Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Itt van Pao is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Látszólag nagyon élvezik a "szakmájukat". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Humorforrások lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. (szerkesztve) Attól az iszapkupac kinézetű Pao-tól nagyon idegenkedek. A másik kettőt első blikkre megszoktam. Nem rossz arány. Szerkesztve: 2016. Július 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Egy újabb karaktert ismerhetünk meg. Nagyon menőn néz ki. Nekem erről a lényről a Quake 2 és 4 Stroggjai jutnak eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Nekem erről a lényről a Quake 2 és 4 Stroggjai jutnak eszembe. És tényleg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Dögösek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Jól néznek ki nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Túeszó bepózolásáról nekem kapásból a '84-es termi kamionroncsok közti felállása ugrott be. A sityak meg nagyon baró. Jó lenne látni az egész gúnyát. Szuperül nézhet ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Szép és jó, de amúgy nagy csend van ebben a topikban, viszont msr csak 4 és fél hónap.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Az azért nem kevés Az ep.7-es tapasztalok alapján a Rogue One részleg majd igazán november végén, december elején fog pörögni amikor majdnem minden nap kijön majd valami új promó-anyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. (szerkesztve) Na...ha már reklamáltál Lenci. Tessék. Szerkesztve: 2016. Július 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Kösziiiii.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Az egyik fórumon előbányásztak egy januári bejegyzést egy fickótól aki azt mondta, hogy több idén érkező filmen is dolgozik. Akkor azt írta, hogy a Batman v Superman vágása kész rémálom és óriási katyvasz készül, de sok jót a Suicide Squad-tól se érdemes várni, bár az azért jobb lesz. Amit a BvS-ről ír az alapján még lehet hogy tényleg nem óriási kamu az egész. Mindenesetre a Rogue One-ról is nyilatkozott, méghozzá a következőt: "Rogue One will be good (with a fabulous cast). It's based on previous Star Wars films, but its a bit more original. Definitely not a re-hash like sw7." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Biztatóan hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Egyes források szerint Zsivány Egyes pótforgatásán nem Gareth Edwards, hanem Tony Gilroy állt a kamerák mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. (szerkesztve) Az U-szárnyú teljes neve Incom UT-60D. Jól passzol a Yavin-hoz. Egész frankó figurát tud. Az egyik fórumon előbányásztak egy januári bejegyzést egy fickótól aki azt mondta, hogy több idén érkező filmen is dolgozik. Akkor azt írta, hogy a Batman v Superman vágása kész rémálom és óriási katyvasz készül, de sok jót a Suicide Squad-tól se érdemes várni, bár az azért jobb lesz. Amit a BvS-ről ír az alapján még lehet hogy tényleg nem óriási kamu az egész. Mindenesetre a Rogue One-ról is nyilatkozott, méghozzá a következőt: "Rogue One will be good (with a fabulous cast). It's based on previous Star Wars films, but its a bit more original. Definitely not a re-hash like sw7." A próféta szóljon abból a mukiból. Szerkesztve: 2016. Augusztus 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Dögös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Kíváncsi vagyok, hogy a Rebels-ben feltűnik-e majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Kíváncsi vagyok hány személyes. A pilótafülke kialakítása, nem látszik nagyobbnak, mint egy hagyományos Y wing-é. Viszont a koncepciós rajzok alapján lent, oldalt, ahol a "űrmajom" kezelte az "géppuskát" akár több személy is elfér, de ez a rész valahogy kicsi a pilótafülkéhez képest. Egyébként jó SW-os. Tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a LAAT/i-khez hasonlóan ez is csapatszállító és gunship, szóval egy szakasz minimum elfér benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Ezen a képen jobban látni hogy férnek el benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Ez lehet hogy csak nekem új, mindenesetre Whitaker anno elmondta, hogy amikor készült a szerepére megnézte azokat a Clone Wars epizódokat, amikben Saw Gerrera szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Ezt még én sem hallottam, de ez tök jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Én pedig a "Minden, ani Star Wars" könyvben lapoztam fel múltkor Saw Gerrerát, és már abban a könyvben is azt írták, hogy "Kulcsszerepet játszott a Lázadásban". Lehet, már akkor tudtak valamit Pabloék. Mindenesetre érdekes adalék a Rogue 1 előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Én pedig a "Minden, ani Star Wars" könyvben lapoztam fel múltkor Saw Gerrerát, és már abban a könyvben is azt írták, hogy "Kulcsszerepet játszott a Lázadásban". Lehet, már akkor tudtak valamit Pabloék. Mindenesetre érdekes adalék a Rogue 1 előtt. Hát, amikor ez a könyv íródott már javában forgatták a Rebels 2. évadát (sőt, talán már adásra készen is volt), és ugye az egyik epizódban Kallus említi Saw-t, így biztos, hogy Pablo tudott valamit. Sőt, valószínűleg a Rogue One-on is javában dolgoztak már akkor, legalábbis forgatókönyv lehetett. Szóval szerintem ez is azt jelzi, hogy szorosan együttműködnek a különböző történetek kiötlői és jó előre kigondolnak dolgokat. Nem lennék meglepve, ha a 3. évadban komolyabb utalások is lennének a Rogue One-ra (mondjuk maga Saw képében), vagy ha abban lennének visszautalások a Rebelsre is. Például egy olyat simán lehetne csinálni, hogy látnánk egy zöldbőrű twi'lek pilótacsajt a háttérben, mondjuk egy Y-szárnyú körül sürgölődni, aztán a háttéranyagokban meg elárulják, hogy az Hera volt, aki egyedüliként az Arany-osztagból túlélte a yavini csatát. Esetleg még Chopot is oda lehetne csempészni. Mivel a Rebels 3. évadában megjelennek az Y-szárnyúak, ezt tök jól meg is lehetne alapozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Egyes források szerint Zsivány Egyes pótforgatásán nem Gareth Edwards, hanem Tony Gilroy állt a kamerák mögött. Miért lett volna más? Ez lehet hogy csak nekem új, mindenesetre Whitaker anno elmondta, hogy amikor készült a szerepére megnézte azokat a Clone Wars epizódokat, amikben Saw Gerrera szerepel. Ezt még én se hallottam, de respect érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Egy új kép Cassian Andor-ról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Ezen az egy képen több színes bőrű és idegen lény van a Lázadásban, mint az ep4-5-6-ban együtt véve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.