Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Sok idióta a megjelenés előtt elkezdte 1-re értékelni a She-Hulk-ot. Első rész alapján merem állítani, hogy ez egy tök jó sorozat lesz. És a stáblistás jelenetben megválaszolnak egy nagyon-nagyon fontos kérdést :) 

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, NorbiLordi írta:

És a stáblistás jelenetben megválaszolnak egy nagyon-nagyon fontos kérdést :) 

Ma este 12 év után már minden MCU-rajongó nyugodtan aludhat. :lol2:

Vagy mégsem, mert ez felvet egy még fontosabb kérdést:

Spoiler

Ki volt az, akivel Rogers... khm... táncolt? :lol:

Hozzászólás ideje:
51 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ma este 12 év után már minden MCU-rajongó nyugodtan aludhat. :lol2:

Vagy mégsem, mert ez felvet egy még fontosabb kérdést:

Spoiler elrejtése

Ki volt az, akivel Rogers... khm... táncolt? :lol:

Az majd a Titkos Háború nagy csavarja lesz, hogy valójában egy Skrull volt :D 

Hozzászólás ideje:

Szeptember 2-án visszatér a mozikba a Pókember: Nincs hazaút. Ha jól tudom, csak az amerikai mozikba. A film 11 perc új anyagot fog tartalmazni.

wsx5cmsej9j91.jpg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az Amazon új része nettó 21-22 perc... ezért kár kiadni külön részként inkább csapnák hozzá egy másikhoz 

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Örüljünk nem az I am Groot-ot adták hetiben a nettó 3-4 percével :D 

Na, oda meg de elkélt volna a következő rész automatikus lejátszása. Tiszta élmény volt a kövi részt mindig kikeresni. Bár legalább lehetett azon vigyorogni, hogy az epizódok logójában tök más cím szerepelt, mint a kiírásban. A ferdítők igazán összebeszélhettek volna. :lol: Mert ez azért marha jól néz ki:

Angol cím: The Little Guy

Magyar cím a logóban: Kis haver

Magyar cím a lejátszás során: A legkisebb

:lol2:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Dehát ő zeneszerző :D

Szeretett volna filmet forgatni, most megkapta a lehetőséget rá. :D

Hozzászólás ideje:

A Secret Invasion belevezet majd az Armor Warsba. Jövőre kezdik el forgatni.

FcUPtEBXkAAgKTI?format=jpg&name=large

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, RacerX írta:

Az ott bal szélen Jessica Jones?

Ő Valentina de Fontaine, aki a Fekete Özvegyben és a Sólyom és a Tél Katonájában is szerepelt.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Whill írta:

Ő Valentina de Fontaine, aki a Fekete Özvegyben és a Sólyom és a Tél Katonájában is szerepelt.

Így újranézve már be tudtam azonosítani.

Hozzászólás ideje:

Én meg azt hittem, hogy a csaj középen Skye. Aztán rájöttem, hogy Yelena. Szomorú panda vagyok. :( 

Thor: Love and Thunder

Amennyire tetszett a Thor: Ragnarok, annyira vegyesek ezzel a filmmel kapcsolatban az érzéseim. Az első felét kifejezetten laposnak és csapongónak találtam, a poénok sem ültek, nagyon erőltetettnek éreztem. Ráadásul sokszor éreztem úgy, hogy elfelejtettek szöveget írni a színészeknek, így azok kénytelenek voltak forgatás közben rögtönözni. A második fele már jobban bejött, de még ezzel együtt is egy gyengébb MCU mozi állt össze a szememben. A legnagyobb baja szerintem, hogy Chris Hemsworth-nak ezúttal nem jutott olyan remek partner, mint az előző Thor-filmben. A Ragnarokban Tom Hiddleston, Jeff Goldblum és Mark Ruffalo is társai voltak a komédiázásban, míg itt az előző rész egyik gyenge láncszeme, Tessa Thompson csapódott mellé. Bár voltak olyanok, akik szerint jó párost alakítottak a Ragnarokban, ezzel nem értettem egyet - és igazából a Men in Black: International, amiben már nem volt mellettük a felsorolt úriemberek valamelyike, ezt be is bizonyította. Ugyanígy sajnos Natalie Portmannek sincs komédiás vénája, ammi itt ki is ütközött. Kirendeltek neki egy poént ismételgetésre, és ő gépiesen ismételgette is. De őszintén szólva, hogy mi legyen egy szuperhős catchphrase-ze, az már nagyon régóta nem vicces.

De Jane visszahozásával kapcsolatban több más problémám is volt, pedig pont miatta vártam a filmet.

Spoiler

Először is, rühelem, amikor azért hoznak vissza valakit X idő után, hogy aztán megöljék. Ráadásul itt pont akkor ölték meg, amikor Thornak és Jane-nek végre esélye is lett volna az együttélésre, hiszen Thor erejével talán a nő sem lett volna kérészéletű az asgardihoz képest. És a slusszpoén, a legeslegvégén kiderül, hogy Valhalla tényleg létezik, szóval így csak a fizikai létsíkon halt meg, az asztrál dimenzióban tovább él. Innentől két dolog lehetséges a folytatásra: Jane visszajön onnan, vagy, ha Thor meghal, ott folytathatják közös életüket. Így is, úgy is azt érzem, hogy Jane halála teljesen fölösleges volt.

A másik meg az, hogy a rák miatt haldoklott. Ez nagyon jó lett volna mondjuk az MCU első két fázisában, de most? Idegen lények éldegélnek a Földön, akik amúgy technikai és mágikus képességekben is az emberek fölött állnak - legalábbis néhány ember fölött, mert ugye Strange mindenki fölött áll mágiában, a SWORD meg éppen hatalmas űrállomásokat épít. De hát már Stark mellkasába is képesek voltak egy bazi nagy mágnest beoperálni egy barlangban majdnem két évtizeddel ezelőtt. Kicsit nehéz elhinni, hogy ebben a közegben, pláne a világhírű és a galaxist már legalább egyszer megmentő Jane Fostert még mindig kemoterápiával akarják meggyógyítani. Mi a szösz? Az egészségügyre ott sem jut pénz?

Mindent összevetve, a Thor: Love and Thunder nálam az eddigi leggyengébb Thor-film, pedig eddig nekem mindegyik tetszett, sőt általában a saját fázisukban is azok tetszettek a legjobban, vagy majdnem a legjobban (utalok itt arra, hogy az Infinity Wart és az Endgame-et azért nem verte a Ragnarok). De ebben a fázisban ez a film csak az Eternalst tudja verni, és valahol a Black Widow-val áll egy szinten. És őszintén szólva, talán még az alatt is van. Romanoff-ot szívesebben láttam volna egy "huss" után. :D

Hozzászólás ideje:
2022. 09. 11. - 11:19, Dzséjt írta:
  Spoiler elrejtése

A másik meg az, hogy a rák miatt haldoklott. Ez nagyon jó lett volna mondjuk az MCU első két fázisában, de most? Idegen lények éldegélnek a Földön, akik amúgy technikai és mágikus képességekben is az emberek fölött állnak - legalábbis néhány ember fölött, mert ugye Strange mindenki fölött áll mágiában, a SWORD meg éppen hatalmas űrállomásokat épít. De hát már Stark mellkasába is képesek voltak egy bazi nagy mágnest beoperálni egy barlangban majdnem két évtizeddel ezelőtt. Kicsit nehéz elhinni, hogy ebben a közegben, pláne a világhírű és a galaxist már legalább egyszer megmentő Jane Fostert még mindig kemoterápiával akarják meggyógyítani. Mi a szösz? Az egészségügyre ott sem jut pénz?

Mondjuk ezt a képregényekben se értettem már annó, de valami kell amiért lehet aggódni a karakterért. 

Nekem is eléggé csapongó volt a film néhol, főleg az első fele. Mintha minden random hülyeséget amit Waititi kitalált 10 sör után azt bedobálták volna a filmbe, hogy: Meglásd jó lesz ez! A Ragnarök még pont megtalálta az aranyközép utat, de ez már kicsit átbillent a kecske másik oldalára. Ha már a kecskék, a legjobb karakterek ők voltak, akárhányszor üvöltöztek én valamiért mindig felröhögtem :D A második felénél meg mintha teljesen más filmet néztem volna átment komolyba. Viszont a fekete-fehér részek nagyon tetszettek.

Mindennek ellenére szerintem jó volt, a Sötét világ marad nekem továbbra is a legrosszabb Thor film. Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy a kiscsajjal kezdenek e majd valamit a későbbiekben. 

2022. 09. 11. - 14:41, Dzséjt írta:

Azért na, ez a film úgy érzem, eléggé átalakult a vágószobában. :o

Hát eléggé más viszonyuk lett, az tuti :D Ezt a verziót lehet jobban megnéztem volna.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ryan Reynolds a twitterén jelentette be, hogy a 3. Deadpool film 2024. szeptember 6-án fog érkezni... és Hugh Jackman visszatér, mint Farkas! :yeah:

Hozzászólás ideje:

Ez remek hír. Végre egy Marvel film, amit várhatok. Örülök Jackman visszatérésének. A Logan egy kalap sz*r volt, azt már rég kukáztam amúgy is.

Így még jobban várom a Deadpool 3-at.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.