Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Az Obi-Wan Kenobi sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Bomarr írta:

Nagyon fake-nek néz ki. Miből gondolod hogy igazi?

Nekem fogalmam sincs, hogy ez mi ez. De vagyok annyira lelkes, hogy simán elhiszem, hogy a soriból van. :D

Hozzászólás ideje:

Én Rixon videójában láttam. Őszerinte valódinak néz ki :D én nem tudom eldönteni.

Én leginkább azt mondanám, hogy valódi, de a sorozatban nem így (nem ebből a szögből fog kinézni). Szerintem ez a forgatáson készült és valami random emberke vette fel. A kardoknak inkább van "világító bot" hatása, és hasonló kardokat szoktak a forgatásokon használni fénykardpárbajokhoz.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Nagyon fake-nek néz ki. Miből gondolod hogy igazi?

Ahogy Yoda József írja, @Rixon szerint valódi lehet. Egyértelműen nem mondanám, hogy egy jelenet a sorozatból, inkább csak egy beállításnak tűnik. Vader páncélja pl. gyönyörű. Fanok nem csinálnak ilyet.

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Frenkie írta:

Biztos vagyok benne hogy tudta már az EP3 után hogy Anakin nem halt meg. A templomi mészárlás felvételén Lord Vadernek szólítja Anakint Palpatine. Ezt látja Kenobi.

Utána meg mikor jönnek a hírek Lord Vaderről meg a Holofelvételeken ahol gondolom a nevét is bemondják  ,nem nehéz összerakni a képet hogy Vader túlélte Mustafart.

Nem hinném hogy azt hinné Kenobi hogy két Lord Vader van a Galaxisban. Na meg az sem logikus hogyha meghalt Mustafaron Vader, akkor honnan szerzett ilyen hamar új tanítványt Sidious. Csak az következhet a fentiekből Kenobi számára hogy Vader él és ő az egykori Anakin.

Igen, ez logikus, de az eddig látottak alapján már egyáltalán nem biztos, hogy Kenobihoz eljuthattak ilyen hírek. Például ott vannak azok a képek, amik alapján úgy tűnik, Ben még nem a kunyhójában él, hanem egy barlangban. Oda nem valószínű, hogy be van kötve a HoloNet. :) 

061.jpg

xzzj3y4g5dm81.jpg?width=2000&format=pjpg

Persze máshonnan még lehet kap hírt, de mindezek után már ez sem olyan biztos. Már nem olyan elképzelhetetlen, hogy semmit sem hallotta a Mustafar után Darth Vaderről egyszerűen azért, mert annyira izolálta magát mindenkitől a saját és Luke érdekében.

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Ody Mandrell said:

Tehát a fanok összedobtak gyorsan egy ilyen minőségű Vader páncélt? Tudjuk, hogy Vader ott lesz a Tatooine-on, így lehet egy ilyen jelenet. Viszont akivel harcol az lehet az a másik fickó is akit a trailerben látunk.

Konkrétan kire gondolsz?

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Tehát a fanok összedobtak gyorsan egy ilyen minőségű Vader páncélt? Tudjuk, hogy Vader ott lesz a Tatooine-on, így lehet egy ilyen jelenet. Viszont akivel harcol az lehet az a másik fickó is akit a trailerben látunk.

Most nézem, hogy ez a videó majdnem akkor jött ki amikor az első Vader kép a sorozatból. Még úgyis hogy ez valójában az ep.4-es páncél csak felkapcsolt lámpákkal, és valszeg jó pár rajongónak van ep.4-es páncélja, ez valszeg akkor igazi felvétel. Egyébként

Spoiler

jól érzem hogy olvastad a leak-eket? :D 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Oda nem valószínű, hogy be van kötve a HoloNet. :) 

Hacsak nincs Telekomos wi-fi-je.:evil::D

Persze ez is lehet. Sőt ez jobb is lenne ha most jönne rá Kenobi hogy még életben van az egykori tanítvány.

Ami még érdekel, hogy vajon Yodával néhanapján társalog-e valahogy?

Hozzászólás ideje:
53 perccel korábban, Frenkie írta:

Ami még érdekel, hogy vajon Yodával néhanapján társalog-e valahogy?

Ez egy jó kérdés. Igazából, ha máshogy nem, Qui-Gonon keresztül tarthatták a kapcsolatot.

Hozzászólás ideje:
8 hours ago, Ody Mandrell said:
  Hide contents

Valahogy adta magát. :D az előző trailerben is láttuk ezt a fickót, akit elkap a csaj inkvizítor.

De az Owen nem?

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

De az Owen nem?

Szerintem nem. Owent miért akarná levadászni egy Inkvizítor? 

Itt is láthatjuk a három escape podot, de most már az indulásukat is beletették.

escape.jpg

planet.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Körözés szövege:

279156931_5234947543195388_2177839672468

Az előzetes szerint Reva adja ki a körözést. Erre amúgy Maulnak is fel kellene figyelnie és akcióba lendülnie. Hisz itt még Maul ereje teljében van egy bűnszervezet élén. Most tulajdonképpen megtudja, hogy tíz évvel a jedik bukása után, Kenobi még mindig életben van. Őt ismerve nem ülne ölbe tett kézzel, hanem bevetné minden erejét és erőforrását ami csak van.  Remélem a készítők ezt nem felejtik el és kapunk valami utalást.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.