Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Csak úgy. Persze nem erőszak. Majd meglátod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Okés, rendben van, szívesen elmennék a találkozóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Szuper! Kísérd figyelemmel majd a topikot, benne lesz az időpont és a helyszín. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Én is szívesen találkoznék veled. Legfeljebb összeverjük egymást. :D Viccet félretéve jók szoktak lenni ezek a talik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Okés, rendben van, szívesen elmennék a találkozóra. Arra majd ügyelj, hogy van egy szokásunk. Aki jön, az valamilyen jelmezt ölt magára. Én általában valami hülye jelmezt viselek, mert a pod versenyzőknek nincs definiálható kosztümjük. Van aki Jedi köpenyben jelenik meg, stb.... Szóval neked is valamit fel kell majd venned. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Na, azért ez ilyen átejtős dolog is lehet! Beöltözök R2D2-nek, aztán majd mindenki rajtam röhög, ti meg örültök, hogy át lettem verve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Á, itt mindenki jelmezben jelenik meg. Ami a bőrünk már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Azért én nem szeretnék beégni már első esetben. Meg ahova megyünk, ott sem lehet feltűnő, hogy egy raklap fura ember megjelenik. Másnap meg majd muszájdzsekiben ébredek a sárga házban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Ahova megyünk ott már megszokták. Tudják, hogy jönnek a hülyék....viszont sok pénzt ott hagyunk. Annyiért mindet el lehet viselni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Hát, de most mégis mit tegyek ki? Max, bekenem az egyik testrészem foszforeszkáló anyaggal és kilógatva hagyom...fénykard! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Legyél gép. Kiirtod magad, és beülteted implantátumokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Ez nem lenne valami egyszerű, ma még nem tartunk ott, hogy ezt túl is éljem. Még a művégtagok többsége is gyerekcipőben jár...főleg ha gyerek kapja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Pedig Ody nem viccel, én például Jedinek szoktam öltözni. Full szerelés, köpeny, minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Én Darth Maul szoktam lenni, ezért is elleneztem a feltámasztását. Kissé bonyolódott a jelmezem, köszönöm Lucas!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Pedig én felajánlottam, hogy ketté váglak a hitelesség érdekében. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Nyugi Flóri, csak vicceltünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Nyugi Flóri, csak vicceltünk. Pedig már engem is megetettetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Amiben viszont nem viccelünk az a sör- és pálinkafogyasztás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Én meg már készültem beírni, hogy úgy megyek oda, mint egy csempész: cipőben, nadrágban és valamilyen felsőben jelmezként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Azért engem nehéz átverni ilyen téren. Max készítettem volna egy kis kukából R2D2-t és húztam volna magam után, vagy lefújnék egy több nyelven beszélő nyelvtanárt arany színű festékkel és őt viinném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Azért ezt megnézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Szeptember 15 -én fórumtali! Bár még elég korainak tűnhet kirakni a dátumot, én mégis megteszem, hogy le tudjuk szervezni. Szóval ki szeretne jönni előreláthatólag? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Szeretni szeretnék, na de hogy tudok is, az jó kérdés. Mivel azelőtt két nappal lesz a szülinapom, arra a hétre amúgy is tervezek szabadságot, csak hát ember tervez, isten perverz. A szeptember egyelőre nagyon kérdéses hónap. Most belegondolva, baromira az, sok minden történik majd, ami befolyásolhatja az életem... Hmmmm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Nekem is messze van még hogy lássam, jó-e vagy sem, de ha pontosat tudok feltétlenül beírom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Remélhetőleg el tud jönni minél több ember Az a hétvégém szabad, szóval feljegyeztem a talit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. (szerkesztve) Igen, bízzunk benne, hogy senkinek nem lesz jobb dolga. Egyébként itt biztatnék minden olyan tagot akinek van kedve, hogy vegyen részt nyugodtan! Szerkesztve: 2012. Augusztus 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Sajnos nem tudok menni, pont akkor lesz a Sigur Rós koncert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Én is feljegyzem, aztán igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy ráérjek. Valóban jó lenne, ha eljönnének olyan fórumosok is, akiket eddig még személyesen nem ismerünk. Saját tapasztalat, hogy egészen más úgy fórumozni, hogy tudod, kik lapulnak az avatarok mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. (szerkesztve) Én megyek, este meg Lord-koncert. Ody jó hogy most beraktad, így van ideje az embereknek úgy intézni a dolgaikat hogy ráérjenek. Dzséjt te meg gyere, legalább megünnepeljük a szülinapodat. Na persze nem Fantával. Szerkesztve: 2012. Augusztus 2. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Hát mivel, csak tán nem fölhalmozódó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.