Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Rogue One spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Attól az iszapkupac kinézetű Pao-tól nagyon idegenkedek. A másik kettőt első blikkre megszoktam. Nem rossz arány.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Túeszó bepózolásáról nekem kapásból a '84-es termi kamionroncsok közti felállása ugrott be. A sityak meg nagyon baró. Jó lenne látni az egész gúnyát. Szuperül nézhet ki. :cool:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az egyik fórumon előbányásztak egy januári bejegyzést egy fickótól aki azt mondta, hogy több idén érkező filmen is dolgozik. Akkor azt írta, hogy a Batman v Superman vágása kész rémálom és óriási katyvasz készül, de sok jót a Suicide Squad-tól se érdemes várni, bár az azért jobb lesz.

Amit a BvS-ről ír az alapján még lehet hogy tényleg nem óriási kamu az egész. Mindenesetre a Rogue One-ról is nyilatkozott, méghozzá a következőt:

"Rogue One will be good (with a fabulous cast). It's based on previous Star Wars films, but its a bit more original. Definitely not a re-hash like sw7."

Hozzászólás ideje:

Az U-szárnyú teljes neve Incom UT-60D.

Jól passzol a Yavin-hoz. :cool:

WdxLcEY.jpg

Egész frankó figurát tud. :cool:

Mkut8P8.png

UbjMUjb.png

Az egyik fórumon előbányásztak egy januári bejegyzést egy fickótól aki azt mondta, hogy több idén érkező filmen is dolgozik. Akkor azt írta, hogy a Batman v Superman vágása kész rémálom és óriási katyvasz készül, de sok jót a Suicide Squad-tól se érdemes várni, bár az azért jobb lesz.

Amit a BvS-ről ír az alapján még lehet hogy tényleg nem óriási kamu az egész. Mindenesetre a Rogue One-ról is nyilatkozott, méghozzá a következőt:

"Rogue One will be good (with a fabulous cast). It's based on previous Star Wars films, but its a bit more original. Definitely not a re-hash like sw7."

A próféta szóljon abból a mukiból.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi vagyok hány személyes. A pilótafülke kialakítása, nem látszik nagyobbnak, mint egy hagyományos Y wing-é. Viszont a koncepciós rajzok alapján lent, oldalt, ahol a "űrmajom" kezelte az "géppuskát" akár több személy is elfér, de ez a rész valahogy kicsi a pilótafülkéhez képest. Egyébként jó SW-os. Tetszik.

Hozzászólás ideje:

Én pedig a "Minden, ani Star Wars" könyvben lapoztam fel múltkor Saw Gerrerát, és már abban a könyvben is azt írták, hogy "Kulcsszerepet játszott a Lázadásban". Lehet, már akkor tudtak valamit Pabloék. Mindenesetre érdekes adalék a Rogue 1 előtt. :)

Hozzászólás ideje:

Én pedig a "Minden, ani Star Wars" könyvben lapoztam fel múltkor Saw Gerrerát, és már abban a könyvben is azt írták, hogy "Kulcsszerepet játszott a Lázadásban". Lehet, már akkor tudtak valamit Pabloék. Mindenesetre érdekes adalék a Rogue 1 előtt. :)

Hát, amikor ez a könyv íródott már javában forgatták a Rebels 2. évadát (sőt, talán már adásra készen is volt), és ugye az egyik epizódban Kallus említi Saw-t, így biztos, hogy Pablo tudott valamit. Sőt, valószínűleg a Rogue One-on is javában dolgoztak már akkor, legalábbis forgatókönyv lehetett. Szóval szerintem ez is azt jelzi, hogy szorosan együttműködnek a különböző történetek kiötlői és jó előre kigondolnak dolgokat. Nem lennék meglepve, ha a 3. évadban komolyabb utalások is lennének a Rogue One-ra (mondjuk maga Saw képében), vagy ha abban lennének visszautalások a Rebelsre is.

Például egy olyat simán lehetne csinálni, hogy látnánk egy zöldbőrű twi'lek pilótacsajt a háttérben, mondjuk egy Y-szárnyú körül sürgölődni, aztán a háttéranyagokban meg elárulják, hogy az Hera volt, aki egyedüliként az Arany-osztagból túlélte a yavini csatát. Esetleg még Chopot is oda lehetne csempészni. :)

Mivel a Rebels 3. évadában megjelennek az Y-szárnyúak, ezt tök jól meg is lehetne alapozni.

Hozzászólás ideje:

Egyes források szerint Zsivány Egyes pótforgatásán nem Gareth Edwards, hanem Tony Gilroy állt a kamerák mögött.

Miért lett volna más?

Ez lehet hogy csak nekem új, mindenesetre Whitaker anno elmondta, hogy amikor készült a szerepére megnézte azokat a Clone Wars epizódokat, amikben Saw Gerrera szerepel.

Ezt még én se hallottam, de respect érte. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.