Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 8. 16 órával ezelőtt, Rog írta: William Hurt halála miatt ő játsza Thaddeus ”Thunderbolt” Ross-t aki ebben a muviban már nem tábornok hanem az USA elnöke. Már a Captain America: Civil Warban sem volt tábornok, hanem az USA külügyminisztere volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 9. Felkerült a Secret Invasion első öt perce. A jelszó RSD3PX5N7S és aztán ENTER. https://www.theinvasionhasbegun.com/?c=hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 9. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. (szerkesztve) A Disney ma bemutatta az elkövetkezendő éveik filmes premierdátumát, köztük a Marvelnél is van változtatás: Amerika Kapitány 4. (2024. május 2 --> új dátum: 2024. július 26) Thunderbolts (2024. július 26. --> új dátum: 2024. december 20) Blade (2024. december 6 --> új dátum. 2025. február 14) Deadpool 3. (2024. november 8 --> új dátum: 2024. május 3) Fantastic Four (2025. február 14 --> új dátum: 2025. május 2) Avengers: The Kang Dynasty (2025. május 2. --> új dátum: 2026. május 1) Avengers: Secret Wars (2026. május 1. --> új dátum: 2027. május 7) Szerkesztve: 2023. Június 13. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Hamarabb jön Deadpool. A többi, meg szerencsére nem érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Engem azon kívül még az amcsi kapis érdekel. Az a plusz néhány hónap meg nem számít nekem. A többivel úgy vagyok hogy azt se bánom ha sose tudom le őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 27. Elkezdődött a harmadik Venom muvi forgatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 7. Deadpool 3 forgatási fotók: 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 8. The Hollywood Reporter szerint a harmadik Deadpool muviban Elektra is szerepelni fog és Jennifer Garner fogja játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2023. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 8. Úgy tűnik az új Deadpool filmben egyre több Fox féle Marvel karakter tűnik fel. Az X-men filmekből is többeket pletykálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 10. Egy mostani Deadpool 3 forgatási fotó Wolvie új külsejét is felfedte. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 10. Nem áll jól Jackmenen a klasszikus X-men ruha. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 10. Tényleg nem, de a Deadpool-szériát ismerve, ezt ki is fogják alaposan figurázni. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 11. Hát azt ajánlom is nekik. Ha nem teszik meg akkor örökre meg fogom utálni a Deadopool muvikat. Márpedig azt nem akarom. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2023. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 11. Földbe állt Fox logo a Deadpool forgatásáról. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 11. Mr. Pool valszeg nagyon ki fogja húzni a gyufát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 19. View post on imgur.com 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 19. (szerkesztve) Az ott nem macska. Szerkesztve: 2023. Július 19. - Dzséjt 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Ez mikor játszódik? Az invázió sorozat előtt vagy után? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Az inváziós után játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Akkor ez kemény spoiler annak végkimenetelére... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. (szerkesztve) Akkor újra gratula azoknak akik a trélerek összeállításáért és kiadásáért felelnek. Szerkesztve: 2023. Július 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Még nem néztem meg, csak már maga az a tény, hogy Fury ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Oké, ez a The Marvels még érdekel is. 4 órával ezelőtt, Rog írta: Akkor újra gratula azoknak akik a trélerek összeállításáért és kiadásáért felelnek. Nem ismerem a Secret Invázió (:D) sztoriját, szóval csak tippelek, de lehet, hogy a sorozatban még lesz olyan csavar, ami okán ezt meg merték játszani. Elvégre Fury-ról van szó, aki volt már halott papíron és a valóságban is, volt, hogy ő volt ott, aztán kiderült, hogy mégsem ő volt ott, mert ő valójában az űrben nyaralt Tahitin (ami egy varázslatos hely), a macska, ami kivájta a szemét, nem is macska és amúgy sem az kaparta ki a szemét, hanema kree-k, stb. Fury esetében érdemes kivárni mindennek a végét, hogy megtudjuk, mi az igaz, ami nem igaz, és mi az, ami sosem történt meg, miután megtörtént. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Nekem is el kellene már kezdeni az inváziós sorit. Valamennyi ideje újra előjött bennem az hogy valami miatt nem tudom rávenni magam arra hogy nézzem azokat a muvikat és sorikat amik érdekelnek. Mintha visszatartana valami. Márpedig az a sori érdekel valamennyire. Még a Strange New Worlds Star Trek sori második szezonját se tudtam amiatt elkezdeni. Az első részt még a megjelenésének idején beszereztem a feliratával együtt hogy még aznap vagy másnap letudom és még mindig semmi. Marvel-ék előtt még a Marvel csajszis sori első szezonját is le kéne tudnom. Az meg azért nem volt meg eddig mert egyáltalán nem érdekel. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Még nem néztem meg, csak már maga az a tény, hogy Fury ott van. Még nekem se volt meg. Gyakran vagyok úgy hogy némelyik trélereket valamivel a megjelenésük után tudom le. Van hogy néhány nap és van hogy kábé egy hét múlva. Attól függ hogy mikor jön meg a kedvem hozzájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Újra fel kell akkor eleveníteni a WV-t meg a Ms Marvelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Még nem néztem meg, csak már maga az a tény, hogy Fury ott van. A Multiverzum behozása óta gyakorlatilag bármelyik karaktert megölhetik kvázi büntetlenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.