Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Force szó megjelenését a címben, Dzséjt és Ody ötlete alapján, nagyon valószínűnek tartom. Az Erő körül forog a történet, most még jobban, mint eddig, és még nem szerepelt címben.

Nagyon stílusos lenne az utolsó epizódnak az Erőhöz kötődő címet adni. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bomarr írta:

Egyszer azért már szerepelt a címben :)

Jaj de hülye vagyok :D Ezt már a kor teszi :D

Hozzászólás ideje:

Én a Skywalker vérvonalra mentem rá, így jött ki nekem a The Bloodline End alcím. Legalábbis remélem, hogy tényleg lezárják a Skywalker család történetét. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Donát írta:

Amúgy a The New Ordert pedzegetik külföldi oldalakon. 

Szerintem az nem lenne túl szerencsés. Egyrészt, nagyon könnyen összekeverhető a First Orderrel, másrészt Palpatine rezsimjének is ez az egyik neve. Az EU-ban rendszeresen használták, de a kánonban is előkerült több ízben. Ezért is pedzegették már az ep3-nál is, hogy ez lesz a cím.

Az én tippem (mivel nem hiszem, hogy a Balance of the Force beválna, mert szerintem is túl konkrét):

Dawn of the Hope

Szerintem az, hogy egy szó már szerepelt korábban, nem kizáró tényező.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Dzséjt írta:

Dawn of the Hope

Szerintem sem kizáró, de trilógián belül eddig nem ismételtek. Én is gondolkodtam a Hope-hoz kötni, hiszen az első filmes részben is szerepelt, de szerintem ez nem elég neutrális cím.

Hozzászólás ideje:

És miért kéne neutrálisnak lenni? A Star Wars címek közül talán csak a The Force Awakenst lehetne annak nevezni, ha nem tudnánk, hogy Rey-re vonatkozik, így az sem az. Pláne a trilógiák záróepizódjai nem semlegesek: Revenge of the Sith, Return of the Jedi. Ennél konkrétabbak már nem is lehetnének. :) 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Dzséjt írta:

És miért kéne neutrálisnak lenni? A Star Wars címek közül talán csak a The Force Awakenst lehetne annak nevezni, ha nem tudnánk, hogy Rey-re vonatkozik, így az sem az. Pláne a trilógiák záróepizódjai nem semlegesek: Revenge of the Sith, Return of the Jedi. Ennél konkrétabbak már nem is lehetnének. :) 

Igen, de ahol meg nem neutrális volt, ott összhangban volt a végkifejlettel. Azt mondod, hogy nem happy end lesz? :)

Hozzászólás ideje:

Ühüm. Az ep8 után nehezemre esik pozitív végkifejletet jósolni, plusz az ep7-8 miatt azt is nehezemre esik elképzelni, hogy ezt az egészet lezárják úgy, hogy abból nem nő ki újabb trilógia. Maga a konfliktus két rész alatt nem mozdult el, csak kialakult és megállt ebben a nyitó szakaszban. Szerintem a karakterek sorsát lezárják, de maga a galaktikus eseményre most úgy gondolok, hogy ott a gonosz oldal fog nyerni, amit aztán elrendezhetnek egy ep10-11-12-ben. Persze, ezt ma gondolom, azután, hogy tegnap egymás után megnéztem az ep7-8-at. Aztán majd meglátjuk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Eddig így állunk.

Bence1997: The Bloodline End

Dzséjt: Dawn of the Hope

Yoda József: The Epilogue of the Beginning

Donát: The Lost Prophecy

Kenobi tábornok: The Rise of the Resistance

Ody: Legacy of the Force

Frenkie: Rise of the Jedi

Max Stirner: The Reylo

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A 7. rész címe 14 novembere, a 8. rész január közepe. Szerintem vagy kapunk egy címet az elkövetkezendő 2 hétben, vagy talán akkor, amikor végeznek a forgatással, februárban. :)

Hozzászólás ideje:

Jó mondjuk KS akkor is így beszélne ha csak a stúdió előtt dekkolna titokban, és meglátná JJ bongyor haját a kerítésen át. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Imádom Smith-t, az egyik legnagyobb SW fan. Ha csak a fele igaz annak amit mondott, már hatradőlhetünk. :D

1 órával ezelőtt, kudar írta:

mondjuk KS akkor is így beszélne ha csak a stúdió előtt dekkolna titokban, és meglátná JJ bongyor haját a kerítésen át. :D

A TLJ sírós videója mindent visz. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.