Ugrás a kommentre

Marvel

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Huhh! Hát nekem nehéz mit mondanom, mert bár szeretem a marvel filmeket, sosem voltam rajongójuk, ezt a filmet mégis vártam mert az IW az egyik, ha nem a legjobb képregényes film lett és ezt mondom úgy hogy DC fan vagyok.

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 27. - 23:27, RacerX írta:

Teljes nézet  

Krande:

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 7:02, MissKarrde írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Némi reakció a felvetett problémákra

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 7:36, Donát írta:

Teljes nézet  

Igen, sajnos az  

témát bántóan logikátlanul kezeli a film.

Hozzászólás ideje:

(Lehet, hogy Steve

Amúgy a vi...-ás megérne / megért volna legalább egy stáblistás jelenetet. Komolytalankodás következik.

Nyilván nem szó szerint így történt :D

Hozzászólás ideje:

Endgame

Hozzászólás ideje:

(így a 41. oldal közepén aki spoilermentes és megtalálja ezt a sort, az légyszi szóljon mert érdekel)

Wilde, nagyon egyetértek. Alaposan felépített film volt. (Viszont örülök hogy nem tettek bele olyan jelenetet a végére, amit írsz :) )

Hozzászólás ideje:

Hát, ez elég tömény volt így elsőre. :shocked: Még alaposan emésztenem kell. Egyelőre azt mondom, hogy az Infinity War jobban tetszett (összeszedettebb, jobb ütemezésű), de leginkább azért, mert számos dolog nem világos az Endgame sztorija kapcsán, ami nálam ront az élvezeti értéken. Még a számos fan service és kikacsintás ellenére is.

Ezzel még nem lenne baj, ha nem vetne fel számtalan kérdést. Donát egyébként remekül összeszedte az én gondolataimat is ezzel kapcsolatban. Később megpróbálok magam is írni róla, de egyelőre teljes a káosz.

Minden esetre, ez most aktuális: :P 

58443040_2280802525470195_27320288730792

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 17:07, Ody Mandrell írta:

1,209 milliárd a nyitóhétvége. Avatar verést érzek a levegőben.

Amcsiban meglehet a 950 millió, nemzetközi meg a 2,9 milliárd. Ebben az esetben 1 millárdot verne csak az Avatarra az élen. Elmebeteg!

Teljes nézet  

Amikor az első Vasembert megnéztem egy esőtől áztatott, villámokkal tarkított forró nyári estén Balatonzamárdi kertmozijában, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. :D 

Sky: egy picit szerkesztettem a spoilereden. :) 

Hozzászólás ideje:

Endgame

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 17:22, Donát írta:

Amikor az első Vasembert megnéztem egy esőtől áztatott, villámokkal tarkított forró nyári estén Balatonzamárdi kertmozijában, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. :D 

Teljes nézet  

Én meg azóta is csak értetlenül pislogok. :) De ha ez kell az embereknek, hát ez kell. Szerencsére nekem se kell "koplalni" :D 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2019. 04. 28. - 17:28, Ody Mandrell írta:

Én meg azóta is csak értetlenül pislogok. :) De ha ez kell az embereknek, hát ez kell. Szerencsére nekem se kell "koplalni" :D 

Teljes nézet  

Szerintem (csak erős tipp), a Lucasfilm és a Disney a következő 15 évre kiterveli majd a saját SW-s MCU.át is. Érteni ez alatt, lesznek spéci JEDI lovagok X 100/1000 évvel ezelőtt a SAGA előtt, akik külön filmben akcióznak, majd néha összeállnak egy-egy nagy filmbe, hogy legyalulják az aktuális Thanos szintű Sith lovagot.

Erre most pénzt tennék fel. :P

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 17:36, Donát írta:

Nézd vissza. Az alapján ez szerintem kizárt.

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 17:46, RacerX írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Teória.

Ugyebár a Disney-s vásárlás miatt a nyáron látjuk a Fox X-men univerzumának sajnos utolsó két moziját.

Nem nagyon titkolja a Disney, hogy az X-meneket/mutánsokat be akarja emelni az MCU-ba (végülis Wanda is X-men).

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 17:45, JakeSully írta:

Szerintem (csak erős tipp), a Lucasfilm és a Disney a következő 15 évre kiterveli majd a saját SW-s MCU.át is. Érteni ez alatt, lesznek spéci JEDI lovagok X 100/1000 évvel ezelőtt a SAGA előtt, akik külön filmben akcióznak, majd néha összeállnak egy-egy nagy filmbe, hogy legyalulják az aktuális Thanos szintű Sith lovagot.

Erre most pénzt tennék fel. :P

Teljes nézet  

Simán lehet ilyen szintű összedolgozás, és jobban belegondolva csak így lenne értelme új SAGA-t csinálni. :) 

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 17:51, Tarzaan írta:

Teória.

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Ha minden igaz, akkor a skacokkal csütörtökön nézzük meg a filmet munka után. Még variálunk rajta, hogy hol nézzük, de egyelőre jól tartjuk magunkat, mert spoilerekbe nem futottunk bele.

Mondjuk ez az 1,2 milliárd r*hadt sok! :o 10 év után talán az Avatar elveszti a box office trónját?

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 17:57, Donát írta:

Teljes nézet  

Igen, az adta volna magát.

2019. 04. 28. - 18:09, Bence1997 írta:

Ha minden igaz, akkor a skacokkal csütörtökön nézzük meg a filmet munka után. Még variálunk rajta, hogy hol nézzük, de egyelőre jól tartjuk magunkat, mert spoilerekbe nem futottunk bele.

Mondjuk ez az 1,2 milliárd r*hadt sok! :o 10 év után talán az Avatar elveszti a box office trónját?

Teljes nézet  

Ma már jóval több ember él a földön és ezek közül jóval több engedheti meg, hogy a jóval több 3D-s moziterem valamelyikében mozizzon.

+ ez a film elsősorban a gyerekeket célozta meg, míg az Avatar pont nem.

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 28. - 7:36, Donát írta:

Teljes nézet  

Egy videó erről a témáról.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.