RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Thanos előzményregényt kap:http://marvelmagyarorszag.blog.hu/2018/04/16/regeny-formajaban-ismerjuk-meg-thanos-eredettortenetet 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. 1 órával korábban, RacerX írta: Thanos előzményregényt kap:http://marvelmagyarorszag.blog.hu/2018/04/16/regeny-formajaban-ismerjuk-meg-thanos-eredettortenetet Szuper, már várom! Habár nem bántam volna, hogyha képregény készült volna róla, mert a Marvelt illetően a képregényekhez vagyok szokva, de azért kíváncsi vagyok, milyen lesz végre egy Marvel-regényt olvasni. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Eléggé rendhagyó dolog, az tény. De nem lepne meg ha képregény adaptációt is kapna. Az eddigi filmeket is adaptálták képregénybe, plusz azokhoz is írtak előzmény képregényeket. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. 1 órával ezelőtt, RacerX írta: Thanos előzményregényt kap: Erre vevő leszek, ha magyarul is megjelenik valamikor. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. 17 perccel korábban, luke19 írta: Erre vevő leszek, ha magyarul is megjelenik valamikor. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen nagy jelentőséggel bíró regény magyarul is meg fog jelenni. Nem tudom, van-e rá esély, de örülnék neki, ha a kingpinesek fordítanák, ők elég jól teszik a dolgukat. Bár gondolom ők csak a képregényeket vállalják. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Na akkor újra! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Jobb később, mint soha alapon vasárnap Aréna 11:40 Fekete Párduc, 14:00 Bosszúállók Épp hogy lesz néhány percünk a két film között Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Nagyon jól néz ki az új Venom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. (szerkesztve) Index kritika: 6/10 IGN. hu: 8.5 Rottentomatoes: 86% Szerkesztve: 2018. Április 25. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Egynek nem volt rossz. Ha a Polgárháború bejött, akkor ez is tetszeni fog Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Nem tudom kinek kell köszönetet mondanom ezért a filmért és az elmúlt 10 évért ... talán eleősorban Kevin Feige-nek, de a Russo testvérek is nagyszerű munkát tettek le az asztalra már sokadik alkalommal, mint rendezők. A színészek is brillíroztak, Josh Brolin Thanosként szerintem parádés volt. Poénok megfelelő mértékben voltak jelen a filmben, ezúttal nem volt "túltolva"! És ami miatt jár a taps még, hogy véleményem szerintm nagyon jól kezelték ezt a rendegetg karaktert! Le a kalappal! Még 1x meg fogom nézni moziban, az biztos! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. 1 órával korábban, Nabopolasszar írta: Egynek nem volt rossz. Ha a Polgárháború bejött, akkor ez is tetszeni fog Ez nem hangzik túl lelkesnek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Még emészteni kell, főleg a végét Mivel én szerettem a CW-t, ezért ez is nagyon tetszett. Hétfőn jön is az újrázás Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Ilyet sem mondtunk még egy MARVEL filmre sem, hogy emészteni kell.... de ezt a darabot tényleg emészteni kell... nem rossz értelemben! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Én ma megyek az IW-re! csak a Fekete Párduc maradt ki. Kérem, hogy valaki vázolja spoilerben mi volt ott. Mi a story, mi az eredménye, kik cameoznak, esetleg stáblistás jelenetek. Köszi! Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. 59 perccel korábban, csoli1138 írta: Kérem, hogy valaki vázolja spoilerben mi volt ott. Mi a story, mi az eredménye, kik cameoznak, esetleg stáblistás jelenetek. Köszi! Néhány helyesírási hibát leszámítva, a wikipédián le van írva a lényeg:https://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_Párduc_(film) 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. IW: Nagyon ott volt. Nagyon bátor film! Ide tartottunk a 10 év alatt! Hát nem semmi! Van miről beszélgetni, ki jelentkezik? Mondjuk nem ma... ja és képzeljétek, ilyet még nem tapasztaltam: Nem kapcsolták fel a villanyt, és most jön a kemény: Belepörgettek a stáblistába az utolsó jelenethez. Szóval csak a végén láttunk extra jelenetet. Csak ez az egy van a filmhez, vagy egyet sikerült átpörgetniük középen?... Hmmm... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Ha rég láttam a korábbi filmeket, megéri beülni rá? Csak mert terveztem egy Marvel újranézés maratont, de félek, hogy mire végzek vele, bekapok egy (vagy több) IW spoilert. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. 12 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Ha rég láttam a korábbi filmeket, megéri beülni rá? Simán. Én úgy ültem be rá, hogy már évek óta nem láttam sem a Vasember-trilógiát, sem az MCU-filmeket úgy összességében. Tegnap néztem meg, és bár tetszett, de nem voltam vele maradéktalanul megelégedve. Az eleje elég érdekes volt, hiszen szinte nem volt semmi bevezető, egyből rátértek a lényegre. Pedig szerintem valami bevezető jól jött volna. A film előtt azon a véleményen voltam, hogy a sok karakterrel nem lesz baj, Russóék a helyén tudják kezelni őket. Sajnos nem így lett. Egy-két karakter túl sokat szerepelt, némelyik épp ellenkezőleg. A humort elég rendesen túltolták a filmben. Akadtak néhol olyan momentumok, amikor visítva röhögtem, de egy idő után kissé zavaró volt, hogy 5 percenként belecsempésztek valamiféle humort. Spoiler Volt egy jelenet, amikor Thanos lelövi a Galaxis őrzőinek két tagját, és azok kockadarabokra vagy mikre esnek szét. Ennél a jelenetnél rendesen kiakadtam. Egyszerűen szánalmas volt. De azért természetesen pozitív benyomásokat is keltett nálam a film. Thanos valami eszméletlenül kemény figura. Szerintem az MCU legjobb gonosza. Nagyon bírtam mindvégig a pasast. Nálam Zúzó és Darth Vader után ő a legeslegjobb gonosz karakter a világon. Ráadásul baromi jól meganimálták. És ha már animáció: a látvány is elképesztően pazar. Az akciójelenetek is remekül lettek megalkotva, és még néhány párbeszédet is kiemelnék (főleg a Thanos és Gamora közti diskurzusok tetszettek). Emellett az érzelmi töltetet is nagyszerűen kezelték. Spoiler A végét nem igazán értettem a filmnek, hogy mi lett a hősökkel. Oké, elporladtak, ez eddig világos, de az ok-okozati tényezőket, a miérteket elmagyarázná valaki röviden? Megköszönném. Nálam ez a film 10-es skálán úgy 6.6-6.7. Nem volt rossz, de a három Avengers-rész közül az én szememben ez volt a leggyengébb, és nem sorolnám a legjobb Marvel-filmekhez. De ez csak az én véleményem. 1 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Tegnap végeztem a Pókember - Venom születése című képregénnyel, mely a Marvel-gyűjtemény 5. darabja. Alig vártam már, hogy a kezembe vehessem, mert odavagyok az old school Pókember-képregényekért a rajzstílus miatt, de olvasás közben ráeszméltem, hogy sokkal jobban tetszenek a modern képregények. Úgyogy annyira nem tetszett a szám, az X-Men után szerintem ez a leggyengébb. De egyébként nem volt rossz, Spidey-rajongóknak kötelező! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. 1 órával korábban, caseyjones írta: Simán. Én úgy ültem be rá, hogy már évek óta nem láttam sem a Vasember-trilógiát, sem az MCU-filmeket úgy összességében. Köszi. Akkor lehet, hogy ezt én is moziban nézem meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Brutális csütörtök esti számokat produkált az új Avengers film: 39 millió dollár. Őrült sok. De így se olyan sok mint az ep.7-é, ami az első csütörtök este 57 milliót hozott. Ami jól mutatja micsoda felfokozott várakozás előzte meg a filmet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. (szerkesztve) Avengers pénteki becslés: $105,967,000 TFA pénteki nyitó: $119,119,282 Esélye se lesz megönteni a TFA rekordját. A TLJ első napját is csak 800 ezer dollárral előzte meg. Szerkesztve: 2018. Április 28. - Ody Mandrell 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Most néztem meg. Erre söröznöm kell. Majd holnap kifejtem a véleményem, de már tudom hogy újranézős. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Én egy ideje nem követem annyira a Marvel filmeket (DC-t se), de ezt holnap meg fogom nézni és a spoilermentes vélemények alapján várom is... Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Meg lehet nézni bárhogyan, de én javasolnám mindenkinek hogy legalább az utolsó 4 filmet (Guardians 2, Homecoming, Ragnarok, Black Panther) pótolja, mert a film erőteljesen épít rájuk. Értelmezhető a film ezek nélkül is, de sokkal kevésbé katartikus. Én tegnap néztem egyébként meg és elégedett voltam vele. Nem ezt tartom a legerősebb Marvel filmnek, de egy korrekt alkotás és szép összegzése az elmúlt 10 év termésének. 1 Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. (szerkesztve) 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Avengers pénteki becslés: $105,967,000 TFA pénteki nyitó: $119,119,282 Esélye se lesz megönteni a TFA rekordját. A TLJ első napját is csak 800 ezer dollárral előzte meg. A Marvel filmek sosem voltak olyan erősek nyitó napokban és nyitó hétvégékben mint mondjuk az SW (most SW alatt az utóbbi 3 évre gondolok) de azért ne becsüld le az Infinity war erejét. Bár, igen a nyitó rekord jó eséllyel nem lesz meg, de ez nem is feltétlen célkitűzés a film számára. A kérdés elsősorban az, hogy mennyire fog majd visszaesni mert ebben viszont jók Marvelék, és szerintem ebbe elég jól fog ez a film is szerepelni. Simán meg fogja verni a TLJ összbevételét még ha gyengébben is kezd. Sőt most az Infinity war támogatásának köszönhetően úgy tűnik a Balck Panther is be fog jönni a TLJ elé, pedig az is gyengébben kezdett. Ez mondjuk engem is váratlanul ért. A Black Panther sikere egészen döbbenetes. Összbevételben az Infinity War a 4. legsikeresebb film lehet valaha, ami nem lenne rossz teljesítmény, és a nap végén igazából csak ez számít. Persze az igazán nagy dicsőség az lenne ha összbevételben lenyomná a TFA/Titanic kettőst és a 2. legsikeresebb film lenne ever. Ez viszont háááát elég necces mert a TFA hihetetlen szép Box office teljesítmény produkált. Az nem hiszem hogy meglesz, de nem is lehetetlen. Izgi lesz a verseny. Szerkesztve: 2018. Április 29. - Jar-Jar Binks Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Amerikában a BP már régen leelőzte a TLJ-t, szerintem a TFA-t nem fogja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.