt hitte, hogy a Rogue One előzetese. https://youtu.be/ZGaJzZtcxOc Szerkesztve: 2016. Július 18. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Kiderült, hogy az "űrmajom" neve Bistan, a lakaru nevű fajba tartozik, és egy U-szárnyú tüzére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. De jó a magyar plakát! Viszont ez a "tüzér" annyira nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. (szerkesztve) Egy újabb karaktert ismerhetünk meg. Nagyon menőn néz ki. Szerkesztve: 2016. Július 21. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Egy újabb karaktert ismerhetünk meg. Nagyon menőn néz ki. Nekem Ő sem tetszik túlzottan. De az már legalább biztos, hogy illeszkedni fog a film a koszos-poros epIV hangulathoz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Nekem bejön, elég elvont figura, igazi SW -s. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. A légző-készüléke picit hasonlít Vaderéhez (még mellkasi panelja is van), csak sokkal olcsóbbnak és leharcoltabbnak tűnik. Tetszik ahogy maga az egész figura is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. A csövek miatt nekem inkább Wat Tambor jutott eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Jelenlévő felhasználók: 0 felhasználó