csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Részemről nagyon várom az előzetest. Remélem a beharangozott hossz már valódi trailert sejtet és akkor jó lesz topic címe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Kiváncsi leszek, hogy Vader-t "ellövik-e" a trailer-ben, vagy megtartják a filmnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Szerintem egy villanás erejéig benne lesz. Nem lehet kihagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. A végén mutatják a fejét miközben belélegez-kifúj és ennyi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Az épp elég egy spontán magömléshez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Szerintem is benne lesz! Legyen is. Ő nem akkora spoiler, mint egy éve Snoke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Tavaly Han és Chewie voltak a helyszínen lévő rajongókat berobbantó gyutacsok, most mindenképpen Vadernek kell lennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Én Mikkelsen felbukkanásában reménykedek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Én jó helyszínek megjelenésében is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Szerintem egy villanás erejéig benne lesz. Nem lehet kihagyni. A bejelentés után biztos nem lehet kihagyni. Hacsak egy pillanatra is, de tuti mutatni fogják. Ha csak a logo alatt halljuk majd a lélegzését, akkor kiakadok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Valamilyen formában láthatjuk az biztos. Ha nem a trailerben akkor képeket róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Most mikor is jön a trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Jövőhét péntek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. A végén mutatják a fejét miközben belélegez-kifúj és ennyi Erre tippelek én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Jujj az még 8 nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Jujj az még 8 nap "Ugyan! Eltelik az hamar!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. "Ugyan! Eltelik az hamar!" "Ahhn, ezt már hallottam tavaly is." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 9. Én Mikkelsen felbukkanásában reménykedek Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Na mi lesz holnap??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Az nálunk amúgy csak szombat hajnalban jön, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. (szerkesztve) Délután négytől ötig van a panel, az nálunk öttől hatig. Ha rögtön fel is töltik, akkor nem kell sokat várnunk. Szerkesztve: 2016. Július 14. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. A főoldali cikkből gondoltam, hogy csak szombaton, de nem bánnám ha már holnap jönne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Én se, mert szombaton nem leszek.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Én sajnos már holnap sem leszek, de majd mobilról megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. (szerkesztve) Nem úgy van hogy az amerikai ABC csatornán, ottani idő szerint 15-én reggel adják le a trailert? Ott hamarabb van 15-e mint nálunk. A multkor is így volt azt hiszem. Szerintem ma éjjel lesz. Szerkesztve: 2016. Július 14. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Pont fordítva. Ott később lesz 15-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Pont fordítva. Ott később lesz 15-e. Akkor a Celebrationos időpont lesz a nyerő. Itt Európában a holnap legalább holnap lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Akkor trailer nincs, csak a behind the scenes videó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Hát várhatunk reggelig erre az előzetesre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Most ez miért nem mutatták meg nekünk is? És hogy hogy reggelig kell várni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.