Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Rog írta:

William Hurt halála miatt ő játsza Thaddeus ”Thunderbolt” Ross-t aki ebben a muviban már nem tábornok hanem az USA elnöke.

Már a Captain America: Civil Warban sem volt tábornok, hanem az USA külügyminisztere volt.

Hozzászólás ideje:

A Disney ma bemutatta az elkövetkezendő éveik filmes premierdátumát, köztük a Marvelnél is van változtatás:

Amerika Kapitány 4. (2024. május 2 --> új dátum: 2024. július 26)

Thunderbolts (2024. július 26. --> új dátum: 2024. december 20)

Blade (2024. december 6 --> új dátum. 2025. február 14)

Deadpool 3. (2024. november 8 --> új dátum: 2024. május 3)

Fantastic Four (2025. február 14 --> új dátum: 2025. május 2)

Avengers: The Kang Dynasty (2025. május 2. --> új dátum: 2026. május 1)

Avengers: Secret Wars (2026. május 1. --> új dátum: 2027. május 7)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Engem azon kívül még az amcsi kapis érdekel. Az a plusz néhány hónap meg nem számít nekem. A többivel úgy vagyok hogy azt se bánom ha sose tudom le őket.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

The Hollywood Reporter szerint a harmadik Deadpool muviban Elektra is szerepelni fog és Jennifer Garner fogja játszani.

Hozzászólás ideje:

Úgy tűnik az új Deadpool filmben egyre több Fox féle Marvel karakter tűnik fel. Az X-men filmekből is többeket pletykálnak.

Hozzászólás ideje:

Hát azt ajánlom is nekik. Ha nem teszik meg akkor örökre meg fogom utálni a Deadopool muvikat. Márpedig azt nem akarom. :lol:

Hozzászólás ideje:

Akkor újra gratula azoknak akik a trélerek összeállításáért és kiadásáért felelnek.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Oké, ez a The Marvels még érdekel is. :) 

4 órával ezelőtt, Rog írta:

Akkor újra gratula azoknak akik a trélerek összeállításáért és kiadásáért felelnek.

Nem ismerem a Secret Invázió (:D) sztoriját, szóval csak tippelek, de lehet, hogy a sorozatban még lesz olyan csavar, ami okán ezt meg merték játszani. Elvégre Fury-ról van szó, aki volt már halott papíron és a valóságban is, volt, hogy ő volt ott, aztán kiderült, hogy mégsem ő volt ott, mert ő valójában az űrben nyaralt Tahitin (ami egy varázslatos hely), a macska, ami kivájta a szemét, nem is macska és amúgy sem az kaparta ki a szemét, hanema kree-k, stb. Fury esetében érdemes kivárni mindennek a végét, hogy megtudjuk, mi az igaz, ami nem igaz, és mi az, ami sosem történt meg, miután megtörtént. :D 

Hozzászólás ideje:

Nekem is el kellene már kezdeni az inváziós sorit. Valamennyi ideje újra előjött

bennem az hogy valami miatt nem tudom rávenni magam arra hogy nézzem azokat a muvikat és sorikat amik érdekelnek. Mintha visszatartana valami. Márpedig az a sori érdekel valamennyire. Még a Strange New Worlds Star Trek sori második szezonját se tudtam amiatt elkezdeni. Az első részt még a megjelenésének idején beszereztem a feliratával együtt hogy még aznap vagy másnap letudom és még mindig semmi.

Marvel-ék előtt még a Marvel csajszis sori első szezonját is le kéne tudnom. Az meg azért nem volt meg eddig mert egyáltalán nem érdekel.

5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Még nem néztem meg, csak már maga az a tény, hogy Fury ott van. :) 

Még nekem se volt meg. Gyakran vagyok úgy hogy némelyik trélereket valamivel a megjelenésük után tudom le. Van hogy néhány nap és van hogy kábé egy hét múlva. Attól függ hogy mikor jön meg a kedvem hozzájuk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Még nem néztem meg, csak már maga az a tény, hogy Fury ott van. :) 

A Multiverzum behozása óta gyakorlatilag bármelyik karaktert megölhetik kvázi büntetlenül. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.