Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Hozzászólás ideje: 2018. November 17. The Epilogue of the Beginning 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 17. The Eopi of the Beginninget olvastam. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Star Wars Episode IX - The Lost Prophecy 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Hozzászólás ideje: 2018. November 17. (szerkesztve) The Rise of the Resistance Szerkesztve: 2018. November 17. - Kenobi tábornok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Legacy of the Force. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. A Force szó megjelenését a címben, Dzséjt és Ody ötlete alapján, nagyon valószínűnek tartom. Az Erő körül forog a történet, most még jobban, mint eddig, és még nem szerepelt címben. Nagyon stílusos lenne az utolsó epizódnak az Erőhöz kötődő címet adni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Egyszer azért már szerepelt a címben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Ezért se valószínű, hogy benne lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Igen. Eddig egy trilógiában egy normál szó egyszer szerepelt csak. Amúgy a The New Ordert pedzegetik külföldi oldalakon. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. 1 órával korábban, Bomarr írta: Egyszer azért már szerepelt a címben Jaj de hülye vagyok Ezt már a kor teszi Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Én a Skywalker vérvonalra mentem rá, így jött ki nekem a The Bloodline End alcím. Legalábbis remélem, hogy tényleg lezárják a Skywalker család történetét. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. A tippem. Rise of the Jedi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Amúgy a The New Ordert pedzegetik külföldi oldalakon. Szerintem az nem lenne túl szerencsés. Egyrészt, nagyon könnyen összekeverhető a First Orderrel, másrészt Palpatine rezsimjének is ez az egyik neve. Az EU-ban rendszeresen használták, de a kánonban is előkerült több ízben. Ezért is pedzegették már az ep3-nál is, hogy ez lesz a cím. Az én tippem (mivel nem hiszem, hogy a Balance of the Force beválna, mert szerintem is túl konkrét): Dawn of the Hope Szerintem az, hogy egy szó már szerepelt korábban, nem kizáró tényező. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. 4 perccel korábban, Dzséjt írta: Dawn of the Hope Szerintem sem kizáró, de trilógián belül eddig nem ismételtek. Én is gondolkodtam a Hope-hoz kötni, hiszen az első filmes részben is szerepelt, de szerintem ez nem elég neutrális cím. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. És miért kéne neutrálisnak lenni? A Star Wars címek közül talán csak a The Force Awakenst lehetne annak nevezni, ha nem tudnánk, hogy Rey-re vonatkozik, így az sem az. Pláne a trilógiák záróepizódjai nem semlegesek: Revenge of the Sith, Return of the Jedi. Ennél konkrétabbak már nem is lehetnének. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: És miért kéne neutrálisnak lenni? A Star Wars címek közül talán csak a The Force Awakenst lehetne annak nevezni, ha nem tudnánk, hogy Rey-re vonatkozik, így az sem az. Pláne a trilógiák záróepizódjai nem semlegesek: Revenge of the Sith, Return of the Jedi. Ennél konkrétabbak már nem is lehetnének. Igen, de ahol meg nem neutrális volt, ott összhangban volt a végkifejlettel. Azt mondod, hogy nem happy end lesz? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Ühüm. Az ep8 után nehezemre esik pozitív végkifejletet jósolni, plusz az ep7-8 miatt azt is nehezemre esik elképzelni, hogy ezt az egészet lezárják úgy, hogy abból nem nő ki újabb trilógia. Maga a konfliktus két rész alatt nem mozdult el, csak kialakult és megállt ebben a nyitó szakaszban. Szerintem a karakterek sorsát lezárják, de maga a galaktikus eseményre most úgy gondolok, hogy ott a gonosz oldal fog nyerni, amit aztán elrendezhetnek egy ep10-11-12-ben. Persze, ezt ma gondolom, azután, hogy tegnap egymás után megnéztem az ep7-8-at. Aztán majd meglátjuk. 1 Válasz
Max Stirner Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Star Wars Episode IX - The Reylo 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. The End is lehet a címe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 18. (szerkesztve) Eddig így állunk. Bence1997: The Bloodline End Dzséjt: Dawn of the Hope Yoda József: The Epilogue of the Beginning Donát: The Lost Prophecy Kenobi tábornok: The Rise of the Resistance Ody: Legacy of the Force Frenkie: Rise of the Jedi Max Stirner: The Reylo Szerkesztve: 2018. November 18. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Dzséjtnél Dawn lesz az. Hajnal. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Jövök én is egy tippel: Balance of the Force 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. November 21. Hozzászólás ideje: 2018. November 21. A tippem Dawn of the Jedi. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Hozzászólás ideje: 2018. December 5. (szerkesztve) Vajon bejelentik még idén a címet? Szerkesztve: 2018. December 5. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Szerintem nem. De ha igen akkor karácsony körüli időpontra tippelek. A korábbi filmeknél mikor jöttek ki a címekkel. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Hozzászólás ideje: 2018. December 5. A 7. rész címe 14 novembere, a 8. rész január közepe. Szerintem vagy kapunk egy címet az elkövetkezendő 2 hétben, vagy talán akkor, amikor végeznek a forgatással, februárban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Szerintem utóbbi. Vagy megint január. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Hozzászólás ideje: 2018. December 5. Kevin Smith kint volt az ep.9 forgatásán. Hát tudja hogy kell kelterni a hype-ot 4:45-től nézzétek. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Jó mondjuk KS akkor is így beszélne ha csak a stúdió előtt dekkolna titokban, és meglátná JJ bongyor haját a kerítésen át. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Imádom Smith-t, az egyik legnagyobb SW fan. Ha csak a fele igaz annak amit mondott, már hatradőlhetünk. 1 órával ezelőtt, kudar írta: Jó mondjuk KS akkor is így beszélne ha csak a stúdió előtt dekkolna titokban, és meglátná JJ bongyor haját a kerítésen át. A TLJ sírós videója mindent visz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.