Donát Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 vs. vs. vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Pici gondolkodás után Plo Koon -ra szavaztam. Az őközte és Ahsoka között lévő kapcsolat nekem nagyon tetszett, illetve a maga vagánysága a TCW -ben - 1×02 - méginkább arra nyomatékosított, hogy rá szavazzak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Vajon a Valyon kire fog szavazni? És mennyit gondolkodott rajta? Kérem tegyék meg tétjeiket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 22, 2017 Author Share Posted November 22, 2017 A JEDIK csoport kategória meglehetősen fura selejtező csoport, hiszen egyik végső esélyes Jedi sem került be ide, őket a főtáblán vagy a kiemelt selejtezőben kell keresnünk. Az itt található lovagok viszont szintén üde (vagy kevésbé üde) díszpintyei a SAGÁ-nak. Plo Koon mélységet leginkább a TCW-ben kapott, nehéz elfelejteni, miként nyugtatja a klónjait a szökő levegőjű mentőkabinban az első évad elején. Ő hozzá köthető Ahsoka megtalálása is, ami szintén mellette szólhat. A versenyzők közül Kit Fisto is többször szerepelt a TCW-ben, ezek az epizódok leginkább kúlság faktorát emelték, de e tekintetben nehéz elfeledni a III. részben nyújtott "produktumát". Ki-Adi-Mundi még a filmekben is megszólal, ellenben TCW-s kinézete nem lett igazán csúcs, inkább csúcsfej. Aayla Secura pedig mindig minden pillanatban elképesztő mód csinos. Lássuk, hogy melyikük tud élni a csoportselejtezős esélyével! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 22, 2017 Author Share Posted November 22, 2017 10 perccel korábban, Dzséjt írta: Vajon a Valyon kire fog szavazni? És mennyit gondolkodott rajta? Kérem tegyék meg tétjeiket. Plo Koonra szavaztam. Valyon ki szavazhatott eleddig egyedül Aaylára? Nekem a TCW megadta Plo-nak azt a mélységet, amivel egy ilyen selejtezőben kimagasodik társai közül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 3 perccel korábban, Donát írta: Valyon ki szavazhatott eleddig egyedül Aaylára? Pedig az én voltam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 (edited ) 5 perccel korábban, Donát írta: Valyon ki szavazhatott eleddig egyedül Aaylára? Nem én, én csak a második szavazó voltam. 1 perccel korábban, luke19 írta: Pedig az én voltam. Ó, hát itt a válasz. Edited November 22, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Ki-Adi egy köcsög volt sajnos, ezt a TCW jól bemutatta (elég ha csak Ahsoka kizárására gondolounk). Mintapéldánya a Jedi rend hanyatlásának. Kit Fisto poénos jedi, de többet nem igazán mutatott meg magából. Aayla? Epizódszereplő. Azért mert jól néz ki biztos nem fogok rá szavazni. Marad a farkas osztag vezére, Plo mester! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Aayla örökké! Ez nem is kérdés. Szerelem volt első látásra. Kár hogy a TCW nem adott neki túl sok szerepet. Bezzeg Plo agyon lett sztárolva. Ki-Adi valóban mintapéldánya a Jedi rend hanyatlásának, Plo szimplán unalmas így tehát Fisto mester kapná a szavazatomat ha racionálisan szavaznék, de nem teszem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Nekem a Jedi Power Battles PS1-es game óta Plo Koon a kedvenc Jedim, pedig akkoriban még azt sem lehetett tudni, hogy egyáltalán képes beszélni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Nálam is Plo lett a befutó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Aaaaaayla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Plo Koon kapta a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 A jelöltek fele még nem kapott szavazatot.... Jedik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Ki-Adi valóban szépen leszerepelt Ahsoka tárgyalásakor. Instant kiesés. Fisto jó karakter, bár ehhez nagyban hozzájárult a TCW. Nálam Plo Koon mester a befutó, szerintem a legértelmesebb tagok egyike volt a hanyatló Jedi Rendben, ami nagy szó. Aaylát is csípem, de az az 1 TCW epizód kevés volt a kidolgozására. És mivel most nem az alapján szavazok, ki mennyire dögös, Aayla sajnos nem lehet első. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Plo mester a Tcw ért köszönheti a voksomat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 11 órával ezelőtt, Darth Krande írta: A jelöltek fele még nem kapott szavazatot.... Jedik. Állati népszerű egy banda. 9 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Aaylát is csípem, de az az 1 TCW epizód kevés volt a kidolgozására. Kettőben kapott nagyobb szerepet (meg többen háttérszerepet, de az tényleg nem számít). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Óriási kihagyott ziccernek tartom hogy a TCW nem építette fel a 66-os parancs többi halottját is (mármint akiket a filmben látunk) valamint azokat akik Palpi irodájában halnak meg. Sokkal nagyobbat ütne a 3.rész ha többet tudnánk azokról a karakterekről. Plo mesterhez például rengeteget adott a sorozat, de sajna a többieket kicsit elhanyagolták. Pedig milyen szoros lehetne a mostani csata ha Aayla és Kit karakterét is így felépítették volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Vagy Agen Kolart, aki fel se bukkant a TCW-ben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 14 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Kettőben kapott nagyobb szerepet (meg többen háttérszerepet, de az tényleg nem számít). Igaz, a maridunos sztorit valamiért 1 résznek számoltam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Aayla és Mundi még a TCW-szal együtt se sokat szerepelnek. Előbbi dögös, ámde jellegtelen, utóbbi meg nekem fura volt a TCW-ban. Egyrészt valahogy értelmesebbnek, szolidárisabbnak képzeltem el, valamint sokkal "szögletesebbnek", a poénkodása nekem pl. furán jött le. Fisto se jutott sokkal több szerephez, abban jól működött, de semmi extra. Plonál valahogy jobban beletaláltak és az a kevés idő is elég volt ahhoz, hogy emlékezetessé tegyék. Főleg az Ahsokához fűződő viszonya miatt ment rá a voksom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts