Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 27. Sirály-király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 27. Remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 27. Fél tizenegykor indulok a köki metró állomásról. Esetleg aki akar az csatlakozhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Csak 40-re érek oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Sajnos úgy alakult hogy nem tudtam elmenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Remek tali volt, örülök, hogy újfent találkozhattan veletek. Kár,hogy új arcokkal ezúttal sem ismerkedhettünk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Én is jól éreztem magam veletek. Remélem, hamarosan megint találkozunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Frenkie, sajnálom, hogy nem jöttél. Remélem, nem valamilyen nagyobb gond jött közbe. Új arcokkal ugye ismét nem találkoztunk, de mi résztvevők legalább jól éreztük magunkat Jöhet a következő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 28. Csak három órácskára tudtam ott lenni, de így is szokás szerint megint remek volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 29. (szerkesztve) Örülök, hogy végül is sikerült elmennem, igazán feldobott a hangulat. Főleg a jövőbeni tervek. Szóval remek volt. Frenkie! Pedig vártunk mikor toppansz be. Szerkesztve: 2015. Március 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 29. Nah, én is hazaértem a taliról (... ). Remek volt! Sajnálom, hogy nem tudtál végül jönni, Frenkie, pedig remek volt a hangulat! Köszönöm minden érintettnek. Fiatalok! Tessék végre becsatlakozni, jó lenne még több arcot személyesen megismerni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. Fiatalok! Tessék végre becsatlakozni, jó lenne még több arcot személyesen megismerni! Nálam eddig csak anyagi akadályai voltak a fórumtaliknak, de a decemberi mozizóson tuti ott leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. (szerkesztve) Hihetetlen, hogy én is részese lehetek végre egy fórumtalinak, és személyesen megismerhetem Ody, Dzséjt, Bomarr-t, Donátot, Frenkiet, Wilde-ot MissKarrde-t, Darth Krandet és Pildit többek közt. (plusz megannyi ott jelenlévő fórumos arccal ) 2008 óta nézegetem az itt készült fényképeket, élménybeszámolókat, jó lesz végre egy fantasztikus eseményen találkozni veletek. Sajnálom, hogy Riddick nem tudott feljutni Pestre, illetve....Oldie..valahol Pandorán bulizik Neytiriékkel. Szerkesztve: 2015. December 17. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Nálam már itt van PIldi, Bomarr, Ody és Dzséjt. Készülünk, beszélgetünk és izgulunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Jó volt a fórumos összejövetel! Remélem mindenki jól érezte magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Jó volt, különösen, hogy megismertünk személyesen néhány régi és újabb tagtársat is: Lencit, Wilde-ot, JakeSully-t, és aztán a mozinál Rajmeszt és Nute Gunray-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Igen... remélem kialudtátok magatokat, én csak most kezdek felocsúdni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Reggel 8-ig egy kocsmában pihentem ki a fáradalmakat. Nagyszerű volt a premier, bár sokkal nagyobb hype-ot vártam (azt hittem tele lesz a mozitermek előtti váró rohamosztagosokkal, ehelyett csak egyet láttam), de nagyszerű volt végre személyesen találkozni a fórumtagokkal. Bent a teremben a közönséggel nem volt baj, a környezetemben szerencsére egy hangoskodó tahó sem ült. A végén a taps elmaradt, de ezt meg tudom érteni, szerintem nagyon sokan felemás érzéssel álltak fel a székükből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Jó volt, különösen, hogy megismertünk személyesen néhány régi és újabb tagtársat is: Lencit, Wilde-ot, JakeSully-t, és aztán a mozinál Rajmeszt és Nute Gunray-t. Én csak azt sajnálom hogy mindjárt ahogy odaértem anyámat le kellet kísérnem a dohányzóba mert be volt zsongva és hát ő GPSel is eltéved egyedül akkor is ha csak a konyhába negy; így gyakorlatilag semmit nem tudtam veletek élőben beszélégetni. Egyedül Donáltal beszélgettem egy picig többiekkel sajnos csak bemutatkoztunk. A film után meg anyám nyűgös volt (szokásos női nyűg) plusz rendetlenkedett a szíve (most már minden OK). Pedig a film után beszélgettem volna veletek egy picit. Na mindegy. Majd legközelebb. A Rouge One mellesleg mindjárt itt van. Ha ilyem gyorsan eltelt ez az idő, akkor az Ep.VIII-ig az a 1,5 év is már semmi. Szóval sajnálom hogy kb semmit nem tudunk beszélgetni, ha csak rajtam múlott volna reggel 5-ig ülhettünk volna valahol azt beszélgethettünk volna a filmről. A végén a taps elmaradt, de ezt meg tudom érteni, szerintem nagyon sokan felemás érzéssel álltak fel a székükből. Ha én az Imax teremben nem kezdtem volna el tapsolni senki nem tapsolt volna. Büszke vagyok magamra. Amúgy, eszetekbe jutott már hogy FB-n csináljunk egy csoportot ahol általában akármiről tudnánk folyton beszélni? Mondjuk ezzel az a gond, hogy így talán elveszítené a varázsát a fórum de remélem nem. Gondolok itt arra, hogy abszolút személyes dolgokról tudnánk beszélgetni, ahol megtudnánk ismerni egymást ennél is jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Gondolok itt arra, hogy abszolút személyes dolgokról tudnánk beszélgetni, ahol megtudnánk ismerni egymást ennél is jobban. Arra szerintem tökéletes a privát üzenet. Jut eszembe, nem lenne jó még egy fórumtali az ünnepek között mondjuk, akár mozizással egybekötve? Addigra mindenki megnézné a filmet egy párszor, jókat lehetne beszélgetni róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 17. Lassan meg is határozhatnánk, mikorra tervezzük ezt a búcsú megtekintést, ha nem akarunk kifutni az időből. Március elején lenne jó, de mivel március 5. áthelyezett munkanap, így marad a március 12. szombat. Ez pl. kinek lenne jó? Ezen alkalommal fogom én is remélhetőleg látni ötödszörre moziban az Ep7-et, ha nem csúszunk le róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Nekem jó a márc. 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Én azt mondom, hogy jónak jó, de anyagi okokból nem biztos, hogy részt tudok rajta venni. Ha sikerül összehoznom, akkor ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Áthoztam ide a mozizást, szerintem itt van a megfelelő helyen. Nekem is jónak tűnik az időpont, meglátjuk mennyien verődünk össze. Ráadásul fórum tali is akkor lenne? Mert ha azzal egybekötjük akkor inkább a talis topikban kellene szervezgetni a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Szerintem érdemes lenne egy fórumtalit is kanyarítani mellé. Hátha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Jake biztos jönne. Ha tali is lesz akkor délelőtt kellene a mozi utána a tali. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Még nem tudom biztosra ígérni, de első nézésre jónak tűnik az időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Pont a négy napos ünnep hétvégéje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Hol is lenne a tali ? es jolenne Magyarul megnezni a moziban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. A Katica nevű presszóban a Váci úton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.