NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 18. Sok idióta a megjelenés előtt elkezdte 1-re értékelni a She-Hulk-ot. Első rész alapján merem állítani, hogy ez egy tök jó sorozat lesz. És a stáblistás jelenetben megválaszolnak egy nagyon-nagyon fontos kérdést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 18. 29 perccel korábban, NorbiLordi írta: És a stáblistás jelenetben megválaszolnak egy nagyon-nagyon fontos kérdést Ma este 12 év után már minden MCU-rajongó nyugodtan aludhat. Vagy mégsem, mert ez felvet egy még fontosabb kérdést: Spoiler Ki volt az, akivel Rogers... khm... táncolt? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 18. 51 perccel korábban, Dzséjt írta: Ma este 12 év után már minden MCU-rajongó nyugodtan aludhat. Vagy mégsem, mert ez felvet egy még fontosabb kérdést: Spoiler elrejtése Ki volt az, akivel Rogers... khm... táncolt? Az majd a Titkos Háború nagy csavarja lesz, hogy valójában egy Skrull volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 18. 1 perccel korábban, NorbiLordi írta: Az majd a Titkos Háború nagy csavarja lesz, hogy valójában egy Skrull volt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Szeptember 2-án visszatér a mozikba a Pókember: Nincs hazaút. Ha jól tudom, csak az amerikai mozikba. A film 11 perc új anyagot fog tartalmazni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 24. Szeptember 8.-án jön a Thor: Love and Thunder a Disney+-ra 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. (szerkesztve) Az Amazon új része nettó 21-22 perc... ezért kár kiadni külön részként inkább csapnák hozzá egy másikhoz Szerkesztve: 2022. Augusztus 25. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. A hátralévő részeket ezért (is) fogom darálva megnézni. Úgy nem tűnik fel a rövidség. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Örüljünk nem az I am Groot-ot adták hetiben a nettó 3-4 percével 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. 11 perccel korábban, NorbiLordi írta: Örüljünk nem az I am Groot-ot adták hetiben a nettó 3-4 percével Na, oda meg de elkélt volna a következő rész automatikus lejátszása. Tiszta élmény volt a kövi részt mindig kikeresni. Bár legalább lehetett azon vigyorogni, hogy az epizódok logójában tök más cím szerepelt, mint a kiírásban. A ferdítők igazán összebeszélhettek volna. Mert ez azért marha jól néz ki: Angol cím: The Little Guy Magyar cím a logóban: Kis haver Magyar cím a lejátszás során: A legkisebb 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 29. (szerkesztve) Spoiler A kép a She-Hulk 2. részéből van Vajon ki lehet az? Szerkesztve: 2022. Augusztus 29. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. (szerkesztve) Új produktum. Michael Giacchino rendezi majd a filmet. Szerkesztve: 2022. Szeptember 10. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. (szerkesztve) Október 7. Szerkesztve: 2022. Szeptember 10. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Michael Giacchino rendezi majd a filmet Dehát ő zeneszerző Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Dehát ő zeneszerző Szeretett volna filmet forgatni, most megkapta a lehetőséget rá. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. (szerkesztve) A Secret Invasion belevezet majd az Armor Warsba. Jövőre kezdik el forgatni. Szerkesztve: 2022. Szeptember 10. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. A Thunderbolts csapata 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Az ott bal szélen Jessica Jones? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. 1 órával korábban, RacerX írta: Az ott bal szélen Jessica Jones? Ő Valentina de Fontaine, aki a Fekete Özvegyben és a Sólyom és a Tél Katonájában is szerepelt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. 10 órával ezelőtt, Whill írta: Ő Valentina de Fontaine, aki a Fekete Özvegyben és a Sólyom és a Tél Katonájában is szerepelt. Így újranézve már be tudtam azonosítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Én meg azt hittem, hogy a csaj középen Skye. Aztán rájöttem, hogy Yelena. Szomorú panda vagyok. Thor: Love and Thunder Amennyire tetszett a Thor: Ragnarok, annyira vegyesek ezzel a filmmel kapcsolatban az érzéseim. Az első felét kifejezetten laposnak és csapongónak találtam, a poénok sem ültek, nagyon erőltetettnek éreztem. Ráadásul sokszor éreztem úgy, hogy elfelejtettek szöveget írni a színészeknek, így azok kénytelenek voltak forgatás közben rögtönözni. A második fele már jobban bejött, de még ezzel együtt is egy gyengébb MCU mozi állt össze a szememben. A legnagyobb baja szerintem, hogy Chris Hemsworth-nak ezúttal nem jutott olyan remek partner, mint az előző Thor-filmben. A Ragnarokban Tom Hiddleston, Jeff Goldblum és Mark Ruffalo is társai voltak a komédiázásban, míg itt az előző rész egyik gyenge láncszeme, Tessa Thompson csapódott mellé. Bár voltak olyanok, akik szerint jó párost alakítottak a Ragnarokban, ezzel nem értettem egyet - és igazából a Men in Black: International, amiben már nem volt mellettük a felsorolt úriemberek valamelyike, ezt be is bizonyította. Ugyanígy sajnos Natalie Portmannek sincs komédiás vénája, ammi itt ki is ütközött. Kirendeltek neki egy poént ismételgetésre, és ő gépiesen ismételgette is. De őszintén szólva, hogy mi legyen egy szuperhős catchphrase-ze, az már nagyon régóta nem vicces. De Jane visszahozásával kapcsolatban több más problémám is volt, pedig pont miatta vártam a filmet. Spoiler Először is, rühelem, amikor azért hoznak vissza valakit X idő után, hogy aztán megöljék. Ráadásul itt pont akkor ölték meg, amikor Thornak és Jane-nek végre esélye is lett volna az együttélésre, hiszen Thor erejével talán a nő sem lett volna kérészéletű az asgardihoz képest. És a slusszpoén, a legeslegvégén kiderül, hogy Valhalla tényleg létezik, szóval így csak a fizikai létsíkon halt meg, az asztrál dimenzióban tovább él. Innentől két dolog lehetséges a folytatásra: Jane visszajön onnan, vagy, ha Thor meghal, ott folytathatják közös életüket. Így is, úgy is azt érzem, hogy Jane halála teljesen fölösleges volt. A másik meg az, hogy a rák miatt haldoklott. Ez nagyon jó lett volna mondjuk az MCU első két fázisában, de most? Idegen lények éldegélnek a Földön, akik amúgy technikai és mágikus képességekben is az emberek fölött állnak - legalábbis néhány ember fölött, mert ugye Strange mindenki fölött áll mágiában, a SWORD meg éppen hatalmas űrállomásokat épít. De hát már Stark mellkasába is képesek voltak egy bazi nagy mágnest beoperálni egy barlangban majdnem két évtizeddel ezelőtt. Kicsit nehéz elhinni, hogy ebben a közegben, pláne a világhírű és a galaxist már legalább egyszer megmentő Jane Fostert még mindig kemoterápiával akarják meggyógyítani. Mi a szösz? Az egészségügyre ott sem jut pénz? Mindent összevetve, a Thor: Love and Thunder nálam az eddigi leggyengébb Thor-film, pedig eddig nekem mindegyik tetszett, sőt általában a saját fázisukban is azok tetszettek a legjobban, vagy majdnem a legjobban (utalok itt arra, hogy az Infinity Wart és az Endgame-et azért nem verte a Ragnarok). De ebben a fázisban ez a film csak az Eternalst tudja verni, és valahol a Black Widow-val áll egy szinten. És őszintén szólva, talán még az alatt is van. Romanoff-ot szívesebben láttam volna egy "huss" után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Azért na, ez a film úgy érzem, eléggé átalakult a vágószobában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13. 2022. 09. 11. - 11:19, Dzséjt írta: Spoiler elrejtése A másik meg az, hogy a rák miatt haldoklott. Ez nagyon jó lett volna mondjuk az MCU első két fázisában, de most? Idegen lények éldegélnek a Földön, akik amúgy technikai és mágikus képességekben is az emberek fölött állnak - legalábbis néhány ember fölött, mert ugye Strange mindenki fölött áll mágiában, a SWORD meg éppen hatalmas űrállomásokat épít. De hát már Stark mellkasába is képesek voltak egy bazi nagy mágnest beoperálni egy barlangban majdnem két évtizeddel ezelőtt. Kicsit nehéz elhinni, hogy ebben a közegben, pláne a világhírű és a galaxist már legalább egyszer megmentő Jane Fostert még mindig kemoterápiával akarják meggyógyítani. Mi a szösz? Az egészségügyre ott sem jut pénz? Mondjuk ezt a képregényekben se értettem már annó, de valami kell amiért lehet aggódni a karakterért. Nekem is eléggé csapongó volt a film néhol, főleg az első fele. Mintha minden random hülyeséget amit Waititi kitalált 10 sör után azt bedobálták volna a filmbe, hogy: Meglásd jó lesz ez! A Ragnarök még pont megtalálta az aranyközép utat, de ez már kicsit átbillent a kecske másik oldalára. Ha már a kecskék, a legjobb karakterek ők voltak, akárhányszor üvöltöztek én valamiért mindig felröhögtem A második felénél meg mintha teljesen más filmet néztem volna átment komolyba. Viszont a fekete-fehér részek nagyon tetszettek. Mindennek ellenére szerintem jó volt, a Sötét világ marad nekem továbbra is a legrosszabb Thor film. Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy a kiscsajjal kezdenek e majd valamit a későbbiekben. 2022. 09. 11. - 14:41, Dzséjt írta: Azért na, ez a film úgy érzem, eléggé átalakult a vágószobában. Hát eléggé más viszonyuk lett, az tuti Ezt a verziót lehet jobban megnéztem volna. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 27. Ryan Reynolds a twitterén jelentette be, hogy a 3. Deadpool film 2024. szeptember 6-án fog érkezni... és Hugh Jackman visszatér, mint Farkas! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 28. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 28. Remélem annyi lesz, hogy elsétál a háttérben 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 28. Ez remek hír. Végre egy Marvel film, amit várhatok. Örülök Jackman visszatérésének. A Logan egy kalap sz*r volt, azt már rég kukáztam amúgy is. Így még jobban várom a Deadpool 3-at. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 28. Mindenre választ kapunk, érdekes videó: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.