RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Thanos előzményregényt kap:http://marvelmagyarorszag.blog.hu/2018/04/16/regeny-formajaban-ismerjuk-meg-thanos-eredettortenetet 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. 1 órával korábban, RacerX írta: Thanos előzményregényt kap:http://marvelmagyarorszag.blog.hu/2018/04/16/regeny-formajaban-ismerjuk-meg-thanos-eredettortenetet Szuper, már várom! Habár nem bántam volna, hogyha képregény készült volna róla, mert a Marvelt illetően a képregényekhez vagyok szokva, de azért kíváncsi vagyok, milyen lesz végre egy Marvel-regényt olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Eléggé rendhagyó dolog, az tény. De nem lepne meg ha képregény adaptációt is kapna. Az eddigi filmeket is adaptálták képregénybe, plusz azokhoz is írtak előzmény képregényeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. 1 órával ezelőtt, RacerX írta: Thanos előzményregényt kap: Erre vevő leszek, ha magyarul is megjelenik valamikor. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. 17 perccel korábban, luke19 írta: Erre vevő leszek, ha magyarul is megjelenik valamikor. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen nagy jelentőséggel bíró regény magyarul is meg fog jelenni. Nem tudom, van-e rá esély, de örülnék neki, ha a kingpinesek fordítanák, ők elég jól teszik a dolgukat. Bár gondolom ők csak a képregényeket vállalják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Na akkor újra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Jobb később, mint soha alapon vasárnap Aréna 11:40 Fekete Párduc, 14:00 Bosszúállók Épp hogy lesz néhány percünk a két film között Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Nagyon jól néz ki az új Venom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. (szerkesztve) Index kritika: 6/10 IGN. hu: 8.5 Rottentomatoes: 86% Szerkesztve: 2018. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Egynek nem volt rossz. Ha a Polgárháború bejött, akkor ez is tetszeni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Nem tudom kinek kell köszönetet mondanom ezért a filmért és az elmúlt 10 évért ... talán eleősorban Kevin Feige-nek, de a Russo testvérek is nagyszerű munkát tettek le az asztalra már sokadik alkalommal, mint rendezők. A színészek is brillíroztak, Josh Brolin Thanosként szerintem parádés volt. Poénok megfelelő mértékben voltak jelen a filmben, ezúttal nem volt "túltolva"! És ami miatt jár a taps még, hogy véleményem szerintm nagyon jól kezelték ezt a rendegetg karaktert! Le a kalappal! Még 1x meg fogom nézni moziban, az biztos! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. 1 órával korábban, Nabopolasszar írta: Egynek nem volt rossz. Ha a Polgárháború bejött, akkor ez is tetszeni fog Ez nem hangzik túl lelkesnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Még emészteni kell, főleg a végét Mivel én szerettem a CW-t, ezért ez is nagyon tetszett. Hétfőn jön is az újrázás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Ilyet sem mondtunk még egy MARVEL filmre sem, hogy emészteni kell.... de ezt a darabot tényleg emészteni kell... nem rossz értelemben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Én ma megyek az IW-re! csak a Fekete Párduc maradt ki. Kérem, hogy valaki vázolja spoilerben mi volt ott. Mi a story, mi az eredménye, kik cameoznak, esetleg stáblistás jelenetek. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. 59 perccel korábban, csoli1138 írta: Kérem, hogy valaki vázolja spoilerben mi volt ott. Mi a story, mi az eredménye, kik cameoznak, esetleg stáblistás jelenetek. Köszi! Néhány helyesírási hibát leszámítva, a wikipédián le van írva a lényeg:https://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_Párduc_(film) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. IW: Nagyon ott volt. Nagyon bátor film! Ide tartottunk a 10 év alatt! Hát nem semmi! Van miről beszélgetni, ki jelentkezik? Mondjuk nem ma... ja és képzeljétek, ilyet még nem tapasztaltam: Nem kapcsolták fel a villanyt, és most jön a kemény: Belepörgettek a stáblistába az utolsó jelenethez. Szóval csak a végén láttunk extra jelenetet. Csak ez az egy van a filmhez, vagy egyet sikerült átpörgetniük középen?... Hmmm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Ha rég láttam a korábbi filmeket, megéri beülni rá? Csak mert terveztem egy Marvel újranézés maratont, de félek, hogy mire végzek vele, bekapok egy (vagy több) IW spoilert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. 12 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Ha rég láttam a korábbi filmeket, megéri beülni rá? Simán. Én úgy ültem be rá, hogy már évek óta nem láttam sem a Vasember-trilógiát, sem az MCU-filmeket úgy összességében. Tegnap néztem meg, és bár tetszett, de nem voltam vele maradéktalanul megelégedve. Az eleje elég érdekes volt, hiszen szinte nem volt semmi bevezető, egyből rátértek a lényegre. Pedig szerintem valami bevezető jól jött volna. A film előtt azon a véleményen voltam, hogy a sok karakterrel nem lesz baj, Russóék a helyén tudják kezelni őket. Sajnos nem így lett. Egy-két karakter túl sokat szerepelt, némelyik épp ellenkezőleg. A humort elég rendesen túltolták a filmben. Akadtak néhol olyan momentumok, amikor visítva röhögtem, de egy idő után kissé zavaró volt, hogy 5 percenként belecsempésztek valamiféle humort. Spoiler Volt egy jelenet, amikor Thanos lelövi a Galaxis őrzőinek két tagját, és azok kockadarabokra vagy mikre esnek szét. Ennél a jelenetnél rendesen kiakadtam. Egyszerűen szánalmas volt. De azért természetesen pozitív benyomásokat is keltett nálam a film. Thanos valami eszméletlenül kemény figura. Szerintem az MCU legjobb gonosza. Nagyon bírtam mindvégig a pasast. Nálam Zúzó és Darth Vader után ő a legeslegjobb gonosz karakter a világon. Ráadásul baromi jól meganimálták. És ha már animáció: a látvány is elképesztően pazar. Az akciójelenetek is remekül lettek megalkotva, és még néhány párbeszédet is kiemelnék (főleg a Thanos és Gamora közti diskurzusok tetszettek). Emellett az érzelmi töltetet is nagyszerűen kezelték. Spoiler A végét nem igazán értettem a filmnek, hogy mi lett a hősökkel. Oké, elporladtak, ez eddig világos, de az ok-okozati tényezőket, a miérteket elmagyarázná valaki röviden? Megköszönném. Nálam ez a film 10-es skálán úgy 6.6-6.7. Nem volt rossz, de a három Avengers-rész közül az én szememben ez volt a leggyengébb, és nem sorolnám a legjobb Marvel-filmekhez. De ez csak az én véleményem. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Tegnap végeztem a Pókember - Venom születése című képregénnyel, mely a Marvel-gyűjtemény 5. darabja. Alig vártam már, hogy a kezembe vehessem, mert odavagyok az old school Pókember-képregényekért a rajzstílus miatt, de olvasás közben ráeszméltem, hogy sokkal jobban tetszenek a modern képregények. Úgyogy annyira nem tetszett a szám, az X-Men után szerintem ez a leggyengébb. De egyébként nem volt rossz, Spidey-rajongóknak kötelező! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. 1 órával korábban, caseyjones írta: Simán. Én úgy ültem be rá, hogy már évek óta nem láttam sem a Vasember-trilógiát, sem az MCU-filmeket úgy összességében. Köszi. Akkor lehet, hogy ezt én is moziban nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Brutális csütörtök esti számokat produkált az új Avengers film: 39 millió dollár. Őrült sok. De így se olyan sok mint az ep.7-é, ami az első csütörtök este 57 milliót hozott. Ami jól mutatja micsoda felfokozott várakozás előzte meg a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. (szerkesztve) Avengers pénteki becslés: $105,967,000 TFA pénteki nyitó: $119,119,282 Esélye se lesz megönteni a TFA rekordját. A TLJ első napját is csak 800 ezer dollárral előzte meg. Szerkesztve: 2018. Április 28. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Most néztem meg. Erre söröznöm kell. Majd holnap kifejtem a véleményem, de már tudom hogy újranézős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Én egy ideje nem követem annyira a Marvel filmeket (DC-t se), de ezt holnap meg fogom nézni és a spoilermentes vélemények alapján várom is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Meg lehet nézni bárhogyan, de én javasolnám mindenkinek hogy legalább az utolsó 4 filmet (Guardians 2, Homecoming, Ragnarok, Black Panther) pótolja, mert a film erőteljesen épít rájuk. Értelmezhető a film ezek nélkül is, de sokkal kevésbé katartikus. Én tegnap néztem egyébként meg és elégedett voltam vele. Nem ezt tartom a legerősebb Marvel filmnek, de egy korrekt alkotás és szép összegzése az elmúlt 10 év termésének. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. (szerkesztve) 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Avengers pénteki becslés: $105,967,000 TFA pénteki nyitó: $119,119,282 Esélye se lesz megönteni a TFA rekordját. A TLJ első napját is csak 800 ezer dollárral előzte meg. A Marvel filmek sosem voltak olyan erősek nyitó napokban és nyitó hétvégékben mint mondjuk az SW (most SW alatt az utóbbi 3 évre gondolok) de azért ne becsüld le az Infinity war erejét. Bár, igen a nyitó rekord jó eséllyel nem lesz meg, de ez nem is feltétlen célkitűzés a film számára. A kérdés elsősorban az, hogy mennyire fog majd visszaesni mert ebben viszont jók Marvelék, és szerintem ebbe elég jól fog ez a film is szerepelni. Simán meg fogja verni a TLJ összbevételét még ha gyengébben is kezd. Sőt most az Infinity war támogatásának köszönhetően úgy tűnik a Balck Panther is be fog jönni a TLJ elé, pedig az is gyengébben kezdett. Ez mondjuk engem is váratlanul ért. A Black Panther sikere egészen döbbenetes. Összbevételben az Infinity War a 4. legsikeresebb film lehet valaha, ami nem lenne rossz teljesítmény, és a nap végén igazából csak ez számít. Persze az igazán nagy dicsőség az lenne ha összbevételben lenyomná a TFA/Titanic kettőst és a 2. legsikeresebb film lenne ever. Ez viszont háááát elég necces mert a TFA hihetetlen szép Box office teljesítmény produkált. Az nem hiszem hogy meglesz, de nem is lehetetlen. Izgi lesz a verseny. Szerkesztve: 2018. Április 29. - Jar-Jar Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Amerikában a BP már régen leelőzte a TLJ-t, szerintem a TFA-t nem fogja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.