Hozzászólás ideje: 2016. Július 6.9 éve Részemről nagyon várom az előzetest. Remélem a beharangozott hossz már valódi trailert sejtet és akkor jó lesz topic címe!
Hozzászólás ideje: 2016. Július 6.9 éve Kiváncsi leszek, hogy Vader-t "ellövik-e" a trailer-ben, vagy megtartják a filmnek.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 6.9 éve Szerintem egy villanás erejéig benne lesz. Nem lehet kihagyni.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 6.9 éve Szerző Szerintem is benne lesz! Legyen is. Ő nem akkora spoiler, mint egy éve Snoke.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 6.9 éve Tavaly Han és Chewie voltak a helyszínen lévő rajongókat berobbantó gyutacsok, most mindenképpen Vadernek kell lennie.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 7.9 éve Szerintem egy villanás erejéig benne lesz. Nem lehet kihagyni. A bejelentés után biztos nem lehet kihagyni. Hacsak egy pillanatra is, de tuti mutatni fogják. Ha csak a logo alatt halljuk majd a lélegzését, akkor kiakadok.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 7.9 éve Valamilyen formában láthatjuk az biztos. Ha nem a trailerben akkor képeket róla.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 7.9 éve A végén mutatják a fejét miközben belélegez-kifúj és ennyi Erre tippelek én is.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 7.9 éve "Ugyan! Eltelik az hamar!" "Ahhn, ezt már hallottam tavaly is."
Hozzászólás ideje: 2016. Július 14.9 éve Délután négytől ötig van a panel, az nálunk öttől hatig. Ha rögtön fel is töltik, akkor nem kell sokat várnunk. Szerkesztve: 2016. Július 14.9 éve - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje: 2016. Július 14.9 éve A főoldali cikkből gondoltam, hogy csak szombaton, de nem bánnám ha már holnap jönne
Hozzászólás ideje: 2016. Július 14.9 éve Nem úgy van hogy az amerikai ABC csatornán, ottani idő szerint 15-én reggel adják le a trailert? Ott hamarabb van 15-e mint nálunk. A multkor is így volt azt hiszem. Szerintem ma éjjel lesz. Szerkesztve: 2016. Július 14.9 éve - A pécsi
Hozzászólás ideje: 2016. Július 14.9 éve Pont fordítva. Ott később lesz 15-e. Akkor a Celebrationos időpont lesz a nyerő. Itt Európában a holnap legalább holnap lesz.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 15.9 éve Most ez miért nem mutatták meg nekünk is? És hogy hogy reggelig kell várni?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.